Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Carmen am vazut pozele, ce bine se inteleg baietii nostri!Si celelalte poze cu David al tau,frumosul cu ochi albasti, sunt super!Hai ca noi postam in acelasi timp.Ieri i-a trecut pana am ajuns acasa ochisorul, dar i-am pus preventiv picaturi.
Cum este, are David dintisor?daca da, felicitari!!!Sa vedem ce cadou primeste!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ..

anul asta nasii nostri fac 5 ani de casatorie .. cadoul trebuie sa fie din lemn (asa am gasit pe internet) .. dati-mi si mie o idee .. ce sa le iau din lemn?? ceva frumos si nu voluminos?

pls me!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ellenuta, du-te la TOTEM - era un magazin in pasajul Universitatii, dar cred ca s-a inchis (pasajul) pt renovare.
Mai e unul in Unirea, la parter.
Mie imi place magazinul ca are multe obiecte de decoratiune din lemn.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

off fetelor .. sunt asa de suparata .. am impresia ca lui bitzi nu-i mai ajunge lapticul meu .. papa si i se face din nou foame intr-o ora, o ora jumate .. pana acum papa la doua ore .. acum e disperare cu ea. nu va mai spun ca mi-a scazut in greutate 45 de grame .. n-am mai cantarit-o de duminica sa vad cat mai are .. sunt tare suparata. nu stiu ce sa fac.

a doua problema e cu maraitul .. fetelor m-a capiat. am ajuns sa cred ca, copilu' asta are ceva .. chiar daca o iau in brate, tot maraie. tace daca ma plimb cu ea .. doctorul a controlat-o peste tot si pare in regula .. in ce parti sa apuc cu ea??? simt ca cedez psihic .. toata ziua buna ziua maraie ... ce ma fac?? as vrea si eu sa stea cuminte singurica, sa se joace cu jucariile .. cum o las singura cum incepe circul. cu ce am gresit de am asa un copil plangacios????? ma uit la nepotelul meu, Doamne cat e de cuminte. se joaca singur, rade la toata lumea, e sociabil .. bine si bitzi rade la straini dar nu prea sta la ei in brate. multi mi-au spus ca e mica .. dar si alti copii sunt mici si stau cuminti si se joaca singurei .. in parc nu cred ca exista copil mai plangacios si marait ca ea. nu sta in carut deloc, decat cand o ia somnul. daca o las acolo plange, o iau si trebuie sa stau in picioare sa usa ma plimb ca daca stau pe banca incepe sa frece picioarele, sa dea din maini si sa maraie ...

scuze ca am scris asa un roman .. dar ma lasa nervii .. e copilu' meu si o iubesc nespus dar uneori imi vine sa fug de acasa, sa fug de ea, cand vine dimineata parca vine omul negru caci stiu ca ma astepata inca o zi de maraiala si rupt spatele cu bitzi in brate ..

am incercat s-o las sa planga .. am lasat-o si am lasat-o .. pana nu m-am dus la ea nu a tacut .. era umflata de plans, ochii rosii, lacrimi pe obraz si suspina si ofta de mama focului .. mi s-a rput sufletul .. imi venea sa-mi dau palme ca am chinuit copilul ..

so .. ce ma fac cu ea?? incotro s-o iau??

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ginnette

Ellenuta, du-te la TOTEM - era un magazin in pasajul Universitatii, dar cred ca s-a inchis (pasajul) pt renovare.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

roxana, multumesc mult! buna idee. sper sa le gasesc ceva frumos.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

nu va spun ce rusine mi-e de oamenii din parc .. cine stie ce-or gandi despre mine cand o aud pe bitzi asa ... ca nu-s mama buna, ca cine stie ce-i fac copilului ... si eu nu mai stiu cum sa mai cant si dansez, cum sa fac circ numa' numa' sa nu mai ma maraie in cap ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Ellenuta, nu esti singura;

Si buburuza mea face la fel: in parc sta max. 15 min in carut, dupa care incepe sa se foiasca pana isi scoate ciorapii + sandalele.

Sociabila este, la modul ca ranjeste gingiile la toata lumea, dar in brate nu vrea decat la mine sau la mama.

De jucat ziua, se joaca singura max 10 min si numai in centru; in tzarc se plictiseste si-ncepe sa se crizeze - asta imi spune mama, ca saraca, pe ea o capiaza.

E-adevarat, ca acum, dak o pun in fund, este super fericita - dar totasa, max 15' dupa care tre' sa ma ridic si sa ma plimb, ca se plictiseste de ce vede.
Eu, cand ajung acasa (si-o "eliberez" pe mama) stau doar cu ea si ma joc - dak ma joc cu ea sta pe spate, pe o paturica; altfel, o apuca racnitul,de zici c-o ardem cu flacara.
Si, la fel, dak o lasa sa planga, plange pana se face grena la fatza, cu lacrimile curgand pe obraji, cu suspine si buza de jos lasata, si cu ochii "de catel" (stiti expresia cateilor tristi si nefericiti).
Si asa ca n-o mai lasa sa planga.
Are zile si cand sta in tzarc (sau centru) si se joaca dar numai cu "spectatori" - tre' sa stea cineva in camera, sa vada si o fatza umana; altfel e jale.

Deci, stai linistita ca ai o buburuz anormala - ma rog, "normala' pentru varsta ei si cum vrea ea sa fie normal-ul asta

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Ellenuta la noi maraiala se trage de la dintisori , eu sper sa ii iasa mai repede si sa se cuminteasca pt ca e un copil foarte cuminte, dar acum ma capiat de cand cu dintisorii, dimineata imi plange cel mai rau, poate si la voi e aceeasi problema vezi daca are gingiutele putin mai inflamate, te inteleg perfect si pe mine ma socte rau din sarite cu maraiala.

Ema ma bucur ca iti plac pozele, ne-a iesit ditisorul de care iti spuneam aseara , dar azi tot chinuit si plans e saracutul sper sa ii plezneasca si celalalt mai repede si sa ii treaca ca nu mai pot.
Ma bucur ca Milan e mai bine.

Pupici

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elenutza, asa era Ozi...copilul tau vrea distrat. Incearca sa tii fata in marsupiu cu fatza la lume si vei vedea ce fericita este. Ozana mea nu a avut nici o treaba cu jucariile, daca se putea sa bat orasul zi lumina dar cu carutzul ridicat la maxim sau in marsupiu. Tudorash se joaca si cu jucarelele, canta singur in legea lui...
Cat despre mancare...si eu ma gandesc sa incep diversificarea...mi-e ciuda ca vin caisele, piersicile si e pacat sa piarda..

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

quote:
Originally posted by ginnette

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

roxana, multumesc mult! buna idee. sper sa le gasesc ceva frumos.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Inceraca si la LIDA sau SARA BLU - nu stiu cate chestii de lemn au, dar merita sa arunci un ochi (dak ai timp de oras)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput