Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Sanduta da, asteptam cate 2 ore pana sa ii dau laptic dupa suc; ii dadeam de morcov amestecat cu mar. Am incercat sa ii dau mar copt, dar nu ii place deloc si ma gandesc si eu ca vitamine f multe nu mai are dupa ce e copt. Eu sunt f multumita ca a inceput sa pape bine legumele - nu papa f mult, dar papa cu placere si deschide gurita mare. Evoluam noi incet incet.
Adina ai doi copii superbi
Bb ce ma enervezi ca zici ca Iasmi papa de toate si laptic muuult

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Aralia..am vazut prin pozele tale un bebe...mic...avea greutatea cat scria acolo, adica vreo 1 kg jumate???

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by Victo

adela, am gasit o cresa aici in cartier..dar stii cum e ..bataie pe locuri..sa vedem, inca nu mi-a promis sigur ca va fi loc si pt el.da, ii primeste asa mici, cam de la 10 luni. erau intr-o camera ca patuturi vreo 3 femei cu copiii..vreo 20 sa zic.unii erau pe jos, se jucau..altii dormeau..

sanduta, ce fel de peste i-ai facut?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Pentru copii asa de mici e voie doar peste alb. Bineinteles ca eu nu stiu ce inseamna aia peste alb, si sunt o mare mancatoare de peste si nici nu stiu ce mananc, oricum sotul a cumparat pastrav. El se stie mai bine decat mine. L-am facut bucatele mici si le-am pus la congelator. Acum scot o bucatica si o fierb bine, apoi i-au bucata in mana si o trec prin mana sa vad daca are oase tari, daca are le scot si restul il pisez cu blendarul. Daca ai rabdare sa fierbi mult pestele sau la aparate pt fiert se pot inmuia oasele si pisate nu se simpt si sunt ffffffffffffffffoarte bune. Dar nu mai stiu pt ce

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Eu habar n-aveam ca le putem da peste deja! Uneori sunt asa lipsita de imaginatie de zici ca-s tuta!!! Multumesc de sugestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Hai ca fiica-mea doarme de-o ora si eu im fac de cap! Oana, aveti niste poze absolut SUPERBE!!! Si o fetita ingeras perfect! Sa va traiasca! O sa franga multe inimi cu ochisorii aia dulci! Poza asta m-a facut sa zambesc 5 minute cu ochii in ecranul calculatorului:http://www.flickr.com/photos/oana8188/2494396956/
Iar pozele cu micuta murdarica de papica imi par foaaaaarte cunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by oana8188

Bb ce ma enervezi ca zici ca Iasmi papa de toate si laptic muuult

hai ca glumesc!!!

ai radare, multa rabdare ca si eu am avut la inceputuri!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Ade multumim pentru complimente Asa spune si matusa-sa, ca va face muuuulte victime printre baieti , iar de noi ce sa mai zic, suntem indragostiti...
Bb tin la gluma Rabdare am, numai ca e greu pana observ si eu progrese, cat de mici, ca astea ma incurajeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Apropos de peste, am aflat de o reteta (pt cei mari) de a dat pe spate toata familia: am facut ieri pt prima data peste (pangasius) in folie de Al la gratar (socrii au de acela de "moda veche" ii zic eu, de pus pe aragaz si are un soi de cupola deasupra), dar merge excelent si la cuptor, dar musai in folie de al. Am uns pestele file cu ulei de masline (dupa ce statuse in prealabil 2 ore la frigi cu condimente de peste presarat), am taiat feliute de usturoi si le-am lipit de file, dupa care am pus cate 2 felii subtiri de lamaie pe fiecare parte s-apoi am impachetat cu folia de Al si au stat 15 min pe fiecare parte. A iesit de-men-ti-al; si acum cand imi amintesc.
Am mai facut alta data si pe gratar pur si simplu, dar a iesit uscat, a ramas mai nimic din file. Iar socrul a insistat sa faca o parte din cele 3 kg si la cuptor in tava cu cartofi. Nu mi s-a parut prea grozav.
Eu ma declar fan pangasius pt ca nu are miros deloc de peste si l-am "prostit" sa manance pana si pe nepotu meu care nu mancase deloc (nici nu voia sa auda de peste in general).

Adela cu placere (pt link)

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

ramonica, suna bine....dar incearca sa bagi si legume in el, apoi sa il pui in folie de aluminiu!!! noroc ca mie nu imi place pestele....ca altfel "baleam" tastatura...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ramonica, suna bine....dar incearca sa bagi si legume in el, apoi sa il pui in folie de aluminiu!!! noroc ca mie nu imi place pestele....ca altfel "baleam" tastatura...

Mmmmm, buna idee mi-ai dat cu legumele! Eu le facusem la steamer separat, chiar o sa incerc data viitoare cum zici tu ca imi dau seama ca o imbine miresmele si o sa iasa o si mai mare nebunie a gusturilor.

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

gata, eu ma retrag in pat langa buburuza mea!!!

apoi la plimbarici si deseara la dr!!

pupici

Mergi la inceput