Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ecaterina..nu stiu despre ce dvd e vorba...ramonica zicea ceva in mesajul ei...
da..si la mine s eintampla..era 9,55 si bb meu chitatia..de foame..banuiesc..asa ca in viteza i-am facut fructele si acuma doarme..asa doarme de la o vreme..recupereaza de lunile trecute..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pai bb meu papa 180-210 lapte...si 200 fructe si 150 leg....si nu prea i se digera in 3 ore...anca si creem poate ai vostri papa mai putin cumva?

mersi tare mult ca mi-ati raspuns asa repede!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Dany noi papam asa:6-6.30-lapte;8-iaurt;11-12-fructe;3-4 mancarica;6-7 branza cu cereale si fructe si inainte de somn laptic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

ce cereale amesteci cu brz?

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La fel mananca si Maria.Creem ce ii faci azi?
Eu ieri i-am facut fasole verde cu pui

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Neatza si tineti-mi pumnii, ca la 10:30 o operam pe Bijou!
Are un chist la subrat si o si castram cu ocazia asta, aa ca sunt 2 interventii si mi-e fricaaaaaaa! E primul meu cupil, si o iubesc si pe ea, chiar daca are blana si nu vorbeste...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Sa fie totul bine. Dar eu zic ca pisicile au 9 vieti. Sper ca nu gresesc si sa fie catel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cereale de la nestel ii dau cu 5 fructe si i-am mai bat cu orez

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Neata!
Sunt iar dupa o noapte "interesanta" ca de doua nopti se trezeste Sofi si dreo ora o ra si jmate se joaca, chiuie, se rasuceste prin tot patul. O legan...adoarme, o pun jos deschide ochii si incepe iar.
IAr cu papa din ce in ce mai prost...ieri n-a vrut nimic solid. Oare sa incerc cu borcanele, dar de care? Care-s mai "apreciate" de bebei?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Hipp sau Nestle toate sunt bune, dar ti-as recomanda amestecuri de piersica cu mar de la nestle. Amestecul de desert de fructe de la Hipp e un pic acrisor dar merge. Caisa de la Hipp e tare buna ca si piersica. Bafta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Si de doua zile i-au aparut nuste brobonele sub barbie, cred ca de la caldura, dar nu stiu cu ce sa le dau si la dr nu ajung inca.Voi ce folositi?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Eu nu prea il dau cu crema, il spal foarte des pe zona respectiva si il mai dau cu bicardonat inmuiat in apa, odata pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sanda..e catea..bijou..

dany..la noi papa e asa..7 lapte-san, 10-fructe- 125 gr + 1 linugra de cereale desfacuta in apa (milupa, orez porumb, tapioca), 13- legumele, cam 130-maxim 150 plus completare un pic de san, 17 branza de vaci plus fructe din borcanas (pierisic, caiese, para)/iaurt simplu/lapte cu cereale ( 130 gr), 21,30-22- lapte san plus biberon 120

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxx

salutare!
Multumim pt urari celor care si-au adus aminte de noi ...puiul meu a facut 6 lunite, e baiat mare

S-au intamplat multe de cand n-am mai intrat...avem si noi un dintisor , de pe 30 mai, iesit cu mare chin, treziri dese si plansete...speram ca la urmatorul sa fie mai usor. Rog cine se pricepe sa ne puna si noua un iepuras.
De pe 1 iunie suntem si noi diversificati. Am inceput cu legume pasate. In prima zi am pus morcov si telina, apoi, in fiecare zi cate o leguma noua, pana azi avand morcov, telina, cartof, dovlecel si ceapa (pe care nu o pasez). Luca mananca f bine (sper sa nu-l deoochi), azi de ex a papat cam 100 ml de supica pasata.
Luca e un copil energic, nu sta locului, e curios, se taraie prin pat, se sprijina cu manutele de mine si se ridica in genunchi si chiar pe varfuri batzaindu-se inainte si inapoi, razand, tipand.

Avem si cateva poze noi de aici, daca doriti sa vedeti .

_

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

Sunteti superi draguti Eu m-am indragostit de scaunel http://good-times.webshots.com/photo/2784076610102436645YbgqOU ce fel de scaunel e?

Dar ce bine stati in fundulet

Si eu la fel am inceput cu pireul de legume, in fiecare zi alta leguma, iar intr-o saptamana erau introduse toate.

Mergi la inceput