Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

IrinaC-daca ai stii cat ma bucur pentru tine!Sa stii ca si eu am mancat paine prajita cu branza si rosii si mi-au facut bine.hai ca o sa fie bine,de cate ori simti ca nu mai poti gandeste-te la inimioara minunata care ai vazut-o si ai sa iti recapeti puterile.

Acadragoman-Doamne ajuta!tu ce mai faci?

9+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Noi suntem bine,crestem,a facut 7 luni si spune "mama","tata","papa"...face pa cu manutza si zilnic face ceva nou.
Avem poze la semantura si paginutza ei personala daca vrei sa ne vezi.
Pup

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna fetelor;
ieri am intrat in sapt a 6-a...
si luni ma duc sa fac prima eco... din ce citesc pe aici mare lucrur nu se va vdea, da oricum sunt emotionata...

eu sunt ofticata ca nu pot renunta la dulciuri; adica mananc sanatos, fructe , legume, lactate, ma chinui sa beau cei 2 l de lichide, darrrrrrrrrrrrrrrr
NU POT sa nu iau si o cioco mica/o prjiturica...

insa mi se pare ca ma maresc.... adica la cantar inca nu se simte nimic, dar ma simt ca un balon gata sa decoleze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Naty
Ma bucur ca daca o sa ai fetita o sa o cheme tot Ioana, eu i-am ales numele cu 2 zile inainte sa o nasc dupa ce toata sarcina i-am zis Ana ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Hihi, parca esti cumnata mea. Toata sarcina a avut o Ana-Maria si la sfarsit s-au decis la Bianca Ioana.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20058+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

ancadragoman-ti-am citit povestea nasterii,m-a uitat la poze...ce frumooos!!ai o minunatie de fetita!Sa iti aduca numai bucurii!!

9+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Michelle81

ancadragoman-ti-am citit povestea nasterii,m-a uitat la poze...ce frumooos!!ai o minunatie de fetita!Sa iti aduca numai bucurii!!

9+ Doamne ajuta!

multumesc la fel

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Anca Dragoman am citit povestea nasterii, si jur ca mai aveam un pic si plangem pentru fericirea ta. Asa sunt eu , emotiva si o mare iubitoare de copii. Ai povestit totul in asa fel, de m-ai transpus si pe mine in sala de nastere......buna faza cu cusatura in x si o....eu voi face cezariana si cu siguranta voi avea si eu tot o cusatura in x si o.
Sa fiti sanatoase si sa aveti grija de voi!

9+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca ti-am vazut-o si eu acum pe Ioana, e o dulcee!!! si o zambareata
Porumbito nu te acuza atat.... nu e mare tragedie daca nu poti renunta la o prajiturica pe zi, doar nu faci abuz. relax si succes la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Buna, fetelor!
Roxanaz: eram si eu pe listuta pe la capitolul 6, acum nu mai mai vad.

Ieri am stat acasa, n-am fost in stare sa ma ridic din pat :( Am mai avut si niste scurgeri maronii, mi s-a mai intamplat de 2 ori pana acum, sper sa fie totul OK. Greata cat cuprinde, nu pot sa mananc mai nimic. La ultima ecografie aveam niste chisturi pe ovarul drept or fi de la el scurgerile astea?
Eu am anuntat la serviciu de saptamana trecuta, mi s-a zis ca trebuie sa aduc o adeverinta de la medicul de familie (??) si ca or sa anunte Protectia muncii ca sa verifice nu stiu ce.
Abia astept weekendul sa ma odihnesc. Seara mi se inchid ochii imediat ce o culc pe Iulia (pe la 9 jumate) si dimineata de pe la 6 nu mai pot sa dorm.
Weekend placut si pupici pt toate burticile!

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002) & bebe2
http://bd.lilypie.com/Uz37p3.png
http://community.webshots.com/user/iulianicole

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mvb

Anca Dragoman am citit povestea nasterii, si jur ca mai aveam un pic si plangem pentru fericirea ta. Asa sunt eu , emotiva si o mare iubitoare de copii. Ai povestit totul in asa fel, de m-ai transpus si pe mine in sala de nastere......buna faza cu cusatura in x si o....eu voi face cezariana si cu siguranta voi avea si eu tot o cusatura in x si o.
Sa fiti sanatoase si sa aveti grija de voi!

9+

mvb3

multumesc mult...aveam chef de glume ca ce era mai nasol trecuse...succes si sarcina usoara

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

roxanaz ai un pusti tare scump, are nsite ochisori ...mama, mama! Cati ani are?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput