Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 42
ileanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a Eu ma intreb cum de pitbullii reginei neincoronate nu au sarit inca la atac. Sa fie oare impietrite de mirare ca in juriu s-au dovedit a fi mai multe "gospodine transpirate" decat femei fatale? |
Pitbulii xenei sunt totzi aici.
Dar nici unul nu considera ca merita facuta vreo discutie.
Ana imi pare rau ca esti copil shi iti batzi capul. Nu este nici o mireasa care sa itzi faca concurenta . Devylla este pur shi simplu ALTFEL si s-a preferat acest altfel (emotia, povestea dintre randuri, etc etc).
Tu insa esti UIMITOARE (cine te cunoaste stie cate se acund in spatele acestui "calificativ", iar alura ta de mireasa vine just on top). Concursul nu schimba cu nimic asta (ci ... altele).
Cristina_C spune:
Ba sunt foarte multe mirese care ii fac concurenta. Asa cum si ea le face lor. Asta e realitatea, nu-i nimeni buricul pamantului.
Ca si cum n-ar fi fost destul orgoliu... ia sa-l mai "gadilim" putin.
laremi spune:
Surprinzator cate controverse pentru un concurs care se dorea a fi deosebit. Surprinzator cate orgolii si cate vorbe aruncate aiurea.
Dar, cel mai mult ma surprinde diferenta imensa intre opinia moderatorilor si opinia majoritatii pe care acesti moderatori o reprezinta (sau nu?)
Consi spune:
Nu-mi vine sa cred ce controverse s-au iscat in jurul acestui subiect, precum nu-mi vine sa cred ce limbaj folosesc unele dintre membrele acestui forum.
Mie mi-au placut foarte mult pozele Xenei si mi-au creat mai multa emotie decat cele ale Devyllei (care si ele sunt frumoase). Asta inseamna ca sunt pitbull sau insensibila sau cine stie ce alta caracterizare voi mai citi pe aici?
Si mie mi se pare nedreapta marea diferenta dintre opinia membrilor si cea a juriului si prea mica ponderea parerii membrilor. Dar asta e, s-a stiut de la inceput...
Draga Xena, desi mi-ai starnit niscai invidie, sa stii ca ai castigat la votul popular nespecializat in clasificarea emotiilor. Si chiar pozele sunt super.
kla78 spune:
m-am tot abtinut sa scriu vreun comentariu pana acum,m-am multumit sa va citesc si sa-mi dau seama ca multe dintre voi sunteti prost educate si cu o foarte mare lipsa de bun simt,nu trebuie sa fiti de acord toate sau sa va plac aceleasi poze dar nu inteleg de unde atat "ura"la adresa ANAXENEI?sau sunteti invidioase ca fata arata beton???na si eu o invidiez dar asta nu-mi da dreptul sa o jignesc sau sa-i aduc tot felul de comentarii josnice!
ANCA A ai fost mult prea sarcastica in mesajul tau referitor la licitatia de pe umanitare!rusine!si daca vrei poti sa ma faci si pe mine pitbulul ANAXENEI ca ma doare fix undeva.inteleg ca doar atat te duce si capul si nu se poate astepta mai mult de la tine.
cat despre voturi nu vreau sa judec moderatorii dar nu mi s-a parut corect.
INDISCUTABIL pt multe dintre forumiste ANAXENA e castigatoare!
acum dati cu rosii cat vreti daca m-a mancat undeva sa ma bag in gura lupului
ramonab spune:
Nu e vorba de nici o "ura" fata de Anaxena, e vorba de atitudinea ei absolut puerila.De faptul ca e penibila ca face asa scandal ca a pierdut, ca nu stie sa-si recunoasca infrangerea.
Si copiii de gradinita stiu sa piarda mai bine decat ea.
A zis cineva ca e urata si de acea nu merita sa castige?
Aici nu era un concurs de miss cu bine a spus unul dintre moderatori.Era vorba de un moment,o privire, un gand, o expresie a fetei care sa exprime emotia unei mirese.
elyanne spune:
Eu chiar nu inteleg ce vi se pare atat de incorect la voturile juriului??? Fiecare are dreptul la o opinie... si cum cineva a explicat, nu toti au votat cu maximum de puncte poza de pe locul I... aici s-a facut o confuzie...
Si intre locul intai si 2 si 3 (ma refer la punctele date de juriu) exista o diferenta f. mare: locul I 6 puncte, 2 si 3: 2 si ceva... Iar intre 2,3,4,... 10 diferenta e f.f. mica... E clar ca poza a placut...
Daca poza castigatoare ar fi fot pe locul 20, intelegeam sa fie suspiciuni... ca au votat toti membrii juriului poza cu pricina ca sa iasa pe locul I ... dar era printre primele locuri si la voturile membrilor DC...
Dupa ce s-a facut valva ca nu se asteaptau sa fie pe locul 2... cum... era the best... etc. etc. ... ati gasit motivul... diferenta de puncte acordate de juriu... Daca cineva avea ceva cu anaxena (asa cum o tineti una si buna)... atunci nu mai castiga nici locul 2... era f. simplu, nici un membru al juriului nu o vota...
Poate si io consider ca poza mea e cea mai cea... de ce nu sunt pe locul I ??? Cum e posibil sa aveti alta parere ???
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
kla78 spune:
mda,ok am inteles,dar unde anume vedeti voi expresia fetei de la poza care a iesit pe primul loc daca poza e facuta din profil??sau emotia?eu una nu o vad,poate cu o lupa mi-ar fi mai usor.mai mult se vede in poza care e pe locul 5 ca e facuta din fata,deci???sau poate mai nou ne putem afisa emotiile si cu spatele?
kla78 spune:
ELYANNE daca cineva te face pe tine femeie fatala ce inseamna???nu ca ar avea ceva cu tine???si multe alte comentarii la adresa acestei fete.
eu nu sunt partidara ANAXENEI dar pur si simplu nu-mi pot imagina cum cineva poate sa se coboare la cel mai jos nivel si sa faca anumite comentarii!si desi am fost impreuna la gravidute si acum avem bebei aproape de varsta niciodata n-am vb cu ea deoarece timpul nu-mi permite sa stau pe net zi si noapte.
elyanne spune:
Eu nu vorbeam de comentariile nimanui la adresa lor... cine ce a zis despre Anaxena sau despre Devylla... ci despre comentariile Anei si ale altora care o sustin, ca acest concurs nu e corect etc. ... si ca s-a gasit si explicatia: diferenta prea mare intre primul loc si locul 2... am zis, repet... daca era un concurs aranjat, de ce sa castige ana si locul 2??? Era f. simplu sa fie pe 3, 4...
Si daca te uiti la voturi, poza de pe 2 am votat-o, cea de pe locul 1 n-am votat-o... Dar asta nu inseamna ca daca am votat poza Anei sunt deacord si cu ce a comentat despre acest concurs dupa ce a fost postat clasamentul final...
Edit: daca cineva nu stie sa piarda, de ce mai participa la concursuri??? Nu poti mereu sa iesi invingator, e posibil mereu sa apara cineva mai bun decat tine...
Tipic romanesc: intotdeauna ne fura cineva: arbitrii, juriul etc. ... noi suntem cei mai buni, dar altii ne sapa...
E mai simplu asa, decat sa accepti ca poate esti pe locul 2, 3 ... 20
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica