Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Cati ce parere ai de Pediatric Electrolyte???
Am luat o sticla cu gand sa-i dau lui Andrew, intre mese.Fiind foarte cald aici (acum sunt 38 grade la umbra) am vazut ca i se usuca buzitele si-am zis ca ar fi ok sa-i dau apica intre mese.
Citind insa pe sticla acum, acasa observ ca are :dextroza,sodiu si altele.
Parca nu i-as mai da.

Apa plata e ok????Fara sodiu si fara calorii.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ah, Virgo, care e treaba cu Opera? Si pe mine ma pasioneaza... Ai studii in domeniu? Fericitoooo... Ce sansa am, ca fumatoare de 10 ani, dupa niste cursuri de canto sa urc si eu cateva octave, acolo? Vreau sa caaaant... Opera daca se poate...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mitsu ? Opera ? Despre ce e vorba ? Familia sotului e pasionata de asta , cu studii, tot in regula.Din strabunici......

Poze de tot felul
PATRICIA la 5 luni

Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Honey, nu stiu, exact, ce sa-ti spun...Inainte de a pleca in Romania, pediatrul ne-a recomandat sa luam PediaLite (care banuiesc ca este acelasi lucru cu Pediatric Electrolyte de care zici tu...deci electroliti) pentru cazul in care s-ar dezhidrata...Nu am luat pana la urma..
Eu ii mai preparam formula cu apa plata penntru bebelusi (se gaseste pe la magazine: Nursery Drinking water etc.) sau, am vazut ca fetele dau ceai (din ala cu fenicul, chimen etc)..cred ca gasesti ceva pe la Whole Foods (daca aveti pe acolo asa ceva)..Mie mi-a zis asistenta aia care vine pe la mine ca sa nu ma mai prostesc cu apa imbuteliata ca e o pacaleala (ca si aia tot apa de la robinet ar folosi) ci sa ii prepar formula cu apa de la robinet ca aici, in Michigan apa este safe...Astia zic ca numai pt. bebelsuii pana in 3 luni sa fierbi apa pt. formula...Deci, poti sa-i dai si apa fiarta si racita...insa sa nu-i dai cantitate mare..Astia, prin brosurile lor, spun ca ei nu recomanda apa, intre mese, la varsta asa mica caci pot face nu stiu ce intoxcicatie cu apa..ca rinichii n-ar fi pregatiti etc...

Pup

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici

poftiti la o .. eu am savurat-o pe a mea.

grati.ela multumim de informatiile legate de iri si palugelul. probabil ca o sa intre si o sa ne spuna si ea ce a facut la dr. am ras la faza cu ozi si steguletul lui tudorashu ..

irlandeza tare frumoasa pati a ta! e o printesa cu niste ochi superbi!

cati ai noroc cu un sot asa de saritor .. deja nici nu mai vreau sa mai ma plang de al meu .. daca nu era soacra cred ca era tare rau, nu as fi apucat sa fac nimic ..

stancutza uff .. barbatii astia .. cat despre prietena ta, eu as sfatui-o sa mearga la doctor cat mai repede.

gatta te inteleg perfect, si a mea e o mica terorista. nu am timp de nimic. noroc ca mai sta socrelea cu ea si mai ma elibereaza si pe mine ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ROBERT

ELENI

EVELINE

ANDREI

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, NOROCOSI, CUMINTI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Irlandeza, ai un bobocel de fetita, mai ales in poza asta.

Am mai vazut poze cu Milan, baiat frumos - Ema mie mi se pare ca seamana cu tine tare mult.

Eu iar am avut parte de show, azi-noapte: iar s-a trezit racnind ca din gura de sarpe - pana s-ajung eu la ea (eram afara), a ajuns ta'su si a luat-o in brate; s-a linistit, dar nu stiu ce sa-i fac, sa nu se mai sperie asa

Acum mi s-a mai pus un pitic: cand ma apropii de ea (cam la 15 cm) ochiul stang ii "fuge" putin in interior - pediatra mi-a spus ca e normal; pana la 8 - 9 luni, le mai fug ochii; oricum, eu i-am plimbat un obiect lucios prin fata ochilor (cam la 25 cm) si focalizeaza bine, cu ambii ochi; dar stiti cum e cand piticu' se joaca pe nervu' tau .

Bb-ii vostrii "fac" schema asta cu ochii?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!!!!

Iulia, bine ai revenit! Si noi mergem la mare la inceputul lui iulie. abia astept.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI, CLOPOTZEIILOR:

ROBERT

ELENI

EVELINE

ANDREI

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

quote:
Asa... ieri am facut si noi vaccinul de 4 luni cu toate ca l-am facut la 4 luni si o saptamana dar mucisorii ne-au intarziat. Vroiam sa intreb, cat v-a ajuns pe voi vaccinul cumparat? Am ramas putin surprinsa la sfarsit cand mi s-a zis pretul.. dar chiar nu mai conta atata timp cat gagalicea cea mica e sanatoasa si fara probleme.

Ahhh... noi am inceput sa gangurim la greu, dar sughitul ne strica distractia. Ea gangureste ce gangureste, zice acolo pe legea ei, eu o imita, ea se amuza.. dar paaac apare sughitul si strica distractia. Asa se intampla si cand rade cu pofta in hohote... se intampla si la voi?!?[/purple]

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Nour, noi am facut Pentaxim. la cel de 2 luni ne-a costat 180 lei. la cel de acum a costat 120 lei. mie mi l-a comandat medicul de familie si i l-am platit ei. la 6 luni va costa probabil tot 180 de lei.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput