Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
pet.cost2005 spune:
jasmine - pe de o parte e mai bine asa, cu vara asta intarziata ... ca nu stiu ce m-as fi facut cu Silvia daca erau caldurile alea insuportabile cum sunt de obicei pe-aici ... nu avem aer conditionat si vad ca e rea de caldura. Dar m-am saturat de atata ploaie ... pandesc mereu pauzele cand nu ploua ca sa scot copilu' afara ... si stau mereu cu stressul ca daca ma apuca ploaie pe undeva ... deci stau cat mai aproape de casa ...
Petronela si Silvia
Lala_D spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei !
Noi cu diversificarea o ducem bine , ptiu sa nu il deochi.Pana acum a papat cu entuziasm tot ce i-am oferit cu lingurita. E adevarat ca este exclusiv pe borcanele Hipp dar papa deja un borcan mic de fructe dimineata si unul mare de legume la pranz . Plus 5 mese de lapte de 150 ml . A venit nasul lui din Germania cu 30 de borcanele in bagaj si vreau sa spun ca suntem in extaz : sunt foarte multe combinatii de legume pe care aici nu le gasesc. Avem stoc pentru o luna si asteptam urmatoarea plecare ca sa il reinoim.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Buna dimineata si de la noi! Scriu pe fuga, ca de obicei, da' macar incerc sa scriu...
LA MULTI ANI puilor mici care azi mai cresc putin: ALEXIA-nazdravana, LUCA si MATEI![il]
Noi...suntem chinuite rau...adica eu, mami, ca copilu' e bine mersi! Aseara m-am chinuit o ora s-o adorm si pana la urma am cedat nervos!...Mi-am pus perna pe urechi si am pasat-o sotului ca altfel nu stiu ce faceam! Adevarul e ca sunt la limita cu oboseala si cu nervii...Si ea adoarme seara doar in bratele mele! Dar nu stiu ce-a avut ca in secunda in care o puneam in patut, se trezea si urla...Nu va zic cat a plans aseara in bratele sotului si cat a suspinat pe urma in somn! M-am simtit cea mai rea mama de pe planeta, da' nu mai rezistam...Cred ca a fost cea mai buna solutie, altfel...
Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/
Of, vad ca nu sunt eu singura pe care o incearca sentimentul de a fi cea mai rea mama din univers.... numai ca eu cateodata mai si tip: Mai taci odata ca m-ai terminat!!! asa zic atunci cand simt ca am ajuns la limita... si nu intotdeauna imi pierd rabdarea, incerc sa rezist, dar sunt momente cand chiar nu mai pot si izbucnesc... cateodata il 'arunc' in patut si il las singur sa urle cat o vrea.. poate ca nu fac bine, dar in momentul ala nu ma mai intereseaza, plec si il las singur cu crizele lui, ca altfel simt ca il pocnesc... ma rog, poate chiar sunt cea mai rea mama de pe planeta...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Victo spune:
dany, eu il mai trezesc pe piti meu asa, in jurul orei 22, 30..
dar in ultima vreme nu e nevoie mereu..caci cateodata doarme de la 5 la 8..si atunci pana facem baie, pana ne mai jucam un pic, se face 9 jumate..si ii dau direct sa manance si la culcare.dar alteori..ii fac baia la 7..si se culca la 7 jumate si tre sa il trezesc eu la 22, 30.depinde cum doarme pe parcusrul zilei.
lala, asa-i ca in alte tari borcanasele costa pe jumatate decat la noi?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adinag
Aici cateva poze de la botez...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Superbe poze si se vede ca v-ati simtit toti bine! Va pup pe toti si mai ales pe micutul botezat!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
dany26 spune:
victo...aha...am inteles! dar noi stam afara pana pe la 8...si chisr si cu baia cateodata i-o fac dupa masa de 8...si tare rau fac...
eliis poate e mai bine ca ai aflat din timp ceea ce ii lipseste printesei tale...deci insanatosire grabnica
adyanna felicitari pt bebica curajoasa....
si....uf...mai am de citit din urma...
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
Da Victoau fost sub un euro borcanul. Doar cele mari, peste 8 luni un euro si un pic.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Sanda, multmesc frumos pentru raspunsurile din ultimele zile si pentru sugestii...Stiu si eu de metoda asta, am citit pe net...se cheama Let It Cry (LIC) pentru cine mai vrea sa se informeze in plus. Adevarul e ca intotdeauna mi-am propus s-o aplic, dar n-am reusit niciodata. Dupa ce am nascut am simtit instinctiv ca alta e calea care ni se potriveste (mie si fetei)...Adica n-o pot lasa sa planga, sta mult la mine in brate, sau stam impreuna mai mereu, adoarme cu mine si apoi o pun in patut...ma rog, chestii din astea...Asa am simtit...Nu stiu daca gresesc sau nu, da' cu siguranta va pot spune ca metoda asta abordata de mine e extrem de obositoare ...Nu regret, dar eu una o recomand doar daca stiti ca va tine rabdarea si puterea...Uneori ma gandesc ca poate ar fi fost mai bine sa iau putina distanta, s-o mai las sa maraie, sa mai stea si cu alte persoane, sa mai vad si de nevoile mele...Apoi, ma razgandesc
Nu stiu, poate ca voi incerca si alta metoda cat de curand, depinde cat mai rezist...Adevarul e ca seara, dupa o zi intreaga impreuna, dupa baitza, imi place de mor s-o simt cum papa la tzitzi si apoi se abandoneaza in bratele mele, in siguranta, si adoarme linistita... Insa sunt si seri mai grele cand mami nu mai are rabdarea necesara, e obosita si tot ce vrea e un dus si vreo 2-3 ore de somn... E greu...da' cine-a zis ca e usor sa fii mama?
Ma gandesc ca poate sunt si comoda. De cele mai multe ori copilul adoarme cam in 20 minute...Daca ar fi s-o las sa planga, apoi s-o iau iar, iar sa planga, iar s-o iau....nu stiu cat rezist Ar trebui sa fiu cat de cat odihnita ca sa rezist cu capu'
Oricum, daca incerc, o sa va scriu ce iese
Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/
ADELAMARIA, si eu la fel cu Lucas... doarme cu noi si imi place la nebunie sa-l simt langa mine... si lui tati la fel. Si el sta tot timpul langa mine, cu mine, la mine in brate... iar de dormit el doarme si ziua numai cu mine, daca ma ridic sa ma duc la toaleta, sau sa fac ce am de facut prin casa se trezeste si plange dupa mine. E frumos dar si obositor, stii asta. Vad ca stii si tu despre ce vorbeste SANDUTA. Am auzit si eu de metoda asta si mi-e tare greu sa ma hotarasc s-o aplic... nu ne induram sa renuntam la placerea de a dormi cu el... tot amanam... dar cica cu cat o aplici mai tarziu cu atat e mai greu, mai ales daca bebe vorbeste... pt ca atunci incepe sa te santajeze sentimental si chiar ca e si mai greu sa rezisti plansetelor... Da, numai mama sa nu fii... asa e
pet.cost2005 spune:
victo - aici borcanelele de fructe costa intre €0,90 si €1,20 iar cele de legume si carne, peste sunt intre €1,80 si €2,20. Depinde de magazin, de oferte etc. Si sunt ff des oferte, reduceri. In Ro cat costa un borcanel?
Petronela si Silvia
Jasmin012 spune:
ADINA, ai revenit!!!! Sa ne povestesti (dupa ce te odihnesti si iti revii la normal dupa calatorie)... te asteptam cu vesti, povesti si poze, fireste...