Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

asa..acum sa va zic ce am facut noi azi...
dimineata...lpe la 10 am facut la storcator suc de piersici si caise...si a iesit gros asa....l-am lasat sa se decanteze putin..si apoi..i-am dat lui stefy cu lingurita..la inceput din ala mai subtire..apoi din ala mai gros..a mancat destul de mult...restul..l-am pus in bibe..si l-am luat in seara astya la plimbare..vreo 70 ml..ce credeti..l-a ras diontr-o suflare...ma batye gandu sa ii dau suc cu bibe si pulpa cu lingurita...
apoi..i-am facut supadin 2 cartofei un morcov si o patrime de dovlecel...pe care le-am mixat cu zeama...a mancat super bine....cred ca i-a placut tare..dar nu i-am dat decat vreo 6 lingurite..maine dam mai mult...acum cu caca sa vedem..marul a iesit cam nedigerat..dar...am inteles ca se mai injtampla

deci...sunt happy...prima incercare a fosat cu succes...Doamne ajuta si pe mai departe

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

quote:
Originally posted by stoisor

fetele, eu de ieri am inceput sa i pun o masuara de cereale in lapticul de seara ,sunt de la nestle ,le zice burtica sanatoasa ,cu minerale si vit ,orez cu morcov,sunt de la 4 luni dar nu stiu daca e ok cum am facut eu....pe cutie zice ca 160 ml lapte si 5 masuri de cereale,iese ceva ff gros ce se da cu lingurita ,insa eu iam facut lapticul in sticluta (120 ml) si iam pus o masura si la papat cu biberonu....oare e bine??nu vreau so indop cu cereale am vrut doar sa fie ceva mai consistent lapticul de seara ca oricum papa ca ea,rau si putin......va rog ... ce parere aveti voi??

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Asa le fac si euuuuuuuuuuuuuuu!!!
Acum dupa 1 sapt in care am pus doar 1 cupa de cereale am trecut la 2.... si e f f bine

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Am intrat fara sa spun buna ziua....dar am vazut postitul mamarutei..si..

Noi suntem cam miorlaite...vrea numai in brate..chiar si la plimbare..e miorlaita rau..si daca vede ca nu o iau din carut..incepe si urla..offff...

Azi diminetaa a mancat suc de piersici cu nectarina..si a mancat si ceva pulpa...a strambat un picut din nas..dar deschidea gura cand vedea lingurita...acum am pe foc supica..1 morcov, 2 cartyofei mici mici..si o patrime dintr-un dovlecel...sa vedem ce spune de ea..ii voi pasa toate legumele in zeama..si ii voi da..asa ..cateva lingurite...

Oare restul de supa ar trebui sa il arunc..sau pot sa tin la frigider si sa ii dau si maine...??

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Poti sa pui la frigider daca nu ai atins cu lingurita cu saliva.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Roli..sarumana de raspuns...dar am manacat-o eu...am pus sare..si a fost yamiii

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

scuzati-ma ca am repetat chestia cu sucul si supe...eram incantata si m-a luat valul...am uitat ca am scris si dimineata :-D

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am pierdut mesajul...scriu din nou rezumatul: azi Ozi si-a sectionat incisivul de sus -dinte definitiv- intrand in camera nervului...rezultatul: am ajuns de urgenta la stomatolog, i-a scos nervul...urmeaza sa-i completeze dintele - solutie provizorie si cu risc mare de spargere a dintelui extrem de usor - dar nu o pot lasa asa pana ce creste sa i-l poata imbraca...sunt tare amarata...s-a intamplat la masinutele electrice...era doar ea cu o colega si fetita aceea s-a izbit in ea - ea asa se distra! - si Ozi s-a lovit cu gura de volan...i-a sarit dintele, si-a spintecat buza...SUNT VINOVATA CA TREBUIA SA-MI ASCULT INSTINCTUL si sa nu o las mai ales ca masinuta nu avea centura.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

of mai Gratiela...off...cred ca a si durut-o..plus ca s-o fi si speriat...saracuta de ea...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Chair, ca si eu vreau sa intreb ceva legat de indulcire. Oare fructoza n-or avea voie bebelasii? Sau glucoza? In loc de zahar, zic, pt. ca unele fructe/sucuri sunt chiar acre rau si cred ca nu le va accepta in veci asa.....
Anca.B, oare nenea Monti nu zicea nimic de bebelusi? Eu parca vaaaaaaaag de tot imi amintesc ca zicea ceva si de alimentatia bebelusilor. Nu stii? Tu ce zici de fructoza la bebe?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven..oare nu e mai bine sa nu ii obisnuim cu dulcele...gandesc si eu acu...si stefy se stramba la suculetz ..care nu e tocmai dulce..dar il bea...face niste fetze schimonosite..iar eu persist cu lingurita...cred ca se va obisnui si ea...zic si eu..as vrea tare mult sa nu ii dau dulce decat foarte tarziu..mai ales din pricina dintilor...plus ca zaharurile nu aduc nimik bun...

cat despre glucoza..asa e...le da unor bebei in maternitate..dar asta nu inseamna ca e tocmai bine...intr-adevar celula nervoasa se hraneste cu glucoza..si de aia le dau..pentru ca unii nu sug bine..alte mame nu au lapte..si s-a format asa o practica.."le dam la toti"..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina superr!! abia astept sa incep si eu cu supica si cu piureul de fructe. bine, suc de fructe ii mai dau dar nu in fiecare zi .. ieri i-am dat piersica .. i-a placut lui bitzi mult.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

uite eu din nou, cu poze noi de aici http://www.flickr.com/photos/monicu/2553353951/in/set-72157600515391346/

si cu linistiri:
Elenuta, STAI LINISTITA. daca iti sare tie inima din piept si pierzi lapticul si-asa pe imputinate din cate zici tu nu o ajuta cu nimic pe Bitzi. plus ca ea singur e protejata, ai uitat ce au mai intepat-o pe la vaccinuri?? mai tii minte, ZEN!!

iar in problema cu copchii lipiti cu super-glue, exista remedii. adica in momentul in care ii vine bazdacul, va aratati, si interactionati cu el fara sa-l luati in brate. jucarele, cantecele, sau ca mine, stretching (adica pun muzica si fac pe nebuna pe acolo, si cu ocazia asta fac si fitness...) si in fiecare zi din ce in ce mai mult interactionati asa, iar daca e sa-i luati in brate, dupa o 'intrerupere'. eu asa fac: e balamucit, il iau in varful mainilor (adica nu-l lipesc de mine) si il pun pe pat sa-l schimb adica, se intoarce pe burta, se agita, face altele, iara il mut, si in brate il iau cand e linistit si vine asa, 'bonus', nu ca a facut el scandal. face sens?

pupici de la malu' marii de la mine si Rostogol

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput