Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

victo - aici borcanelele de fructe costa intre €0,90 si €1,20 iar cele de legume si carne, peste sunt intre €1,80 si €2,20. Depinde de magazin, de oferte etc. Si sunt ff des oferte, reduceri. In Ro cat costa un borcanel?

Petronela si Silvia

Peste 2 euro atat fructele cat si legumele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by oana8188

Sanduta da, asteptam cate 2 ore pana sa ii dau laptic dupa suc; ii dadeam de morcov amestecat cu mar. Am incercat sa ii dau mar copt, dar nu ii place deloc si ma gandesc si eu ca vitamine f multe nu mai are dupa ce e copt. Eu sunt f multumita ca a inceput sa pape bine legumele - nu papa f mult, dar papa cu placere si deschide gurita mare. Evoluam noi incet incet.
Adina ai doi copii superbi
Bb ce ma enervezi ca zici ca Iasmi papa de toate si laptic muuult

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

din cate stiu eu marul copt nu-si pierde vit., doar prin fierbere se pierd...nu dati cu rosii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aha, merci de raspuns, lala!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by eladea2005

quote:
Originally posted by oana8188

Sanduta da, asteptam cate 2 ore pana sa ii dau laptic dupa suc; ii dadeam de morcov amestecat cu mar. Am incercat sa ii dau mar copt, dar nu ii place deloc si ma gandesc si eu ca vitamine f multe nu mai are dupa ce e copt. Eu sunt f multumita ca a inceput sa pape bine legumele - nu papa f mult, dar papa cu placere si deschide gurita mare. Evoluam noi incet incet.
Adina ai doi copii superbi
Bb ce ma enervezi ca zici ca Iasmi papa de toate si laptic muuult

din cate stiu eu marul copt nu-si pierde vit., doar prin fierbere se pierd...nu dati cu rosii...

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

De ce sa dam cu rosii? E 5 ron kilu'
Eu chiar nu stiu daca marul copt mai are sau nu vitamine in el; eu ma gandeam ca daca e prelucrat termic (indiferent cum) si le pierde. Poate stie cineva sa ne lamureasca???

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

merci, ARALIA, nu o dadeam cruda, asa a zis si IULI-ANA, tot fiarta;

ADELA, nu te simti vinovata, e de la oboseala, trece! Cat despre papa, eu ma bucur f tare ca a mea a acceptat toate piureurile de legume, azi a papat cu o pofta pilaf cu ficatei, papa iaurtel cu branzica, out, a mancat azi si cirese cu banane si branza - cred ca am gasit cheia pt fructe - ciresele, maine ii pun si mar sa vad daca tine!

SANDUTA - noi aveam suzeta(aceeasi ca nu a vrut sa se desparta de ea decat acum, pt alta mai mare), la noi problema MARE au fost colicile insuportabile; Alessia la 2 saptamani lua sab simplex, espumisan, debridat si supozitor cu paracetamol, la 1 luna a luat si colic baby+ toate ceaiurile pt colici; bine ca s-a rezolvat cu fata prietenei, macar de s-ar linisti asa usor.

ADINA - da, sideremie 7, cand minimul este 8.8. Te-ai odihnit? ti-a priit papa? adica s-a depus, ca sa nu papi degeaba?

RAMONICA - nu raman oase nici la pastrav dc il desfaci usor, e pestele meu preferat ca eu nu stiu sa curat de oase(a se citi nu am rabdare). sa vezi cum e cand condimentele de peste le inglobezi i unt si ungi pestele...uaaaaaauuuu; si de unde ai luat pangasius?

ADINA - am vazut si eu poze de la botez, e minunata Jasmina, Floris e scump, iar la tine nu s-a depus mancarea, ai stricat-o degeaba!

OANA - se pierd vitamine prin prelucrare termica, sigur.

eu iar m-am intins ca o pleasca, dar nu pot tine ritmul cu voi altfel...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

aici un borcanel mai mare, cred ca de 250 g, de legume cu carnita sau diverse combinatii costa 0,99... m-am uitat ieri la unul, dar nu m-am uitat si la alte borcanase pt ca momentan Lucas nu prea accepta diversificarea si m-am gandit ca nu are rost sa le iau si sa le arunc, pt ca nu stiu cat le pot pastra in frigider odata desfacute... dar acum ca se vorbeste de asta chiar ca m-ati facut curioasa sa vad preturi la diverse produse, sa fac comparatie

ADINA, ce bebe frumos e Floris!Si Jasmina e tare dragalasa

PETRO, la mine in casa e frig... in jur de 17, 18 grade, desi ne-am obisnuit cu asta. Aici casele sunt facute in asa fel incat sa nu mori vara de cald... sunt racoroase, cu multa gresie, marmura... pastreaza umezeala. Ce smecheritza e Silviuta...!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

jasmin....si eu uneori asa l-as vrea langa mine, sa doarma..sa-i simt mirosul..respiratia..dar am zis ca e mai bine pt toti sa il invatam sa adoarma si sa doarma singur in camera.in tp somnului...cel putin al meu nu cere atentie..bine, el e cuminte si sta si ziua singurel, nu urla dupa mine..

nu stiu ce sa zic..eu zic ca al meu e asa, pt ca asa l-am invatat de mic. iar acum, desi sunt privata de momentele astea..totusi, per ansamblu, cred ca e mai bine.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

vad ca iar am acaparat site-ul...

FETELOR, intrebare: voi cum va jucati cu bebeii? Ca eu nu ma prea joc cu el... ii cant cateodata, vorbim, avem momentele noastre de tandrete, ii mai fac cate o jucarie sa sune sau sa cante, il pun langa mine cu fata in jos si cu jucarii mai departe, ca sa-l fac sa mearga dupa ele, dar nu stiu daca e suficient ce fac... ca el se joaca singurel... cateodata in patut pe care il are plin de jucarii, mai rar in tarc... cam asta... nu stiu daca e bine sau trebuie mai mult si cum trebuie, asa ca dati-mi si mie idei, ca nu prea am imaginatie la jocuri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

jasmin....si eu uneori asa l-as vrea langa mine, sa doarma..sa-i simt mirosul..respiratia..dar am zis ca e mai bine pt toti sa il invatam sa adoarma si sa doarma singur in camera.in tp somnului...cel putin al meu nu cere atentie..bine, el e cuminte si sta si ziua singurel, nu urla dupa mine..

nu stiu ce sa zic..eu zic ca al meu e asa, pt ca asa l-am invatat de mic. iar acum, desi sunt privata de momentele astea..totusi, per ansamblu, cred ca e mai bine.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

of, VICTO, per ansamblu stiu ca asa e mai bine, ai dreptate, dar desi uneori, cand sunt nervoasa, mai ambitionez si rezist la urletele lui, totusi nu rezist prea mult... cedez, nu prea repede, dar cedez... ca el e si mai ambitios... poate sa urle si doua ore daca il las... si daca vad ca nu cedeaza el cedez eu... iar el nu oboseste si nu cedeaza niciodata, e in stare sa planga de se invineteste, e tare rau in privinta asta... asa ca nu stiu daca as fi in stare sa ii aplic tratamentul pana la sfarsit, asa cum scrie la carte... iar tati e si mai nehotarat... cedeaza si mai usor ca mine... asa ca fara sprijinul lui... Tu esti norocoasa cu bebe Stefanut... se vede dupa ochisori ca e cuminte si e bland... mi-as fi dorit un astfel de copilas, dar Lucas e argintul viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

adela - pai sunt cam scumpa la vedere din cauza astora cu netul ... ei m-au tinut departe de comp. vreo 2 sapt. cu defectiunile lor. Acu' cica merge.

Noi suntem bine, am tras o fuga la Roma in week-end-ul trecut la niste rude care nu pot veni in Ro in vara si vroiau sa o cunoasca pe Silviuta. Pitica a suportat bine drumul, a dormit, s-a jucat, a fost cuminte. In rest ... suntem bine, cu somnul, cu mancarea, doar fructele le refuza si suntem intr-un "razboi" continuu sa manance 2-3 lingurite de fructe. Astazi i-a iesit primul dintisor ... ala care credeam eu ca e dinte a fost de fapt altceva ca a si disparut ... deci avem primul dintisor jos, asa cum e ordinea normala. Pozici noi nu prea am mai facut ... uite aici cum canta fiica-mea din morcov .

Petronela si Silvia

Petro, tare dulcica asta mica o papusica, nu alta! sa creasca mare si sanatoasa!

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

Mergi la inceput