Puiuti de Randunici 2008!! (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna seara!
Evident ca am ramas in urma de tot si cu cititul, cu toate ...........

De ieri am inceput sa beau CEAI PT STIMULAREA LACTATIE de la FARES si azi mi-au fost sanii super plini, acum astept sa se descarce unul (curge singur daca mi-am dat sutienul jos) ca nu as putea dormi asa, iar de muls nu am chef fiindca sunt prea comoda si nu fac nici stocuri. Dr mea a zis ca laptele se pastreaza la temperatura camerei (cand sunt ~22 grade) 6 ore, sa nu il pun la frigider, congelator, sa nu il incalzesc fiindca este "viu" si prin metodele de mai sus se pierde mult din proprietatile lui.
Ieri eram disperata ca pitica statea atarnata de cateva zile si aveam eu senzatia ca nu se satura daca cere supliment si dupa 15-20 de minute de cand a mancat. Acum sunt happy. Sper sa o tin asa, ca dau in paranoia si abia mi-am mai revenit un pic.

Luny parca tu spuneai de AC mobil. Stiu ca si la el trebuie sa scoti un burlan afara deci mi se pare si mai complicat decat celalalt si in plus (am vb cu un baiat care monteaza ac si spunea ca) ap mobile consuma mai mult.
Am fugit sa fac un dus daca nu s-o fi oprit apa intre timp. Parca am trai pe vremea lu ceasca cand era apa cu program. Acum noaptea de pe la 1-2 pana la 5-6 dimi nu e deloc presiune la apa, in cel mai bun caz taraie putin.
Noapte buna!

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Aoleeeuuu, ma chinui de cateva ore sa citesc de unde am ramas eu ieri.

Am luat notite ca sa pot intinde si eu un cearceaf ca cititnd imi dadeam seama ca am multe de zis. Asa ca, sotul meu fiind in delegatie, si pitica mea la somnic de la ora aproximativ 22.00 am stat mai mult pe net.Cu 2 pauze de intins niste rufe si de decorat cu stikere cu printese caruciorul (partea interioara a copertinei de la picioruse, ca sa aiba fata ce privi - a iesit f fain dar nu pot sa pun poza ca ap foto e la sot dar daca nu uit o sa pun cand se intoarce).

Sper sa nu ma lase nervii pana scriu mesajul ca face numai fitze cursorul asta... si deja m-a enrevat pana am scris acum.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Nicoleta, de ce trezesti copilul noaptea sa manance? Eu o las sa doarma cat vrea ea si deja se trezeste (dupa baita ed la ora 20.30-21.00 si dupa ce papa si adoarme pe la 22.00) abia la 5.00 sau chiar la 6.00. F rar se mai trezeste pe la 3.30 sau 4.00. Asa am facut intotdeauna, am lasat-o cum a vrut ea, si prima noapte fara trezire s-a produs pana sa implineasca o luna.

Nicol_conte, azi am pus si poze de la botez, asa ca dupa ce termin cu acest mesaj iti dau si parola pe PM. In pozele tale parca m-am vazut pe mine.....cu aceeasi ingrijorare ma uitam si eu la fata mea...

Ramo_cata, daca zici ca afte nu are poate curge prea mult laptic? Ca si asta ii face sa planga si sa lase sanul ca le tasneste prea tare si ii inneaca. Solutia e sa mulgi putin, cateva linguri si sa ii dai iar sau sa folosesti o anumita pozitie (sper sa nu uit sa va dau pe mailul comun un filmult despre alaptare), pozitie care pe mine ma incomodeaza rau si prefer sa nu o folosesc decat sa stau rigid si incomod ca cica tonusul muscular al mamei se transmite si copilului..asa ca mai bine stau comod si ne simtim bine amandoua.

Ursuleata, m-am uitat si eu la pozele noi cu Vladut si mi se pare mie ca in pozele din carucior seamna cu fi-mea... Si eu cand ma gandesc la servici ma zbarlesc... Adica imi placea ce faceam dar nu in relatie cu sefii cu cu contractorii...E drept ca uneori ma mai enrvau si astia...dar sefii sunt intotdeauna si oriunde enrevanti! Nu?

Clau, eu nu am vazut Rebe cantareata ca nu pot da sonorul tare ca doarme fata si m-am cam ofticat ..dar poate reusesc maine sa identific filmuletul cu pricina ca mi-a fost starnita curiozitatea. Numai sa reusesc, ca ziua nu prea pot sa fac nimic...abia mananc sau mai spal o farfurie...ca in marsupiu nu vrea...in scoica sta cam putin...Azi am pacalit-o si am alaptat-o tinand-o in marsupiu, pozitia orizontala, dar sprijinita la capsor si a adormit asa..iar eu am scos usor marsupiul de pe umeri si am pus-o binisor in pat....ca poate se obisnuieste cu el... Si cat a dormit eu m-am conversat pe mess cu o verisoara...in loc sa profit si sa mai vad si de mine...
M-am indepartat de la subiect... Deci: am vazut un filmulet cu Razvanel si Rebe, dar cu sonorul fff incet, si sunt foooartre dragalasi...m-a emotionat sa ii vad alintandu-se... Abia astept sa mai fac inca un puisor...Intotdeauna mi-am dorit 2 copii...sau chiar si 3 as face daca as avea bani si maia les TIMP, ca unui copil trebuie sa ii oferim mai mult decat hrana si haine ...in primul rand trebuie sa ne oferim pe noi...timpul nostru...

Vio, l-am vazut pe Sean in filmulete si e superb.. Si eu vorbesc la fel cu fata mea. Si parca imi semeni si la voece si la intonatie...la fel ii spun si eu Buna dimineatza fetei mele, numai ca uneori continui cu melodia Mirabelei Dauer "Buna dimineata, soare, Buna diiimineata! Hai deschide-ti pleoapa... (si ridica ceatza..., florile luminii inca somnoroare..s-au trezit din visul noptii de matasee.. - sper ca mi-am amintit corect ca nu am mai ascultat melodia asta din copilarie..dar eu asa imi amintesc si asa o cant )

Imi bag...picioarele..in ea de reclama idioata! nu pot sa dau pe bara de derulare sau sa selectez text cu mausul (doar cu tastatura) in partea dr a ecranului ca HOp si reclama... este invizibila si totusi activa pe JUMA de fereasta! Am inchis-o de nush cate ori
Ufffff!!! Scuzati, va rog, intreruperea dar trebuia sa ma racoresc putin!!! pana si ca sa scriu cu rosu (ca sa-mi exprim iritarea) a trebuit sa scriu eu [ red ] fara pauze ca de la butonul obisnuit se baga iar porcaria lor de reclama...Data trecuta nu am irita asa rau dar acum e sub orice critica...deja e nesimtire!!! Pe PM nu poti nici macar sa dai un reply!!!

Kya, am vazut filmuletul cu Sanziana si e minunat..iar melodia e foarte foarte dragutza.

Ccris, cum iti supureaza operatia??? Tu ai facut cezariana, nu? Ca si mine. Eu asa tin minte. Mie mi-a scos bandajul chiara doua zi de dimineata pana sa plec de la reanimare si era totul lipit f bine si nu am nici o problema...
Sa iti raspund si eu la intrebari:
-La botez noi am avut luata o camera, fiindca restaurantul era la un hotel micut. A fost suuuper asa, mai ales ca eu ziua obisnuiesc sa ma intind cu ea in pat si sa o adorm la san si apoi o sterg binisor si o las sa doarma.
- Eu ii dau un san la o masa si nu il mulg pe la doilea ci i-l dau la masa urmatoare. Eu stiu ca mulsul stimuleaza lactatia si de aia cred eu ca e periculoasa totusi. Exact cum zice si Bitza, dimineata am sanii pietroi (ca nu prea se mai trezeste peste noapte ci abia la 5 sau 6 dimineatza) si pe parcursul zile se fac tot mai moi dar eu nu imi fac griji. Fata mea mananca cam la 2 ore sau chiar la 3. Uneori cere si dupa doar 1 ora iar eu ii dau de cate ori vrea ea (cand e smiorcaita). Daca nu plange si au trecut totusi cele 2 sau 3 ore si venim de afara sau e dupa somnic eu oricum o pun la san si ea nu il refuza niciodata.
Irina, sa stii ca nu mi-am mai luat Galactogil, desi l-am terminat ed vreo saptamana si nu mai am probleme cu lapticul (eu ziceam ca "ce ma fac fara el" fiindca imi place mult gustul ). Dar iaca nu am mai luat si am lapte. Ba chiar tasneste f tare, ca eu pun pe comprese si ii sterg ochisorii si vad ca am un jet de mama-mama, chiar daca sanul e moale. In ziua in care mi-am luat galactogil abia storceam cateva picaturi. Oricum, pentru perioade grele, daca o sa mai am, am retinut de la nu-mi amintesc acum de la cine, Fares ceiutz pt lactatie.
- Cat despre mucisori verzi... eu nu am experimentat dar eu sigur nu i-as da nimic preventiv. Totusi medicamentele sunt medicamente si lapticul nostru oricum ii protejeaza de f multe infectii. Si apoi si noi putem sufla mucisori mai verzi chiar daca nu suntem raciti. Eu nu m-as stresa decat daca s-ar asocia cu alte simptome: febra, apatie, inapetenta...

Irina, daca vrei si eu iti pot da nr de la Dj-ul ce l-am avut si la nunta si la botez. Mi-a placut mult ca a pus muzica f diversa, dansanta si fara manele exact cum am cerut si stie sa mai strecoare si cate o vorba dar fara sa fie enervant sau insistent. Sotul la- cunoscut la servici si i-a facut reducere asa ca nu stiu cat ia de obicei. Cat despre invitatii eu de data asta nu am mai facut. Am facut doar ceva elctronic cu poza fetei. Dar stiu ca in pasaj la Lipscani gasesti sigur. Eu acolo mi-a facut pt nunta. Au si site uned poti calcula suma totala cu sau fara text (cauti bod design pe google).
Sa stii ca si fata mea se frichineste la san dar numai cand e foarte obosita si ii e greu sa adoarma. La inceput ma ingrijoram fiindca mai si scanceste da din manutze, lasa sfarcul, apoi da cu capul si il cauta si icneste, ma apuca cu degetele de haine si trage...Acum m-am obisnuit...daca nu se inrosteste si nu se incrunta dand spre plans e doar oboseala...si stiu sigur ca nu o doare nimic.

Ufff..gata... am gatat cearceaful! Aoooleeeeeuuu..ma uit inapoi si ...se observa ca ma fost singura toata ziua...
Celor pe care le-am plictisit le cer scuze...

Elara, fericita mamica

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Acum ma duc si eu la nani ca vad ca doarme toata crengutza...

Eu asa patesc cand e sotul plecat...nu am somn.. nu-mi vine deloc sa ma culc singura...noaptea... Ziua nu am nici o problema dar noaptea mi-e urat.

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata! dau eu cafeaua in dimineata asta!!!...poftiti la cafea! pe saturate! ca si eu am nevoie, de una strong, dupa o noapte de frichineli!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am pus poze noi in album!...ma rog, din luna mai:)

aici: http://good-times.webshots.com/album/563699272EIXoIT

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragele mele,

am fost prinsa cu bagajele(si aici nu intelegeti ca am facut numai la bagaje toata saptamana, dar am avut de umblat sa facem procura de la taica-su, sa notarizam alte acte...diferite treburi de rezolvat, cate-un cadou minuscul pentru mama, tata...etc), acum am totul pregatit. Bebe doarme de la 7.30. La noi e 10.30 ma duc si eu la nani. Azi dimineata ne-am trezit pe la 9, asa ca sper sa nu fiu obosita. La 6.40 maine dimineata decolam. Suleteste sunt gata...cat de cat. Daca Doamne fereste patesc ceva sa stiti ca v-am iubit..
In tara am conectie la net da' timp nu stiu. MI-e teama si de fusul orar.
E timpul sa-mi iau zborul de pe crenguta si sa zbor la stol.
Pup stolul TOT

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

Ariel, mersi de cafea, beau si eu!
Si noi am avut o noapte tare frichinita, s-a sculat Rebecca din 2 in 2 ore si ca s-o linistesc si s-o culc din nou o puneam la san, dar in 2 ore iar se frichinea si tot asa, pana dimineata! Cred ca a avut 4 treziri...foarte, foarte mult, in mod normal are 2.

Iar aseara am avut circ puternic, am fost afara si la intoarcere am vazut clar cum o tiganca s-a mirat ca ce mica si frumoasa e! Eram sigura ca mi-a deochiat-o si asa a fost. 2 ore a plans micuta fara un motiv anume, era schimbata, spalata, mancata, nu se strangea de picioare...Eu am derulat intruna Tatal nostru, dar greu de tot s-a linistit! La un moment dat s-a potolit brusc la fel cum a inceput si in 3 secunde s-a culcat!

Elara, n-ai avut somn azi noapte! Eu nu-mi permit sa mai stau noaptea caci oricum se scoala la 3 ore si apuc numai franturi de somn. Mai si sunt asa de chiauna cateodata ca ma gandesc asa in somn daca am dus fata in patut si cand am dus-o ca nu mai stiu nimic si merg si verific in ce pozitie sta si daca e invelita cu scutecelul. Iar cu (,) cantatul fetei, toate filmuletele sunt cantate, poti sa te uiti la oricare, este albumul "vorbim!". multi tie si bebelinei tale dulci.

Fug si eu la o gurita de cafea...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata. saru' mana de cafea, Ariel. Las ca vine vremea sa bei si tu una taarrree, asta daca nu reuseste gecko sa te convinga ca poti bea si acum . Doamne, ce s-a schimbat si s-a deschis Teo si cat iti seamana (spre deosebire de Alexuta)! Are o expresie foarte serioasa dar cum barbatii seriosi sunt o raritate...e BINE!
Drum bun, Adriuta, va fi bine si cu drumul, si cu fusul orar (mai raman Vio si Mihuta sa ne umple paginile noaptea cu sharshafuri) si cu bunica. Pacat doar ca nu vei fi pe langa nici una din noi ca uite, timisorence nu mai avem.
Vad ca in afara de Stela si Simo nu mi s-a simtit ieri lipsa -asta e, incep si eu cu alintarile...M-am intalnit cu Tuchi care arata muuult mai bine in realitate decat in poze si e muuuult mai slaba si e o dulce.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriuta, sa ai zbor usor si lin si bebe Adrian sa fie un cuminte pe drum. Eu sper sa mai intri cate putin si din Romanica sa stim macar ca sunteti bine. Pupici multi.

Naty, eu stiam ca ieri ai fost plecata cu treburi, asa ai anuntat in seara anterioara.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput