Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Anca, wow, felicitari ! sa-i dea toti fara dureri (prea mari).

Ma uit, ca multi bb-i mai mici ca buburuza mea, au dinztisori - a mea tot babutza e

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

roxana, se zice ca nu e bine daca apar asa repede. cica se si strica mai repede. ar avea logica. maica mea mi a zis ca eu la 5 luni aveam deja 2 dinti pe cand sotului abia la 9 luni i au aparut. se pare ca seamana cu mine ;) dar eu nu cred ca am fost asa terro.

orice ar fi, mi a crescut respectul fata de mama! saraca de ea... sunt pe cale sa descopar si eu cat de greu e sa fi mamica. am zis ca pe 25 august, de ziua mea ii duc flori!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stoisor

fetele, eu de ieri am inceput sa i pun o masuara de cereale in lapticul de seara ,sunt de la nestle ,le zice burtica sanatoasa ,cu minerale si vit ,orez cu morcov,sunt de la 4 luni dar nu stiu daca e ok cum am facut eu....pe cutie zice ca 160 ml lapte si 5 masuri de cereale,iese ceva ff gros ce se da cu lingurita ,insa eu iam facut lapticul in sticluta (120 ml) si iam pus o masura si la papat cu biberonu....oare e bine??nu vreau so indop cu cereale am vrut doar sa fie ceva mai consistent lapticul de seara ca oricum papa ca ea,rau si putin......va rog ... ce parere aveti voi??

Sara Ioana 15.02.2008

am o prietena cu gemeni care a procedat ca tine. nu cred ca are ce sa strice...

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, poti sa tii supa doua zile.
daca ai facut prea multa poti chiar sa congelezi din ea si sa o folosesti mai incolo. insa in frigider doar doua zile mincacioasa mica

quote:
Originally posted by alinaatudor

Am intrat fara sa spun buna ziua....dar am vazut postitul mamarutei..si..

Noi suntem cam miorlaite...vrea numai in brate..chiar si la plimbare..e miorlaita rau..si daca vede ca nu o iau din carut..incepe si urla..offff...

Azi diminetaa a mancat suc de piersici cu nectarina..si a mancat si ceva pulpa...a strambat un picut din nas..dar deschidea gura cand vedea lingurita...acum am pe foc supica..1 morcov, 2 cartyofei mici mici..si o patrime dintr-un dovlecel...sa vedem ce spune de ea..ii voi pasa toate legumele in zeama..si ii voi da..asa ..cateva lingurite...

Oare restul de supa ar trebui sa il arunc..sau pot sa tin la frigider si sa ii dau si maine...??

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

mamaruta, bine ai venit! din fericire Stefan nu a avut colici decit 4 zile...am scapat ieftin. atunci cind a fost mai rau a ajutat sab simplex si dormitul la mine pe burtica. sper sa treaca repede. rabdare multa!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

fetelor, voi le indulciti cu ceva sucul? calin se stramba rau. doar para a papat ca era foarte dulce. tot ce e acru din ce am incercat pana acum nu e bun (mar, piersica). ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

off fetelor .. sunt asa de suparata .. am impresia ca lui bitzi nu-i mai ajunge lapticul meu .. papa si i se face din nou foame intr-o ora, o ora jumate .. pana acum papa la doua ore .. acum e disperare cu ea. nu va mai spun ca mi-a scazut in greutate 45 de grame .. n-am mai cantarit-o de duminica sa vad cat mai are .. sunt tare suparata. nu stiu ce sa fac.

a doua problema e cu maraitul .. fetelor m-a capiat. am ajuns sa cred ca, copilu' asta are ceva .. chiar daca o iau in brate, tot maraie. tace daca ma plimb cu ea .. doctorul a controlat-o peste tot si pare in regula .. in ce parti sa apuc cu ea??? simt ca cedez psihic .. toata ziua buna ziua maraie ... ce ma fac?? as vrea si eu sa stea cuminte singurica, sa se joace cu jucariile .. cum o las singura cum incepe circul. cu ce am gresit de am asa un copil plangacios????? ma uit la nepotelul meu, Doamne cat e de cuminte. se joaca singur, rade la toata lumea, e sociabil .. bine si bitzi rade la straini dar nu prea sta la ei in brate. multi mi-au spus ca e mica .. dar si alti copii sunt mici si stau cuminti si se joaca singurei .. in parc nu cred ca exista copil mai plangacios si marait ca ea. nu sta in carut deloc, decat cand o ia somnul. daca o las acolo plange, o iau si trebuie sa stau in picioare sa usa ma plimb ca daca stau pe banca incepe sa frece picioarele, sa dea din maini si sa maraie ...

scuze ca am scris asa un roman .. dar ma lasa nervii .. e copilu' meu si o iubesc nespus dar uneori imi vine sa fug de acasa, sa fug de ea, cand vine dimineata parca vine omul negru caci stiu ca ma astepata inca o zi de maraiala si rupt spatele cu bitzi in brate ..

am incercat s-o las sa planga .. am lasat-o si am lasat-o .. pana nu m-am dus la ea nu a tacut .. era umflata de plans, ochii rosii, lacrimi pe obraz si suspina si ofta de mama focului .. mi s-a rput sufletul .. imi venea sa-mi dau palme ca am chinuit copilul ..

so .. ce ma fac cu ea?? incotro s-o iau??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Elena,daca te consoleaza cu ceva,sa sti ca exact asa-i si Iris;m-am regasit in tot ce-ai scris tu.Eu tot mai sper ca-i o faza de-a lor si va trece...altfel o iau razna

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

So....sa vad daca mai tin minte ce vroiam sa raspund.

Stoisor, da e bine cum ai facut cu cerealele. Si eu am vrut sa fac figura asta seara, dar domnul meu nu vrea NIMIC in biberon in afara de lapte
Anca.Diana, da, aceleasi sentimente fata de mama mea le-am avut si eu dupa ce l-am nascut pe Markus, primul baietel. Si de atunci parca altfel ma inteleg cu ea, am mereu in cap faptul ca a facut niste sacrificii foarte mari sa ne creasca mari (mai ales ca stiti cum era pe atunci, fara Pampers, cu mers la serviciu la 3 luni, fara lapte praf etc.)
Iar pt. durerile de dinti, exista un remediu homeopat, Camilia se numeste, mie mi l-a trimis o prietena din Canada, sincer la noi nu am cautat, dar zicea NataliaS ca ar exista ceva asemanator. I-am mai dat si eu la Mathias seara, si mi se par eficiente, imediat ia somn dupa o doza (si zice prospectul ca poti repeta doza de inca 2 ori, la interval de cate un sfert de ora). Daca ai pe cineva pe dincolo, poate rogi sa-ti aduca. Sau, stiu eu, poate voi in Buc. gasiti ceva echivalent homeopat facut la noi, la Boiron Romania.
Felicitari pt. dintisor, acum trebuie sa-i cumperi la Calinutzu ceva alb de imbracat!

Mergi la inceput

Anca.Diana, felicitari pentru dintisor.

Stoisor, e f bine cum ai procedat tu. si cerealele, ca si celelalte alimente, se introduc treptat. pe parcurs poti sa-i pui din ce in ce mai multe cererale in lapte, pina o sa ajunga la consistenta aceea pt dat cu lingurita.

Roxana, si al meu e stirb de tot. si e tare haios, ca el ride tot timpul si la toata lumea...isi deschide guritza aia a lui fara nici un dintisor...iti vine sa mori de ris cind il vezi...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

multumesc fetele pt raspunsuri,o sa continui asa pt ca vad ca le accepta bine deocamdata ,pusic

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

fetelor, voi le indulciti cu ceva sucul? calin se stramba rau. doar para a papat ca era foarte dulce. tot ce e acru din ce am incercat pana acum nu e bun (mar, piersica). ce ma sfatuiti?

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze

Rezumatul nasterii

www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet

stiu ca nu e voie zahar ,dar eu i-am dat Sarei zahar brun fiert in apa in care i faceam ceiucul ,2 saptamani pt ca a avut pr cu kk,dar de atunci nu iam mai dat deloc zahar ....la suc chiar nu stiu cum ai putea proceda,stiu ca trebuie neaparat fiert dac i dai totusi, iar sucul cum sa il fierbi....chiar nu stiu

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput