Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

S-a terminat concursul asta de mirese? Ca am vazut scris clasamentul final ...

Daca da, pe cand urmatorul concurs? Ca as avea niste propuneri de teme pt. viitoarele concursuri foto

abramburika nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Poate ca de aici vin idei adminilor si vor supune la vot cazuri umanitare, ca vad ca functioneaza foarte bine sistemul de votare al forumului, si cel care va fi cel mai mult votat va intra intr-o campanie de ajutorare a celui in cauza. Si tot asa, cand se termina sa se supuna iar la vot. Este un forum despre copii, cu sau fara probleme, nu altceva.
Cei fara probleme sa fie sanatosi iar cei cu probleme, pot deveni si ei fara probleme, numai daca le intindem noi o mana!!!
Numai bine tuturor!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

mie mi-a placut enorm si mireasa care intra in mare!!!cine este??? e splendida!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

e Lauraa

da,eu sunt, multumesc pentru comentarii si voturi!
Update la descrierea pozei, se intrevede o furtuna mare si un naufragiu pe masura. Incheiat raportul meteo, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lauraa
da,eu sunt, multumesc pentru comentarii si voturi!
Update la descrierea pozei, se intrevede o furtuna mare si un naufragiu pe masura. Incheiat raportul meteo, o zi buna!

lauraa, felicitari pt poza! foarte frumoasa! e preferata mea, in acest concurs!

despre "update"...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

explicati va rog cum sa se voteze cazurile umanitare????pe ce criterii ? care e mai bolnav care cine mai are sanse?poza e o.... poza... viata unui copil e loterie? sau e pe voturi ce votam cine are dreptu la viata,??
va certati de la o poza nici nu vreau sa mi imaginez ce ar iesi in cazul unei asemenea aberatii....

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Nici eu n-am inteles care-i legatura cu umanitarele ... asta e un concurs de poze si gata! Pt. umanitare sa se faca campanii aparte ... ca si in viata, exista o parte serioasa a lucrurilor si o parte distractiva. Deci, eu acest concurs il vad in a doua categorie, fara leg. cu prima.

Nu sunt impotriva campaniilor umanitare, ba chiar astept sa se demareze, asa cum a propus nana, da' nu vad de ce sa se amestece cu concursurile de foto.

Si pana la urma, ca n-am inteles, nu mi-a raspuns nimeni: s-a terminat concursul de mirese???

abramburika nazdravana

Mergi la inceput

"Legatura" era ca, daca ne-am implica si in cazurile umanitare asa cum ne-am implicat intr-un banal concurs de fotografii, copilasii bolnavi ar avea o sansa la viata sau pur si simplu am putea smulge de pe fetisoara lor, macar un zambet.
Atat si nimic mai mult.
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu mesajele mele, nu asta a fost intentia.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

nana - nu ai deranjat pe nimeni .. cel putin pe mine, nu. Asa e cu implicarea, cum zici ... dar ce sa-i faci daca au mai mult impact acestre concursuri.

Am bagat un ochi pe la umanitare si, din cate am obs. nu are nici o actiunea (din ce am vazut eu) operatiunea "pliculetul" ... pt. ca eu am participat in trecut la campanii umanitare, dar cu pliculetul. Imi e mai comod asa ... deci, de aia spuneam, ca o "publicitate" mai mare si o organizare corespunzatoare a campaniilor ar fi binevenite. Ceva gen barbie, care a avut un ff mare impact, zic eu.

abramburika nazdravana

Mergi la inceput

Exact asta spuneam si eu.
Daca ar fii campanii organizate de admini, asa cum se facea in trecut, am putea ajuta mai multi copilasi care au nevoie de ajutor.
Si eu am apelat la pliculet in campania barbie deci ar fi binevenita iar modalitatea asta.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Superbe poze ! As fi vrut mai multe puncte.
Felicitari, tuturor concurentilor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput