Nasterea la Medlife (10)
Raspunsuri - Pagina 14
MikyM spune:
Claudia,
Si eu iti doresc tot binele din lume, se pare ca ai avut niste experiente tare dureroase, sa dea domnul sa auzim de bebe si la tine!
MikyM
claudia_prea spune:
Multumesc frumos fetelor, sunteti niste dragute!
Inca mai sper sa ingros si eu randurile voastre de gravidute si respectiv mamici.
Nasteri usoare celor care inca nu au nascut si bebeii sanatosi tuturor!
Kora_B spune:
Buna! sunt nou venita pe aici, insa am devorat cu interes ce s-a scris pe forum despre medlife.
sunt inca la inceputul sarcinii, la foaaaarte inceput, si fiind si la prima sarcina sunt stresata de foarte multe probleme care ar putea sa apara (reale sau inchipuite).
am ajuns la medlife ieri, pentru prima data. la sediul lor din Unirii. marturisesc ca am fost descumpanita in prima faza intrucat mi s-au parut cam dezorganizati. doctorul la care aveam programare intarzia si asistentele nu stiau sa-mi spuna cand vine. din fericie, una din asistente a fost foarte draguta si a vb cu dr. Luiza Dincaref sa ma primeasca si pe mine. vroiam doar sa-mi confirme/infime sarcina.
am fost si la spitalul Medlife la urgente, unde am dat peste dna. dr. Parfene. am fost placut impresionata de ea. mi s-a parut o doctorita care se preocupa de pacientele ei.
pe internet am gasit pareri bune despre ea. asa ca sper ca am facut o alegere buna, intrucat vreau sa nasc cu ea.
ma bucur ca exista acest forum unde pot gasi atatea informatii utile.
numai bine tuturor!
zeririlouiza spune:
hello fetelor, mai intru si eu sa vad ce mai faceti voi, mai greu cu copilu serviciu si restul lucrurilor dar mai dau cate o tura si pe la voi, felicitari proaspetelor mamici, nastreri usoare la celel ce urmeasa, sarcini usoare la cele ce mai au si pentru Claudia scces si sa auzim de sarcina cat mai curand
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
LauraLaurene spune:
Hai ca am postat niste mesaje acum 2 zile si tot nu au aparut...pana vor fi " mediate " cred ca si nasc...
freshanana spune:
chiar nu mai pune nimeni nicio poveste a nasterii la nedlife ?
ati auzit cumva in sept se majoreaza pretul nasterii ?
31+
AMR 62 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
Ana.6602 spune:
buna fetelor
va urmaresc de ceva vreme..adica de cand am ramas insarcinata si in sfarsit am reusit si eu sa imi fac un cont aici pt a va impartasi experientele mele cu sarcina la Medlife...
Am uitat sa ma prezint: Ma numesc Ana-Maria, am 26 ani sunt de pe langa Bucuresti, si am un bebe mic de numai 17+
o sa va bombardez cu mesajele acum sa scap de moderare
Ana-Maria 17+ cu (inca nu m-am hotarat la nume)
anamaria.6602 17+ bebe1
Ana.6602 spune:
buna din nou: sa va povestesc cum am descoperit aceast minunat forum care mi-a raspuns la foarte multe intrebari legate de sarcina.
Pot sa spun ca experientele voastre m-au incurajat foarte mult si mi-au intarit decizia de a opta pentru aceasta clinica si pentru doctorul Luiz Mendez.
Primul meu doctor si prima consultatie de sarcina s-a intamplat la numai o zi dupa ce am vazut 2 liniute pe 2 teste de sarcina, asta pe 14 aprilie. Dupa bucuria enorma simtita initial(ne doream acest copil si il si asteptam de vreo 4 luni, iar bebe se tot incapatana sa apara), gata: a doua zi la doctor. M-am dus la un spital renumit, la o doctorita la care mai fusesem si mai inainte, cu diverse controale, si am ramas foarte dezamagita de superficialitatea si rapiditatea cu care am fost tratata/expediata (. Eu fericita, la prima sarcina, la primul control, si ea....in 5 min m-a controlat, mi-a raspuns succint la cateva intrebari...cu : nu conteaza, nu e relevant....etc.
Am zis ok. Am fost plecata o perioada din tara, cand am revenit la inceputul lui mai, eu pusa pe tel si pe net, da-i cautare maternitati....de....mai de doamne ajuta....si ma hotarasc la Medlife....Sun...vreau si eu o programare la un doctor...ok, imi face centralista, i-am explicat situatia, ca vreau si eu un doctor bune, sunt la prima sarcina...si uite asa...ca sa nu mai lungesc vorba....ca deja cred ca v=am plictisit...imi fac programare la Mendez.
Il caut pe situl Medlife...nu avea poze
Ia sa dau eu search pe google, poate aflu ceva de el; si ce credeti, primul link era nasterea la Medlife.... Asa v-am descoperit pe voi, si de 2 luni si ceva va urmaresc si in fiecare zi descopar lucruri noi si interesante
anamaria.6602 17+ bebe1
Ana.6602 spune:
Daca nu stiam nimic in ce maini imi pusesem sarcina, din primele pagini citite m-am convins ca am facut o alegere excelenta pentru bebe meu.
anamaria.6602 17+ bebe1
Ana.6602 spune:
am avut pana acum doua intrevederi cu dr. Luiz si pot sa zic ca in sfarsit ma simt si eu bagata in seama (cu sarcina adica) si pot sa stau linistita ca sunt pe maini bune. Mi=a dat o gramada de sfaturi, numerele dansului de telefon mi le-a dat inca din primele minute ale consultatie, fara sa i le cer, mi-a spus in ce perioade se afla in concediu in vara aceasta: ce mai! mi=a placut foarte tare.
anamaria.6602 17+ bebe1