Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Naty spune:
bee am mai discutat despre celulele stem ... eu una sunt convinsa ca voi face prelevare.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
michelle- cred ca fiecare perioada isi are grijile ei, de asta e si asa de interesant.
doar ca eu sunt la prima sarcina si incercare de a avea un bebe si frica cea mai mare, mai ales de cand sunt pe forum, e sa nu am o sarcina oprita in evolutie. acuma in lunile mici pana e pericolul mare. ca de indurat dureri daca trebuie indur, si greturi si altele. ca astea trec.
9+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Naty spune:
fetelor, asta cu bicarbonatul mi-a adus aminte de o faza ... eu am spalat-o intotdeauna pe Ioana pe dinti cu apa plata. Asta fiindca la inceput inghitea din ea si mi-era frica sa i pun de la robinet. Probabil o exagerare dar in fine ... Intr-o zi, la o discutie cu prietene mamici despre cat de rau fac alte mamici lucrurile
zice o prietena "am auzit ca unii spala copiii cu apa plata pe dinti. Cat de dus poti sa fi?" "pai, cam ca mine" i-am raspuns
7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
RalucaAlexa spune:
pe mine ma dor constant din a 4-a saptamana...
pot totusi dormi pe burta, iar cand ma trezesc (eu dorm aproape numai pe burta) nu ma mai dor atat de tare. nu stiu care-i faza, da-i bine! cred ca le prieste fara sutien! ![]()
9+
galmita mea
roxanaz spune:
Michelle, 6+ (nu ma intreba cate zile ca zau daca stiu
). scuze, semnaturile nu-s febletea mea
.
Raluca, ai absoluta dreptate, depinde in proportie de cel putin 50% de materialul clientului. eu am avut cezariana de urgenta si tare as vrea sa nasc natural de data asta. (cand ma prindeti intr-o zi cu logoree sa ma trageti de maneca sa va zic cum si de ce
)
iar am meeting, gizaz craist. macar e ultimul pe ziua de azi.
pup iu, care nu mai intrati in week end sa fiti cuminti!
BillyBilly spune:
fetelor, am tras un pui de somn, ca tocmai ma laudam ca mie NU MAI MI-E SOMN si daca tot m-am intors la calc sa va citesc, mi-am luat un borcan de compot de piersici sa impusc doi iepuri de-odata.
Dupa ce am citit primele doua pagini, mancasem TOT compotul de 800gr!!![]()
![]()
![]()
Eu nu m-am gandit inca cum as vrea sa nasc, as prefera natural, dar am lasat optiunile deschise...mai e timp de gandeala.
ref la spalatul fructelor, SA NU EXAGERAM! spalatul cu multa apa, este suficient
Catalina
10+
Bebelusa
mvb spune:
Fetelor, trag un semnal de alarma...WC-urile de la serviciu! Grija mare! Deja mie dr. mi-a facut instructaj. Il stiam pana sa imi spuna el. Niciodata nu ma asez si mai nou cica sunt fffff periculosi stropii care lovesc vasul toaletei si care pot ricosa pe pantaloni, piele sau mai sus, stropi pe care nu ai cum sa-i vezi, sunt microscopici, dar ucigasi. Boala curata!
Poate parea banal ce am scris, dar asa invatam multe! De aia stam pe forum sa invatam din experientele altora...nu de alta dar puterea exemplului personal ne poate costa, in cazul nostru, poate mult prea mult.
mvb3
Naty spune:
Eu va pup caci plec la un meeting (fir-ar sa fie tre sa strabat tot Bucurestiul) si dupa aceea ma duc direct acasa, iar in we nu intru.
Weekend placut la toate si fara probleme!
7+
Ioana la 3 ani
Michelle81 spune:
Va doresc un weekend minunat cu cat mai putine greturi(cele care aveti).Ne auzim luni!
9+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
miereamara spune:
Am fost la urgenta. Am asteptat in total 12 ore!!!! Am ajuns acolo la 4 pm si am plecat a doua zi la 3.30 am. Imi trecuse si sangerare si tot, ba la un moment dat am izbucnit si in plans si m-am certat cu medicii de acolo, oricum saracii nu aveau nici o vina, da macar mi-am descarcat nervii. Mi-au facut eco, bebe e bine, are 9 sapt,ii batea inimioare bine, sangerarea nu se stie de unde a fost, dar au luat legatura cu OB Gyn meu prin telefon si mi-au prescris progesteron in continuare (deja luam) dar in cantitate mai mare (eu redusesem de la mine putere doza de la 4 la 1 si probabil de aia). Mi-au facut mai multe analize de sange si o sa le transmita la medicul unde merg eu marti. Per ansamblu e bine, m-au trecut la high risk pregnancy si probabil o sa am parte de mai multa atentie in sarcina
.
Eu vreau sa nasc natural, chiar ma batea gandul sa merg la un Birth Center in loc de spital. Am fost ieri si am vizitat unul si miercuri ma duc la o sesiune de informatii. Arata foarte bine, intim, ca un hotel, moasele sunt foarte bine pregatite, spitalul e la cinci minute si se poate interveni oricand in caz de pericol. Ramane de vazut dc administreaza medicatie pt durere, pt ca vreau epidural. Costurile sunt mai scazute cu 30%-50% fata de varianta cu spitalul.
Aseara m-a costat toata tevatura de la urgenta 2000 de dolari, din care eu am platit 100 si restul asigurarea.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby