Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 6
maryb spune:
oricum si valorile mele de la genetic vad ca se incadreaza in limitele normale de la medlife
chiar daca eu aveam 14s+5z dupa masuratori.
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Amalia spune:
Creatza te asteptam cu rezultate bune de la TT. Din valorile pe care le-ai dat mai devreme, totul arata super, asa ca sunt convinsa ca-ti vor iesi bune
Cherieactiv ma bucur mult sa te aud asa de in verva!
Sa ai grija de tine si sa nu exagerezi cu munca, chiar daca ai energie...
Eu ar fi trebuit sa fiu la ora asta la serbarea de sfarsit de gradinita a lui David..de la toamna merge in clasa 1
..dar sunt acasa pentru ca mi s-a recomandat sa stau cuminte 3 zile, pana la gradi fac juma de ora pe jos si acolo va fi inghesuiala si balamuc si risc sa mi se faca rau.
Ma simt vinovata si-mi pare taaare rau. N-am lipsit la nici una in 4 ani, eu l-am invatat tot ce trebuia pentru serbarea asta...dar asta este. L-am trimis pe tati cu aparat foto (din pacate din cel normal cu film) si cu camera de filmat sa vada puiul la serbare. Era cam nedumerit mititelul, dar a inteles ca nu pot veni.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
ginye55 spune:
Creatza felicitari pentru TT!

Amalia
eu sunt foarte bine. Mananc si dorm foarte mult. Chiar mananc prea mult!
Ma bucur de fiecare miscare pe care o face puiutul meu!
Dar sunt trista pentru ca trebuit sa-mi trimit motanasul la soacra-mea care are mult mai mult spatiu si sta si la curte. Nu ma mai intelegeam cu el in ultima vreme: imi sarea sus pe ceafa, la fata, ma musca mai mereu, nu mai voia sa-l mangai, si tot timpul trebuie sa-mi feresc buritca sa nu sara pe ea. Ieri a fost prima zi fara el si cand am ajunsa acasa de la scoala si am vazut ca e pustiu m-a busit plansul. Mi-e un dor nebun de el. Dar el e foarte bine. Se bucura de spatiu si de curte.
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
maryb spune:
oooffff....ginye, imi pare asa de rau ca ai dus motanelul....imi dau seama cum este si eu am acasa si mi-ar fi tare greu fara ei....iti dai seama ca si lui ii este dor de tine ![]()
![]()
![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Amalia spune:
Ginye55 super ca-ti gateste puiul tau
. Al meu face mai rarut in ultima vreme, dar nu ma pot plange de el.
Cat priveste motanelul tau, lasa ca e mai bine la curte si pentru el ca are spatiu si pentru tine ca nu te mai zgarie aiurea. Te inteleg foarte bine pentru ca am trecut si eu prin asta cand am ramas prima data insarcinata, cu David..dar e cel mai bine asa, la curte.
si
18+
ginye55 spune:
Amalia Maryb Stiu ca cel mai bine ii e lui acolo, dar nu pot sa nu ma gandesc la el. 
Amalia cand am zis puiul meu ma gandeam la bebe care da din picioruse.
Saracul sotul meu la cat de rar il vad aproape ca am uitat cum e sa luam masa impreuna!
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
Mirtha spune:
Ginye55 ghindeste-te ca o faci pentru o cauza nobila .
Eu am avut si caine si pisica si am renuntat la ei - cainele este la socrela iar pisica la parintii mei . Inteleg cit iti este de greu dar nu e de glumit cu prezenta animalelor in apartament pe durata sarcinii. E cel mai bine ca ai renuntat la motan.
Mirtha
19+
maryb spune:
fiecare cu parerea ei....legat de animalutele in casa....
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Amalia spune:
Ginye scuzeee
, in loc de "miscare" am citit "mancare"

Cred ca mi-e foame
Hai ca sunt de coma
si
18+
Olivia26 spune:
Mirtha
, eu simt ca te cunosc. Ma bucur ca esti printre noi si ca ne scrii.
Creatza
, felicitari pt TT!
Olivia
17+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Samburas
Burtica***************