AMINA LAWAL

AMINA LAWAL | Autor: clara

Link direct la acest mesaj

Aceasta femeie de origine nigeriana va fi lapidata pentru ca a facut un copil in afara casatoriei.
Daca doriti mai multe informatii sau sa luati atitudine www.a-i.es
este un site spaniole (amnistia international).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga Clara, adica a fost condamnata la moarte? Cum se poate asa ceva? Ce putem face noi, cum putem lua atitudine? Sunt socata!

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

cei de la amnistia international trimit o scrisoare de protest adresata autoritatilor nigeriene, semnata de cit mai multe persoane din intreagalume, pentru a putea exercita presiune si a o salva pe Amina. (exista formularul pe site www.a-i.es).
ei se ghideaza dupa o lege - sharia, care condamna la moarte femeile ( nu stiu daca si barbatii), considerate adulterine.
amina a nascut o fetita, divortata fiind si pentru asta este condamnata la moarte.
parca s-a scris si la noi in presa acum citva timp, procesul dureaza cred ca de un an, nu mai stiu exact.
eu am completat de mai multe ori formularul.
nu stiu ce lege pe lumea asta poate condamna o femeie la moarte pentru ca a nascut un copil, si un copil sa ramina orfan.
si eu sunt socata si mi-as dori sa pot face ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

si eu am postat de mai multe ori si cu numele sotului si al surorii.

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Doamne!!! Am completat si eu formularul. Sper sa ajute la ceva, are nevoie de mare ajutor biata femeie. Sa dea Domnul sa fie gratiata.

Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am completat, si eu ! Sper sa ajute !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Eu sunt totusi curioasa daca totusi nu este ceva nou in cazul asta.subiectul este mai vechi, a mai fost pe forum si din cate imi amintesc multe dintre noi au subscris la scrisoarea asta. Insa decizia ar fi trebuit sa fie luata pana la data asta. Gresesc sau nu? Mai stie cineva ceva?

Marina

Mergi la inceput