Bucurii de sept-oct 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramo, Xandrutza si cine mai doreste...poze de la nunta aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Seara buna fetele
In sfarsit reusesc sa scriu..

Sephora - Doamne prin ce ati putut trece...faza cu constipatia am patit-o, poate nu era la noi as agrav ca nu prea avea ce sa fie in stomac, noi am oatit-o la 3-4 luni, cand tot asa cum ai descris tu ni s-a intamplat si noua.

Faza cu moneda insa- la noi chiar s-a intamplat sa o ingjita cu placere , adik chiar a ras dupa ce a dat-o pe gat, si asta culmea in ochii mei ....degeaba i-am bagat degetul pe gat, ca dusa a fost.
Ce m-a dus pe mine capul a fost ca a doua zi sa-i dau diuretice si multe fructe care deranjeaza la stomac ca m-am gandit ca la diaree poate iese moneda in jet ....si chiar asa a fost, a doua zi am gasit-o in pampers, Slava Domnului !!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 11+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

E randul meu sa servesca cafeaua in dimineata asta.
Atunci, haideti la -luta!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Sephora, bafta multa la dr. Eu simt ca totul va fi foarte bine.
Eu o rezolv pe Maria cu un supozitor, daca nu iese pana a doua zi la pranz. Ultima oara a patit si ea ca Matti, era mai tare la inceput, ca a iesit supozitorul aproape intreg afara.
Cu moneda, alt patanie!
Of, fara patanii nu se poate.

Mexxutza, sa ne scrii cum se mai simte Sebicu cu urechiusa.

Despre Universitatea Al. I. Cuza din Iasi? Numai de bine. Eu am terminat F.E.A.A.-ul in anul 2001, profesori foarte seriosi si foarte corecti. Fara spaga. Cand a fost sa pic am picat si am revenit cand am fost pregatita mai bine.
Plus ca este si prima Universitate din tara.

Alina, sa fie intr-un ceas bun si sa lea dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi.

Maria a racit un pic, tuseste cu expectoratii, nu foarte des, am fost cu ea la dr. nu are nik la plamani si nici rosu in gat. Incerc sa o tratez cu Sinupret si Septilin.

Ieri mi-a facut o surpriza. Si-a luat o banana desfacuta de pe masa si a inceput sa manance singura din ea. Iar dupa amiaza si-a "indesat" singura in gurita bucati de paine cu Almette, iar la masa precedenta a luat 2 bucatele de cartofi din ciorba si le-a introdus in gurita.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Moama, Sephora, ce-ati putut pati! Bine ca ai avut prezenta de spirit si ai reactionat repede!

Cristina - multa sanatate lui Victor! Si sa va ajute Domnul sa va mutati cat mai repede la casa noua!

Alipiticot - cat pot fi de diferiti copiii totusi! Si ai mei sunt diferiti, singura asemanare e ca nu le au cu somnul...

Alexutza - tinem pumnii sa se con firme ca e bblina!

Roxana (Lullabay) - putere sa puteti trece peste greutati!

Xan - hai cu micul dejun

Roxana01 - cum esti cu pregatirile pentru venirea lui Victoras?

Ramo - bine ai venit din calatorie!

Lexi - ti-a mai trecut supararea?

Eu vreau sa fac o incercare de a-l da pe Vladic la cresa saptamana viitoare si am mari emotii! Emotii in sensul de griji...Eram sigura ca o sa-l tin acasa pana la 3 ani, dar nu mai reusesc deloc cu treburile - nu reusesc s-o scot pe Dariutza afara, uneori deloc, nu apuc sa fac de mancare, decat 1 fel pe zi. Vreau sa-l dau la program scurt, pana la 1, timp in care sa le fac pe toate cate nu le pot face acum. Ma lasa sa stau cu el acolo pana se acomodeaza, dar daca nu se acomodeaza intr-o saptamana, renunt. Desi mi-au spus educatoarele ca la unii copii acomodarea poate dura mai mult, eu nu sunt dispusa sa-l chinui atata. Mai ales ca nici nu sunt sigura ca e cea mai buna solutie.

Princess, Roxana de Eric - poze de la botez am foarte putine, pentru ca am uitat sa luam aparatul la Biserica si l-am trimis pe sot aacasa dupa el, si a ajuns numai pe la sfarsitul Botezului, iar la restaurant nu am avut deloc timp sa fac poze, fiecare avand grija de cate un copil...

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Eu am probleme iar cu gatul, nu stiu cum nu iese nik la exudat.

Azi o sa fie cald in Iasi, plecam la tata la curte, ca-i in concediu acasa si o las si pe Maria sa zburde in aer liber.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Cristina, poate o sa fie bine cu cresa si o sa acomodeze, ca mi se pare greu cu un copil mica, daramite cu 2.

Cresa Mariei incepe pe 11 august, deci mai sta 2 luni acasa.
Copiii ii plac, acum afara daca vede unul, fuge spre el si se alinta.

Chiar, Xandrutza, ce faci? Unde sunt ouale prajite? Unde-i bacon-ul? Unde-i sucul de fructe?

MamiLili, asteptam sa te mai "dezaglomerezi" si sa ne scrii mai des despre voi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da, Gety, sa dea Domnul sa fie bine. Cresa la care vreau sa-l dau eu nu are vacanta de vara, trebuie inca sa ma gandesc ce fac cu Daria in timpul in care eu raman cu Vlad la cresa, ca n-as lua-o cu mine acolo. Si lui Vlad ii place sa se joace cu copiii, dar peste tot am fost si eu cu el sau sotul. Nu stiu cum va reactiona cand o sa ramana singur.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Am aparut si eu
Alina, foarte faine pozele. Mi-au placut mirii, tare frumosi! Dar si voi, frumosi si eleganti.
Alexutza, bine ca a iesit moneda pana la urma.
Gety, sanatate Mariei! Felicitari pentru surpriza pe care ti-a facut-o!! Sanatate si tie, iei ceva pentru gat? Distractie placuta la tatal tau.
Cristina, sper sa se acomodeze Vladic la cresa, si sa nu planga dupa tine.

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput