gradinita-cati ani?

gradinita-cati ani? | Autor: corina30tg

Link direct la acest mesaj

Puiul meu face 3 ani in decembrie. Toamna asta nu mi l-au primit la gradi ca nu are 3 ani impliniti. Problema e ca daca il dau de la anul, cu 3 ani de gradi + 1 an de pregatitoare va face 8 ani in clasa intai. Eu as vrea sa-l dau la scoala asa incat sa aiba 7 ani in clasa intai (deci 6 ani si 9 luni la inscriere). Intrebarea este daca se poate sari peste un an de gradinita sau cum sa procedez? Am intrebat daca pot sa-l dau la gradi de la 1 ianuarie, dar sunt evazive si imi spun ca doar daca se va elibera un loc... si cum nu prea am pile...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Corina, dar daca l-ai da la gradi mai tarziu, la 3 ani si 9 luni si ar intra direct in grupa mijlocie? Ar trebui sa se poata. Apoi ar face grupa mare, grupa pregatitoare si gata - la scoala la 6 ani si 9 luni. Iti scriu pentru ca si copilul meu va incepe scoala tot la 6 ani si 9 luni, mi se pare o varsta foarte potrivita pentru scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

corina, incearca sa'l dai la gradi din ianuarie. in grupa mica. chiar n'are importanta ca nu e acolo de la inceputul anului scolar...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nu are nici o importanta varsta, caci va fi "distribuit" in grupa potrivita la varsta la care va merge la gradi.
tot cei important e sa gasesti gradinita potrivita, cu o educatoare care se implica!

Kari

Mergi la inceput