Nasterea la Medlife (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Ana.6602 spune:
vroiam sa va intreb si pe voi, mi-e nu mi-a recomandat nici un fel de vitamine acum in trim. 2, mi-a spus ca daca ma alimentez cu ce trebuie nu e necesar sa iau vitamine
acum ma joc si eu cu smile-urile pana ma obisnuiesc cu ele
pupici la toate mamicile de pe acest forum si nu numai
anamaria.6602 17+ bebe1
Ana.6602 spune:
buna fetelor....
pt cele care inca nu s-au plictisit de mesajele mele:
am si eu o mica suparare: ieri am facut eco la dr. Cheles Carmen, si am aflat ca am baietel . bucurie mare, mai ales pentru sotul meu ca isi dorea foarte mult un baietel, umbrita doar de observatia doctorei ca are un chist de plex coroid drept de 0.53cm. Mi-a zis ca nu tre sa ma ingrijorez, mi-a recomandat sa fac TT, pe care mi-l recomandase si Mendez.
Am cautat pe net si intradevar aceste chisturi ce apar in perioada aceasta se reabsorb dupa cateva sapt, sau daca nu, nu pun cu nimic in pericol sanatatea bebeului.
As vreau sa imi spuneti si voi, daca si in cazul vostru s-a descoperit asa ceva....cum a decurs ulterior
anamaria.6602 17+ bebe1
Ana.6602 spune:
of mai am 3 mesaje de scris: eu m=am decis chiar inainte de a ramane insarcinata sa nasc natural
O prietena de-a mea a nascut acum o luna asa, si chiar foarte usor, si chiar fara epidurala, lucru ce m=a incurajat foarte mult....
si eu sunt un pic ingrijorata de numarul mare al cezarienele de la Medlife...uite o sa il intreb pe doctor cand ma mai duc; pe 14 iulie
anamaria.6602 17+ bebe1
Ana.6602 spune:
pot sa va spun ca inca dupa prima intalnire din mai, eu mi-am facut programul la control si la ecografii, pentru urmatoarele 3 luni, ca sa stau linistita, ca stiu cat sunt de ocupati..
Dar exista si un mic defect in legatura cu acest lucru: de nu m=au sunat bietele fete de la programari de o gramada de ori si am tot reprogramat controalele si ecografiile ca m-am saturat: ba e doctora la eco in concediu, ba nu se poate atunci...etc
la asta un mic minus pentru Medlife
anamaria.6602 17+ bebe1
Ana.6602 spune:
Sa va mai povestesc un pic de inceputul sarcinii mele: spre deosebire de majoritatea gravidutelor si spre invidia tuturor cunostintelor mele, eu am scapat de cel mai urat simtop de sarcina: greturile si varsaturile.
in afara de cateva dureri de cap la schimbarea atmosferica si de faptul ca acul cantarului tot urca(nu prea mult:3kg), nici nu zici ca sunt graviduta...nici burtica nu prea am, doar un pic si sunt suparata ca deabia astept sa il simt pe bebe. Deocamdata nu da nici un semn de viata perceptibil, desi in fiecare seara stau cu mana pe burtica, poate poate misca si el
Tare nerabdatoare mai sunt!!!!!!!!!
anamaria.6602 17+ bebe1
Ana.6602 spune:
e he he si asa am ajuns si la al zecelea mesaj: cu scuzele de rigoare ca nu v-am plictisit prea tare, imi inchei pledoaria in seara aceasta. Promit ca maine voi reveni
Va urez o seara placuta si multi pupici la bebei din burtici si din afara! Si la mamici bineinteles
anamaria.6602 17+ bebe1
LauraLaurene spune:
M-am plictisit de cand astept sa apara mesajele mele...( daca or sa apara vreodata )...si am zis hai sa incerc si arinata cu 10 chestii scrise, pe care am mai intalnit-o la unele useritze.