sarcina cu tripleti

sarcina cu tripleti | Autor: tyna29

Link direct la acest mesaj

buna, sunt noua pe aici dar m-ar interesa si pe mine cum este sa fii mamica de tripleti, cum ati nascut care a nascut deja si cat de greu se duce sarcina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

tyna bine ai venit

eu sunt mamica de tripleti : 2 baieti si o fetita... Rares, Andrei si Ingrid.

poti sa citesti povestea noastra in linkul de la semnatura

in 20.06.08 vom implini 2 ani, suntem maricei si nu ne deosebim cu nimic fata de ceilalti copii proveniti dintr-o sarcina unica

deocamdata suntem doar cateva mamici ce tripleti dar sunt f f multe mamici de gemeni si sfaturile tuturor tre pot ajuta cand esti in impas, sau ai nelamuriri.

te asteptam cu mai multe detalii la subiectul Mamici si viitoare mamic de gemeni si tripleti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119741

sarcina usoara in continuare si cat mai aproape de termen





http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)


iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyna29 spune:

oanna3 iti multumesc ffff mult pentru incurajare, ai niste copii ff frumosi, sper si eu din tot sufletul sa pot sa duc sarcina cu bine pana la capat, eu am doar 3 luni, si acum cateva zile am aflat ca voi avea 3, au fost 2 zile de cosmar pt mine, nu ma puteam obisnui cu gandul, dar sotul meu a fost langa mine si m-a sprijinit fff mult, cred acum ca a sa a vrut Dumnezeu , sper din tot sufletul sa fie bine pana la capat si pt mine si sa iti scriu dupa ce voi naste. Iti doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

cu siguranta totul va fi bine, nimic nu e intamplator in viata si D-zeu va fi alaturi de tine si familia ta

eu cand mi-e greu imi zic ca acesti copii sunt niste ingerasi, ai LUI, si eu doar am grija de ei asa cum pot aici ca Mama a lor, dar dar cea mai mare grija le-o poarta cel de sus

eu am flat ca am 3 abia la nastere si doar dupa ce am intrat pe forumul acesta am realizat pe langa cate pericole am trecut... de-a lungul sarcinii am luat o medicatie f f usoara de sustinere si m-am odihnit f f mult , efort aproape 0, si desi nu am facut super analize si tratamente am depasit termenul pe care il au tripletii de obicei si au fost marisori la nastere chiar daca eu sunt mica (1.60 h si 43 kg)

sper sa ne tii la curent cu sarcina si noi iti vom fi aproape




http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)


iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_25 spune:

buna fetelor! si eu sunt o viitoare mamica de tripleti, avem 19 sapt si suntem bine, la eco totul s-a vazut bine se dezvolta normal, chiar bine.Stiu si ce sunt un baietel si 2 fetite.ma rog la dumneazeu sa fie bine pana la sfarsit, vreau sa duc sarcina cat mai mult, dar depinde si de ei cum se dezvolta.pana acum a fost bine, sper ca si de acum incolo.Daca aveti sfaturi sa imi dati le astept cu placere.Succes tuturor mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waltraud spune:

Buna fetelor
Diana & Tyna, si eu sint mamica de tripleti. Doua fete si un baiat.
Eu am stiut deja de la 6 sapt de sarcina ca sint trei, apoi mi s-a spus ca sinmt doar doi, si am fost suparati si eu si sotul meu, dar la trei luni s-a vazut clar ca sint trei. Ne-am bucurat foarte mult.
Cum zice si Oana nimic nu este intimplator in viata.
Si cred ca D-zeu iti trimite atita de cit poti s a fii responsabil, si cit poti duce.
Copii nostrii sint deja aproape de 7 ani si la toamna merg la scoala. Eu am, purtat sarcina doar 6 luni si totusi uitati-va la poze.
Doamne ioti multumesc ca este totul bine. Normal ca am avut un pic de noroc si ca am nascut in Austri ( deoarece sarcina fiind foarte tinara, se puteau mul mai multe intimpla), dar sa stiti ca si in Ro acuma sint medici foarte buni si aparatura de ultimul tip, din cite am auzit. Nu numai in strainatate.
Deci uita-tiva sa nu luati voi foarte mult in greutate, eu am pus 36 de kg in 6 luni. Extraordinar de mult, daca luam mai putin in greutate aveam toate sansele poate sa mai duc 4 sapt. Dar asa a fost sa fie. Normal ca odihna este la fel foarte bine venita, mare grija sa nu depuneti efort mare, dar poate cel mai bine este sa discutati cu Drul vostru s ava spuna cu ce sa va hraniti in timpul sarcinii. Conteaza foaret mult. Eu va spun s din experienta mea, daca stiam atunci era bine. Dar dupa ce am nascut au venit pe ideea ca din cauza greutatii pe care am luat-o am nascuta sa repede.In orce caz, noi nu am avut pe nimeni aici sa ne ajute sio totisi am reusit. Daca mai aveti intrebari si eu si cred ca si Oana va stam la dispozitie cu mare placere.
Capul sus, ginditi pozitiv si D-zeu o sa va ajute sa duceti sarcina atit cit trebuie.
Va pup si va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Wow! Se inmultesc minunile pe-aaici pe DC!...
Tyna si Diana, bun venit si din partea mea!
Eu nu am fost asa binecuvantata ca voi (nu spun ca nu am fost binecuvantata, pentru ca am fost si eu, sunt fericita mamica de doua gemenute) dar pe voi, mamicile de tripleti, va privesc ca pe niste minuni, serios!! Fetelor, nu va-ngrijorati, tineti cont si de sfatul Oannei, voi trebuie doar sa-i ingrijiti cat puteti de bine (dar mai intai pe voi, ca sa puteti sa fiti cat mai linistite dupa nasterea lor! spun si eu ca odihna si repaosul sunt cheia reusitei intr-o sarcina asa... "cu greutate" )
Sa fiti sanatoase si sa veniti numai cu vesti bune!


_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyna29 spune:

oanna3 vroiam sa te intreb tu cum i-ai avut pe toti in aceeasi placenta sau in placente diferite? la cate saptamani ai nascut?
si vroiam sa te mai intreb , sper sa nu te superi ca te zapacesc cu intrebarile, ti-a crescut burtica ffff mare de nu te mai puteai misca in ultimele saptamani de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyna29 spune:

si LA MULTI ANI !!!! oanna3 pt bebelusi, sa iti traiasca si sa fie fericiti, si voi la fel sa ii puteti creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcela1969 spune:

Buna, fetelor!
Si eu sunt noua pe forum si am aflat ca am tripleti pe 9.09. cand am facut prima eco 2D la 17 saptamani! La eco de 8 sapt. s-au vazut 2 si nu pot sa va descriu bucuria pe care am simtit-o cand medicul mi-a spus ca sunt trei!!!!Eu am facut al doilea FIV la Giulesti si am urmat un drum lung pana aici!D-zeu m-a ajutat! Dupa eco am facut cerclaj si acum stau acasa!Am momente cand ma doare burta si mijlocul si colac peste pupaza am si racit! Nu am luat niciun medicament, doar ceaiuri de lamaie cu miere. Inca nu stiu ce pastile am voie sa iau, oricum dr. mi-a spus sa continui cu utrogestan-oral, no-spa si sup. uscosin 2/zi. Pentru ca mi-a iesit hb sub 11, iau maltofer 1/zi si elevit!
Voi cat ati luat in greutate pana la 19 saptamani? Eu in primele trei luni am luat trei kg. dar am avut greturi si nu reuseam sa mananc mai nimic!Acum la aproape 20 spt. am luat 5 kg.., este bine?
M-am programat la 3D la SANADOR pe 22 oct. si luni ma duc la medicul meu sa-mi vada firul si sa iau rezultatul de la triplu test.
As dori sa intreb mai multe deoarece sunt un pic speriata si ma rog ca bebeii sa fie bine!Cum va simtiti? Aveti pofta de mancare? De la cerclaj am o scurgere galbuie-cant mica-este normal?
Va pup si va astept cat mai curand pe forum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyna29 spune:

Buna Marcela1969, eu am acum 27 saptamani si eu la 22 saptamani luasem in greutate 12 kg, eu o sa am 3 baietei, asa mi-a zis la 4D la Bucuresti. Acum ma simt bine mai am si eu dureri de burta cate odata cand nu stau linistita si mai fac cate ceva prin casa. Eu sper sa pot duce cat mai mult sarcina chiar daca nu o sa fie pana la 40 saptamani, ca nu cred ca e posibil sa ajung pana la termen. Cand ma doare burta si mijlocul mai iau cate un No-spa si un scobutil, asa mi-a recomandat doctorita mea.Elevitul si fierul astea sunt toate pastilutele care le iau. Eu am pofta de mancare acum chiar si noaptea mi se face foame cate odata.

Mergi la inceput