Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
Michelle81 spune:
Porumbita-nu iti fa griji cat timp nu faci abuz de dulciuri nu cred sa fie vreo problema.eu m-as bucura sa poftesc si eu la cioco sau alte dulciuri insa nu poftesc din contra mi rau cand le vad.
Crisia-imi pare rau pentru scurgerile maronii,nu stiu ce sa spun.l-ai intrebat pe doctor?
Mvb-scuze ca te intreb dar de ce faci cezariana?
9+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
roxanaz spune:
Crisia am rezolvat, scuze de scapare.... daca mai vedeti aiureli pe acolo spuneti va rog sper ca esti ok acum cu petele maronii.... se mai intampla, totul e sa nu se agraveze. scurgerile nu sunt de la chist ci de la nidare/ancorarea placentei, etc.
Raluca, Patrick face 4 ani pe 29 iulie, e doar cu 3 luni mai mare decat Ioana.
Naty spune:
roxanaz multi ani inainte pentru Patrick! Merge la gradi? Eu nu am dat-o inca pe Ioana, de abia din septembrie incepe.
Si eu tot asa cu hainele de gravi, nu am decat garderoba de vara, de data asta ne trebuie cam pentru trei anotimpuri ...
mireamara cum esti?
irina ce bine ca ai reusit sa papi! Si ce fericita esti ca ai nimerit in asa un colectiv la spital!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mvb spune:
Michelle81 de fac CEZARIANA?
Am mai multe motive:
- sunt un pic mioapa si nu as vrea sa risc ca de la push & push again sa mai captez vreo dioptrie. Nu am miopie mare, doar -3
- dintotdeauna am fost mica in bazin, ma treceai prin toate inelele posibile, si nu stiu daca acum se va lati suficient bazinul cat sa iasa BB. Ma gandesc ca va fi un BB mare si va semana cu tati care are 100 KG.
-am auzit o mie de povesti despre copii care nu se puteau naste ca aveau cordonul in jurul gatului, nu infasurat o data ci de 2, 3 ori...ma trec fiori la gandul asta. O colega de-a sotului meu nu putea naste, pt ca kinderul avea cordonul in jurul gatului. Dupa ce l-a nascut normal, era cat pe ce sa moara de cianotic si neoxigenat ce era...
- e asa simplu cu cezariana, te programezi cand vrei si imediat dr. iti face o cusatura in x si o, vorba Ancai.
9+
mvb3
Michelle81 spune:
Ce frumos este cand va vad vorbind despre copilasii vostrii...abia astept si eu!
9+ Doamne ajuta!
Michelle81 spune:
Mvb-aici nu se face cezariana la cerere ci doar daca considera medicul ca este necesar.
9+ Doamne ajuta!
cristi_2003 spune:
dragele mele, oricat o sa dati cu rosii in mine si eu tot cezariana o sa fac. motivele:
1. miopie mare cu complicatii
2. frica pentru bebe - de la nasteri naturale din zilele noastre (adica de 2-3 ani, nu de pe vremea lui bunica...) am auzit destule probleme, gen copii lasati sa fie nascuti natural chiar daca aveau cordonul de 2 ori in jurul gatului, copii de 4,3-4,5 kg care au fost scosi afara de urgenta cu diverse mijloace care numai bine nu pot sa le faca...
3. frica de epiziotomie - nu atat durerea, cat complicatiile care pot sa apara ulterior. stiu mama cate probleme a avut cu asta si...
9+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
RalucaAlexa spune:
Eu nu m-am hotarat inca 100% pt nici una din variante - cezariana sau naturala...
sa vedem ce va spune si doctorul, atunci mai aproape de moment.
cezariana pare fara probleme, totusi am auzit multe mamici care au nascut prin cezariana si care invidiau rapiditatea de vindecare a celor ce au nascut natural... totusi e un dat de la natura...
cumatra mea si-a nascut fetita natural - copil de 4.5 kg, fara epidurala pt ca nu aveau anestezist liber la mom respectiv, n-a fost deloc usor sau placut, dar nu au fost complicatii si nu a trebuit sa fie folosite nici un fel de alte instrumente. acum e insarcinata din nou - are cu o saptamana mai mult ca mine - si pe acesta vrea sa-l nasca tot natural, asa ca, eu cred ca daca nu exista complicatii si ai un doctor bun poti alege sa nasti natural fara probleme!
9+
galmita mea
mvb spune:
Ei, Michelle81 si tu acum! Cum sa nu se poata face cezariana? Pai sotul tu nu stie sa impinga bacsis la doctor? Al meu are lectia invatata...stie ca trebuie sa inceapa cu doctorul, apoi cu anestezistul, moasa, asistentele, daca e cazul si cu femeile de serviciu......pai cum? Devine TATI.
9+
sotul meu oricum are o fata infricosatoare cand se zbarleste la cate unu, asa ca o sa-i vin usor sa-i convinga pe toti!
mvb3
Leditia spune:
Buna fetelor.
roxana ti-am vizionat pozicile..ce mare a crescut Pat!
Eu ma simt intr-un mare fel..am vrut sa beau lapte rece de dim si cand am luat o gura sanatoasa am simtit ca ceva nu-i in regula.Era alterat!Si expira pe 10 cica..
Azi noapte am visat un bb scump..avea ochii iubitului meu si parul ca al meu..saten deschis :)...tin minte doar ca ma uitam la el si el la mine..nu stiu daca era baiat sau fata :)
POZE
my baby
8+