Recuperare nick si parola
Am o prietena inscrisa pe DC din 2004 care nu mai reuseste sa se logheze. A incercat sa deschida alt cont, da' nu ii mai permite deorece adresa de mail e deja folosita. Ar vrea sa recupereze vechiul cont (care e lina sau lyna, dar probabil ca parola nu e exacta, nu si-o mai aminteste) sau macar sa-i permita sa deschida un cont nou cu vechea adresa de mail. E posibil? Cine o poate ajuta?
Petronela si Silvia
Raspunsuri
pet.cost2005 spune:
Chiar nu stie nimeni? Moderatori, admini ... nu e nimeni pe faza sa raspunda la intrebari legate de probleme tehnice???????
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
Eu tot mai astept sa ma bage cineva in seama ...
Petronela si Silvia
louisea spune:
Ma bag si eu in seama ca vad ca nici un moderator nu se deranjeaza sa-ti raspunda
Ai vazut ca sub casutele unde scri numele de utilizator si parola scrie.. Vreau sa devin membru? si Ai uitat Parola? (incearca sa scri nickurile care le crezi ca sunt si adresa de mail)
Daca nici asa nu reusesti, eu zic ca prietena ta sa-si faca un alt mail si sa se inregistreze cu un alt nick. Iar apoi il anunta pe cel nou ca sa nu iasa discutii (sti tu de care ;)
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
pet.cost2005 spune:
louisea - multumesc pt. raspuns. Nu am intrebat-o, da' presupun ca deja a facut acesti pasi de care spui ... insa nu reuseste in nici un fel. Nu ar fi vrut sa dea alta adresa de mail ... da' pana la urma cred ca asta e singura solutie.
Ma asteptam sa primesc si un raspuns din partea cuiva in masura sa rezolve aceste probl. tehnice ... cum ii zice si numele capitoluilui ... in fine ...
Petronela si Nasturica
marius spune:
Functioneaza recupererare parolei daca stie adresa de email si are acces la ea.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
pet.cost2005 spune:
Da, am controlat si a controlat si functioneaza recuperarea parolei. Atunci se pare ca nu acolo-i buba, ci la nick. Cum se poate recupera nick-ul?
Petronela si Nasturica
marius spune:
Aaaa.... nu, e prea mult. Daca nici nick nameul nu-l stie nu exista nici o garantie asupra dreptului de utilizare a lui. Sorry!
Marius Pernes
Pagina legislativa
pet.cost2005 spune:
Ok, se poate atunci sa-si faca un cont nou folosind insa vechiul mail? Adica acelasi mail pe care l-a folosit prima data. A incercat si varianta asta, da' ii zice ca mailul e deja in baza de date si nu ii permite sa mearga mai departe. Multumesc pt. raspunsuri!
Petronela si Nasturica
marius spune:
NU. Poate sa aplice pt alt cont si alt email.
Marius Pernes
Pagina legislativa