Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

aoleuuuu anutzo ...
te cred ca-i un sentiment aiurea sa-ti vezi pozele judecate in felul asta ...

fata mea eu cred ca mare problema este si faptul ca ai fost castigator de necontestat din prima zi.
ti-am zis ... eu daca stiam ca te bagi (si trebuia sa-mi imaginez ... doh) asteptam concursu' de anul viitor .

eshti o superba ... suporta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

superbe pozele cata rautate si a facut femeia poze misto de nunta le a pus aici si iaca ce a iesit sper sa castige poza e poza si e un concurs de poze cu mirese daca facea DC CONCURS DE MISS live intelegeam analiza asta amanuntita (negu ridu celulita)pan la urma nu e o poza banala ca tabloul de nunta din peretele lu bunika
anaxena i like u

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pup-o mama pe ea de sirena, ca a remarcat expresia randunoiului meu

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

felicitari tuturor miresicilor!

mie pozele anei mi se par extrem de senzuale si pasionale, nicidecum regizate. in plus, are cineva nevoie de regie in ziua nuntii?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pozele Anei sunt exact ce trebuie in acest concurs,practic asta se cerea.
Acuma fara suparare,dar pozele din parcuri sunt super comune,si nu cred ca asta se cerea in concurs.Si eu am trimis poze din parc,ca n-am avut altele.Toate miresele sunt frumoase,dar de ce sa nu recunoastem ca unele sunt deosebite.Si da,un rol foarte mare il are si fotograful.Bravo lui.
Mi se pare total aiurea,ca si la un astfel de subiect sa se iste scandaluri...chiar asa mare sa fie invidia???De ce sa nu recunoastem ce e adevarat frumos?

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am vrut sa ma abtin de la comentarii dar uite ca nu am reusit.
Cred ca cel mai tare a fost impactul unei mirese altfel decat mireasa clasica, cu voal pe cap, etc. Este vorba de mentalitatea romanilor care nu cred ca se va schimba niciodata.
Anaxena, bafta!
Devylla, bafta!
Bafta tuturor mireselor, frumoase in felul lor! Fiecare este unica!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

superbe pozele cata rautate si a facut femeia poze misto de nunta le a pus aici si iaca ce a iesit sper sa castige poza e poza si e un concurs de poze cu mirese daca facea DC CONCURS DE MISS live intelegeam analiza asta amanuntita (negu ridu celulita)pan la urma nu e o poza banala ca tabloul de nunta din peretele lu bunika
anaxena i like u

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

mie imi place poza intitulata "ce poza imi face fotograful" sau asa ceva, cind iti citeste preotul la intrarea in biserica, de la botez, stii tu..

seamana a helmut newton, tres jolie

mami de Sofi http://community.webshots.com/user/ooka2008]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

mai mamici,
Io zic ca poza Aneixena e fake, dar cred ca si Anaxena e fake, ca NU POT sa cred ca exista o mireasa asa frumoasa si o mamica asa de sexi. Nu, nene, io m-am obisnuit cu gospodina transpirata si cu un zambet obosit, m-am obisnuit cu miresele ce stau statui, ca asa li se cere....Da, asa m-am obisnuit... Cine e, nene, Anaxena asta sa ma bage pe mine din nou in jegul depresilor mele? Pai ce, cum naiba ma mai simt io buna si frumoasa daca vad poza ei? Cum naiba imi mai pot io ignora shuncile si tenul nedus la cosmetica.....dar si parul necoafat si unghiile nefacute de cine stie cat timp. Si toate din cauza Aneixena! E fake, nene, nu poate fi adevarata! Ce daca NICI O FEMEIE nu va mai arata la fel ca in pozele cand era mireasa, ce daca fotografii fac their best job cand pozeaza mirese, ce daca se foloseste o lumina mai buna pentru toate pozele, ce daca ne bucuram cu toatele cand nu ne vedem randurile de burti intr-o poza, ca, deh....ne-a tras fotograful o poza fake? Ce nene? Io nici cu astea nu arat bine, na! Deci, e musai sa fie fake! Cum naiba sa aiba picioarele alea lungi? Pai nu i se face rau acolo, la inaltime? Si mai rau, are si sani misto! Si talie subtire, bleaaaahhhhhh...Si barba'su ala, si in papuci e mai inalt ca ea si e relaxat si mandru! NU, deja ma enervez! Sigur e fake! Protestez vehement impotriva acestei manipulari marsave! Pentru un concurs VIRTUAL de mirese, va rog sa anuntati moderatorii sau pe cine vreti voi sa anuntati, ca dorim babe slinoase cu parul pe bigudiuri, ca miresele astea sunt toate fake...si Anaxena in frunte cu ele! Jos frumoasele, traiasca gospodinele obosite, frustrate, transpirate si depresate!
na, ca mi-am spus si io parerea!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

si fetelor..va stiti voi care....GET A LIFE!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput