taxa aeroport Otopeni?

taxa aeroport Otopeni? | Autor: laurabb

Link direct la acest mesaj

Buna,
as vrea sa va intreb daca stie cineva sa-mi explice si mie de ce se mai plateste taxa de aeroport la Otopeni 80 euro,daca eu am platit deja taxele de aeroport incluse in bilet?
I-am luat bilet mamei mele,si mi-a zis ca si anul trecut i-au laut 80 de euro la aeroport,desi eu ii platisem bileteul de aici integral?
Eu am fost acum 2 ani,si nu mi-a cerut nimeni asa cvea.Este o taxa noua,stie cineva de ea,ca mie mi se pare aberanta>
Multumesc .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Astbjort spune:

buna seara
eu ultima data am fost anul trecut in septembrie in tara dar nu mi sa cerut nici o taxa
din cate stiu eu sunt incluse in pretul biletului, nu am auzit de asa ceva pana acuma

Ally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

nu,nu a depasit niciodata perioada de sedere,si taxa i-a cerut-o inainte sa vina in US.
mama saraca se pregateste sa plateasca din nou,iar eu,...i-am zis pentru ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ei, uite ca am asa un dejavu la povestea asta. In urma cu vreo 4 ani, am mers cu copiii in Ro si ei au mai ramas un pic. Cand i-a dus frate-meu la Otopeni aia le-a cerut dollari pentru ceva. Nici sa ma tai nu mai tin minte pentru ce, dar stiu c-a fost tevatura mare, ca ei nu aveau la ei valuta, schimbul valutar era inchis, au tinut avionul pana i-au rezolvat cumva. Noroc c-avea frate-miu destui lei. Nu aveau ei tupeul sa plece fara ei, ca-si gaseau nanashul. Maine il intreb pe msn despre ce a fost vorba si-ti zic. Am vrut sa fac scandal mare la KLM atunci, dar am renuntat.

Eu cand am fost m-a racolat doar nenea de la wraping, intr-un mod asa de oficial ca in prima faza nici nu mi-am dat seama ca nu "trebuie" sa merg cu el. Nu asta o fi? Desi 80??

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am mers de curand cu o companie ieftina in Londra .Am plecat de pe Otopeni.Biletele au costat 71 euro de persoana,platite electronic....taxa nu ne-a cerut nimeni........ok,s-au mai zburlit la noi ca de,eram romani si cetateni din lumea a n-a,Atunci nu mi s-a parut nimic anormal(te face de ras si un banal sofer de microbuz ca n-ai 0.2 ron marunt si platesti cu bani mari calatoria.......desi ei au anuntat ca nu au marunt....)daramite o copila angajata la aeroport........In Londra insa m-au tratat de parca eram Om.....
Scuzati ironiile si divagatiile,insa ma doare ca sunt tratata normal in afara si in tara ta ti se pun doar piedici.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si dupa 7 pagini de povestiri, presupuneri... o sa aflati ca de fapt taxa era pt bagajele extra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Ce ne-am face fara Guestus?????Misterul Atlantidei cand il elucidezi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

S-ar putea ca in pretul acelui bilet sa nu fi fost, totusi, inclusa taxa.
Depinde de agentia de la care ai cumparat. A fost acum cateva saptamani un mic scandal cu agentiile care vand bilete de avion online si care nu includ in pret toate taxele cu toate ca spun ca da.

www.adevarul.ro/articole/europenii-jecmaniti-la-cumpararea-biletelor-de-avion/351136" target="_blank">http://www.adevarul.ro/articole/europenii-jecmaniti-la-cumpararea-biletelor-de-avion/351136

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

sa fie vreo legatura cu faptul ca biletul este electronic?
desi,angajatii i-au spus calr ca este taxa de aeroport...
pe biletul care l-am luat scrie clar cat este biletul si cat sant taxele,deci le-am platit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Laurab, eu am fost de curand in Romania, o data in decembrie si o data in mai, ambele dati am folosit bilete electronice cumparate on line din State, nu mi s-a cerut sa platesc alta taxa.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eu nu am avut niciodata probleme din asta si in ultimii ani doar cu e-ticket am circulat...
Sa fie cumva noua taxa de iesire din Romania? LOL (ca in unele tari din lumea a treia, se plateste o taxa de "iesire" de pe teritoriul lor. De exemplu Rep.Dominicana. LOL)

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput