Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 12

Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
nu va spun ce rusine mi-e de oamenii din parc .. cine stie ce-or gandi despre mine cand o aud pe bitzi asa ... ca nu-s mama buna, ca cine stie ce-i fac copilului ... si eu nu mai stiu cum sa mai cant si dansez, cum sa fac circ numa' numa' sa nu mai ma maraie in cap ..
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
si mie imi era rusine mai demult. toti imi zic " nu vezi ca i e foame" nici nu i mai bag in seama. nu mai am curajul sa ies singura cu caruciorul ca pana la urma ajung sa tin copilul intr o mana si imping carutul cu cealalta. ajung sleita de puteri acasa. noi stam mai mult in matrsupiu. si in ala face scandal. dar mai mult de atat nu am ce sa i fac. daca plange si in brate?
deci am fost la doctor si s a crucit doctorita :))) urla. nu vroia nimic
nici tzatza, nici in brate, nici leganat , nici cantat. si a facut numarul si s a linistit.
eu cred ca s dintii.

ginnette spune:
quote:
Originally posted by virgo
Offffffffffffff, Cazimirul a avut o noapte de cosmar ! Nu putea sa respire , s-a trezit de n'spe ori . Sterimarul nu-l ajuta , ce altceva sa-i pun in nas ??????
Colac peste pupaza , si pe mine ma doare gatul . Deci intru in schimbul doi .
Pune-i Colargol - este o solutie care se prepara in laboratorul farmaciilor (au farmaciile HELP, dak ai prin zona in care te aflii)
A mea a avut muci intre nas si gat si i-am dovedit.
Roxana si Adela

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

RO ANA spune:
Hello,
sunt si eu o mamica de clopotica, si nu numai :)
Virgo, pentru nasuc este bun Sinupret, eun siropel nu prea bun la gust dar eficient pentru desfundarea sinusurilor.Multa sanatate!
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Lala_D spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei !
Noi cu diversificarea o ducem bine , ptiu sa nu il deochi.Pana acum a papat cu entuziasm tot ce i-am oferit cu lingurita. E adevarat ca este exclusiv pe borcanele Hipp dar papa deja un borcan mic de fructe dimineata si unul mare de legume la pranz . Plus 5 mese de lapte de 150 ml . A venit nasul lui din Germania cu 30 de borcanele in bagaj si vreau sa spun ca suntem in extaz : sunt foarte multe combinatii de legume pe care aici nu le gasesc. Avem stoc pentru o luna si asteptam urmatoarea plecare ca sa il reinoim.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

CameliaH spune:
quote:
Originally posted by ginnettequote:
Originally posted by ginnette
Acum mi s-a mai pus un pitic: cand ma apropii de ea (cam la 15 cm) ochiul stang ii "fuge" putin in interior - pediatra mi-a spus ca e normal; pana la 8 - 9 luni, le mai fug ochii; oricum, eu i-am plimbat un obiect lucios prin fata ochilor (cam la 25 cm) si focalizeaza bine, cu ambii ochi; dar stiti cum e cand piticu' se joaca pe nervu' tau.
Bb-ii vostrii "fac" schema asta cu ochii?
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Dati-mi si mie un raspuns (linistitor) pliiiz!
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Si al meu face la fel, stai linistita. Oricum chiar daca are strabism pe la 3 ani se pun ochelari si se pot face exercitii. Doar sa fie grav, grav ii face operatie. DAr nu-ti fa griji ca nu e cazul.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

alinaatudor spune:
quote:
fetelor
multumesc de sfaturi. in mod cert voi lua marsupiu!! o pot tine la verticala de acum in el??
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Da..Ellenutsa..poti..si eu o tin pe Stefy...si cand am citit posttul tau..ziceai ca vb de fata mea..si ea cand nu doarme..e maraita..dar nu maraie..ci tipa..asa ascutit..si daca vede ca nu o bag in seama incepe sa planga cu lacrimi de crocodil..plus ca nu doarme niciodata afara...iar acum nu mai sta pe spate in carut,,..dar nici sa ridic spatarul nu imi vine...caci nu sta ca lumea in fund..si imi e sa nu cauzeze la coloana..ma rog...dilema mare...acum..voi incerca sa ma plimb cu marsupiul..unde culmea..adoarme in fund..dar..si ala ma cocoseaza...asta e...fete am vrut..fete avem...(cel putin eu)
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste

stoisor spune:
quote:
Originally posted by cati_magureanu
Saliu, Elenule...Eu stiu ce sa mai zic...O fi si dinte...o fi altceva...am impresia ca nu-i mai place sa manance...mananca de nevoie nu de placere..cred ca o sa am mare show cu el cu mancatul asta..o sa-l alerg prin casa cu farfuria...deja am imaginea in minte si mi se ridica parul in cap! Pare ca-i este foame, mananca cu pofta 70-80 ml dupa care nu mai vrea...si incepe si imi da peste mana, plange, se frichineste, da din picioare...ca ma obliga sa-i tin mainile...Se pare ca functioneaza un cantecel: "ala cu hei, omule de nea pe straduta mea tu esti bine venit"..Mooamaa si i-am cantat de ma dureau falcile..si numai asa a mancat...am incercat sa schimb cantecul, ritmul si n-a mai vrut..cum am inceput sa-l cant pe ala din nou iar a vrut...m-a zapacit de cap...
Si eu sunt crizata cu kg-ele....sunt mai "mare" acum decat eram in sarcina...nu ma mai incap nici hainele de gravida...rusine sa-mi fie...incerc sa vad cum pot sa scap de ele...
De sotz nu zic nimic..ca n-am ce...ne ciondanim mai mult acum decat inainte (si asta ma enerveaza ingrozitor) dar de ajutat..jos palaria..el a fost salvarea mea in situatia in care am fost...altfel o luam pe campii de mult...este un tatic dedicat..chiar ii face mare placere sa stea cu bebe...acum nu vreau sa ma injure fetele..dar asa este...
Pupam Miri! Of..o sa fie bine cu Sacha...Felicitari pt. ambitia ta si pt. felul tau de-a fi!
Mami deMatei
http://www.dropshots.com/CatiM
incearca si tu sa il pui pe o perina si dai asa sa pape ...merge o perioada,asa face si Sara exact la fel papa satisfacuta 70-80 si apoi numa schelalaituri frate....pe perina vad ca papa mai bine....s-o fi saturat de mine dar i place si ei sa i cant tot timpul

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ginnette spune:
quote:
Originally posted by CameliaHquote:
Originally posted by ginnettequote:
Originally posted by ginnette
Acum mi s-a mai pus un pitic: cand ma apropii de ea (cam la 15 cm) ochiul stang ii "fuge" putin in interior - pediatra mi-a spus ca e normal; pana la 8 - 9 luni, le mai fug ochii; oricum, eu i-am plimbat un obiect lucios prin fata ochilor (cam la 25 cm) si focalizeaza bine, cu ambii ochi; dar stiti cum e cand piticu' se joaca pe nervu' tau.
Bb-ii vostrii "fac" schema asta cu ochii?
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Dati-mi si mie un raspuns (linistitor) pliiiz!
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Si al meu face la fel, stai linistita. Oricum chiar daca are strabism pe la 3 ani se pun ochelari si se pot face exercitii. Doar sa fie grav, grav ii face operatie. DAr nu-ti fa griji ca nu e cazul.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
Camelia, oricum am decis sa stau cuminte (ca eu cand mi se puneun pitic, nu ma las pana nu-l anihilez).
Merci mult de raspuns - bine ca macar nu este singura, buburuza, cu scheme de-astea.
Roxana si Adela

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

stoisor spune:
quote:
zuzici ..
anul asta nasii nostri fac 5 ani de casatorie .. cadoul trebuie sa fie din lemn (asa am gasit pe internet) .. dati-mi si mie o idee .. ce sa le iau din lemn?? ceva frumos si nu voluminos?
plsme!
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
eu am facut cadou odata o icoana super pictata direct pe lemn fara rame,sticle si prostii ...asa simpla ,o bucata de lemn pictata cu Fecioara si Pruncul.....o au in dormitor si sau bucurat fff mult pt ca este chiar deosebita si nu aveau nici o icoana in casa

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Anca.Diana spune:
Carmen, Ema, tare sunt trista ca nu am mai apucat sa vin in herastrau. :( sper ca in curand!