Puiuti de Randunici 2008!! (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

nu am apucat azi sa fac nimic, ca sa nu mai zic de citit din urma...nu stiu ce a avut azi ca a fost cam maraita si nici cu dormitul nu prea mi-a dormit, cred ca recupereaza la noapte... asa ca sunt in urma rau... acum ce m-am apucat sa mai citesc..

in primul rand va multumesc pt raspunsurile cu suzeta

am vazut filmulete cu bbi vorbareti, cantaciosi si paraciosi si pozici frumoase!

azi am incercat sa o filmez si eu putin.. e fenomen, cum dau drumul la aparat cum gata se opreste din gangurit/zambit/etc... si totusi.. cantam si a inceput sa cante si ea cu mine , dar am pierdut momentul mai frumos al cantarii, dar tot am mai prins ceva... poate maine reusesc sa pun si eu filmuletzul ca acum nu am rabdare...

sa vedem ce imi mai aduc aminte pana unde am citit:
Giani m-am distrat cu painea ta!
gecko bv pt mutare!
Elara si eu vreau parola!

nu mai stiu ce am mai citit si in plus imi pica ochii in gura si e numai 11 pm... dar am observat ca deja la 10 ma ia cu somn... asa ca ma duc la nani si sper sa recuperez maine..
randunicile!

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, e dulce rau de tot Teo! Mi-a placut cum adoarme el acolo in balansoar, intai face ochii mici si apoi gata. La fel e si rebe cand o fura somnul in leagan. Si la baita, ce bine sta el acolo, ca un mare sef! Super tare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, sa stii ca nici la mine nu se mai aude nici unul din filmuletele cu Rebe cantand si inainte se auzeau! Cat despre deochiat, e una din variantele pt ce am patit si noi tot ieri, la fel dupa plimbare (care a fost mai tarziu, ne-am intors la 19.30) s-a declansat o criza de plans tot de 2 ore...schimbata, super-mancata, leganata, nu cald, nu frig, nu durere de burta, nici o explicatie. I-am zis Tatal Nostru, am dat-o cu uleiul de la botez pe frunte...eu tot cascam, ei ii trecea un pic si iar o apuca. In final i-am pus CD-ul cu "Apa leaganul vietii" care are un efect deosebit asupra ei; si soptindu-i si leganand-o greu, f greu a adormit. Credeam ca nu-i mai facem baita dar la 22 s-a trezit cerand pur si simplu baita; s-a obisnuit si-i place tare mult. Dupa baita a adormit instantaneu si s-a mai trezit sa pape abia la 3. Ideea e ca am tras rau amandoi cu ea si acum stiu, e o vecina care mereu o deoachie.
Insa dincolo de explicatia asta, e clar ca era si oboseala si am realizat ca eu m-am culcat pe o ureche cu faptul ca Iulia doarme noaptea bine si n-am mai dat atentie cat doarme ziua. Si cred ca doarme f putin.
Bebeii vostri cat dorm ziua? Si dorm ore in sir legat, sau in mici reprize (40 min, vorba Adriutei )?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, asa e cu deochiul la bebei, tare pacatos! Si noi am intrat in casa la orele 20 si a plans pana la 22.
Rebe doarme in jur de 4-5 ore pe zi, in mai multe ture. Are un somn mai lung de vreo 2 ore si restul scurtute, de 40 de minute.

Fug ca s-a trezit....

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc fetele pt aprecieri! va dati seama ca a crescut pipota mea:)) si l-am iertat pe teo ca m-a chinuit ieri si azi noapte:)

sovi, ai primit forward-ul de la mine?
clau, esti fericita ca rebe isi canta inainte de culcare. al meu tipaaaaaa!
naty, chestia aia din cadita, suportul ala de baie, este nemaipomenit!!! poti sa-i faci baie singurica la bebe:)) eu il am de pe vremea alexutzei, dar am vazut in supermarketuri.

ia uitati ce mi-a dat o colega de forum!!!!
super!:

http://www.4shared.com/

la USER LOGIN :
e-mail : desprecarti@yahoo.com
password: romania

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

E clar...pai Iulia nici cu tot somnul din parc (care rareori tine maxim o ora legat) nu cred ca doarme 4-5 ore ziua! Adevarul e ca nu mi-am pus niciodata problema nici sa o fortez sa doarma, nici sa fac ceva anume, nu i-am cronometrat niciodata somnul, ea adoarme totdeauna singura...ei bine, o sa incerc sa fiu mai atenta cu chestia asta ca stiu bine cata nevoie au ei de somn...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, eu am tot citit despre somnul la bebei pentru ca o vedeam obosita, agitata si nu mai puteam nicicum s-o culc. Asta cand era de vreo luna. Acum la 3 luni se pare ca au nevoie de 5 ore de somn pe zi! Ea daca doarme mai putin de atat, e toata ziua maraita si agitata. Practic sta treaza o ora jumatate, doua , dupa care o culc. Acum deja imi dau seama cand e obosita caci se freaca la ochisori si atunci o culc. Partea proasta e ca nu se culca singura, dar intrun fel sau altul, tot o adorm. Nu o las sa oboseasca prea tare ca ar fi o zi grea pentru amandoua. Si stim ca somnul de oboseala e strident si isteric asa... Ea pana-n pranz doarme cam 2 ore si dupa-amiaza inca 2-3 ore. Si este ok asa, plus ca doarme si toata noaptea!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

...si mai vroiam sa-i spun Nicoletei sa nu se mai streseze atat cu greutatea lui Matei...e f bine, mai mami si ce Dumnezeu, tu esti la al doilea copil, ar trebui sa fii mai relaxata inprivinta asta. Imi amintesc ca in ultima luna de sarcina te tot stresai ca e bebe prea mare; acum te stresezi ca e mic? . E foarte normal si foarte frumusel, ca si Stefanelul.
Zau, fetelor, nu ca-s strugurii acri (ca a mea e mica) dar chiar nu inteleg de ce v-ati dori sa fie copiii peste curbele ponderale normale? Pai alea nu-s facute si ele cu un scop, nu arata o tendinta generala (=sanatoasa). Daca un bebe e pe o percentila mai de jos dar tot in limite normale, e F BINE! Ce, suntem la concurs de ingrasat copii? Sigur, cand nu iau in greutate mai mult timp e altceva, trebuie cautata o cauza, dar daca iau cat de cat, dorm, mananca si-s veseli, lasati-i in pace sa tina silueta!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

mama ce tzitzi pline am!!! si teo doarme de nu are treaba!!! acum ar trebui sa-i tip eu in cap:)))

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

naty, ai dreptate:))) iar...
eu nu ma agit sa mi se ingrase copiii, pt ca nr celulelor adipoase se formeaza acum! cu ele raman toata viata....
eu una, vreau doar sa ia in greutate, putin, dar constant, sa vad ca are o dezvoltare normala....
sa va mai zic ca pana sa raman gravida cu alex, eram scandura cu picioare? si acum...sunt dulapior cu picioare....

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput