Rahova sau apropiere (44)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
Multumesc mult pentru incurajari, e tare bine sa vezi ca sunt mamici care au trecut (CU BINE!) prin aceleasi experiente.
Monica, Maria mea nici nu doarme si nici nu mananca bine. Dar la nemancare stiu ca seamana cu mine, la nedormit nu stiu cu cine seamana . Cat despre recompensa de la DD, eu prefer sa nu risc
Si noi o alergam pe-afara chiar in ultimul timp a mers mai mult pe jos decat in carut, desi stau cu inima cat un purice in zonele circulate, chiar daca o tin de manuta. In plus, cand ajungem acasa, urca singurica cele 3 etaje pe jos, n-o luam in brate. Si cu toate astea are nopti in care doarme fff putin si adoarme f greu. Nu-mi dau seama care e motivul.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
monica-elizabet spune:
lexi, m-ai facut sa rad cu riscul
cate reprize de somn are acum mariutza peste zi?
eu incepusem sa am probleme cu ruxi la somnul de noapte cand tot incercam sa o adorm de 2 ori pe zi...cum am renuntat si am pus-o o singura data pe zi la somn si ala sa nu depaseasca ora 16-17 atunci a dormit din nou f bine si toata noaptea
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna seara
Ufffff, cu greu am reusit sa mai ajung si eu pe forum. Lipsa de timp, copil solicitant, etc.
Asaaaa.... hai sa vad daca mai tin minte ceva din ce am citit.
Lexi imi pare rau sa aud ca Maria nu doarme noaptea si ca iti face zile, ma rog nopti, fripte. Nu stiu ce sfat sa iti dau ca Tudoru' meu si-a scos singur mesele de noapte si de pe la 4 luni doarme toata noaptea. Dna doctor a noastra zice ca asaaaaa sa mai fac inca zece copii. I-am zis ca mi-e teama ca a luat Tudor tot somnul de noapte si la urmatorii o sa trag cat pentru zece copii. He he. Glumesc. Nu o sa ramana Tudor singurel. Si ca veni vorba...Andreea am vazut samburelul. Sa fie sanatos, sa se faca mare si sa iti aduca numai bucurii. Iar Tudor al tau e ditamai flacaul frumusel foc.
Dory multa sanatate
Vio felicitari lui Mihnea pentru FB
Gata, atat am tinut minte
Noi suntem bine una peste alta. Am fost cu piciul la doctor ieri. Are vreo 9,400 kg la cele 10 lunite ale lui. Din pacate rahitismul nu s-a dat batut in ciuda dozei crescute de vigantol. Fontanela este ok, destul de micuta chiar, are 8 dintisori, insa are coastele in continuare evazate. L-a controlat un pic la pumnisori dar nimic de remarcat acolo. Piciul meu nu asimileaza vitamina D la nivel intestinal, asa ca trebuie sa ii facem vitamina D injectabila. Uffffff. Fetelor daca stiti pe cineva, pe undeva care sa ma ajute sa fac rost de cateva fiole v-as ramane profund recunoscatoare.
Vreau sa ajung si la un consult la un medic pediatru cat de curand, ca de cand tot ma tin sa fac astaaaaa
Gata ca m-am intins cat o placinta. Ma duc la ale mele. Va pup pe toate toate toate . Seara buna si somn usor.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
violeta69 spune:
seara buna,
azi am terminat si noi cu scoala
am avut festivitatea de inchidere....le-au mai dat niste diplomeadica o diploma ...ca a absolvit cu rezulate excelente la toate discilplinele scolare!
nu au avut toti Fb si mie mi-a parut f rau ca un baietel a intrebat-o pe doamna "eu ce premiu am luat?"...el nu avea Fb la toate disciplinele..
a fost obositor,dar s-a terminat bine....copilul acela pe care educatoarea il catalogase "cu memorie scazuta si vocabular redus si gandire greoaie" a terminat cu FB......acum ar tb sa ma duc sa-i dau cu diploma in cap la individa aceea
gata,m-am laudat destul...sper ca la anu' sa termine la fel...si daca nu o fi nu-i nici un bai,el sa fie sanatos ca nu notele conteaza,importnat e ce stie si faptul ca e f bun sper sa-i dea incredere pe viitor....
va pup pe toate,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
Alinutza, si noi la alex am facut D injectabil tot timpul, nu asimila si pace
noi suntem inscrisi la dr Furtuna la policlinica Teius si dansul venea acasa cu vitaminele sau vacc...ce era nevoie...nu a trebuit sa cumpar niciodata nici un vaccin...sau cumpara el de la farmacie daca nu era in stoc la policlinica, aducea bonul si-i dadeam noi banii...nu stiu ce sa-ti zic de unde sa cumperi...poate mergi la dansul si-l intrebi daca poate sa-ti faca rost.
vio ma bucur din suflet ca mihnutul te-a facut fericita
eu am pus sa fac o pizza, piticii inca dorm...papam si plecam in parc
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Va invit sa serviti , ceai cu gheata, sucuri si, si . Dani a terminat clasa I cu premiul I! Ieri a avut serbarea, d-na i-a premiat pe toti, cei care nu au avut premiu au primit o diploma de excelenta pe arii curiculare, fiecare la ce s-a priceput mai bine. Au servit apoi sucuri si prajituri, iar dupa aceea l-am dus pe Dani la Piticot, unde nu am avut loc deoarece era o petrecere. Si atunci, fratele lui cel mare si-a amintit de locul de distractie de la Unirea! Am fost acolo si ne-am destrabalat, copii s-au jucat pe la toate jocurile, Dani s-a catarat ca maimutica vesela peste tot, iar noi, adultii, ne-am racorit cu o . Acum bate vant de primavara prin buzunare, dar a meritat cu prisosinta.
Iar la intoarcere, in parcul din fata mag. Unirea, canta o trupa de indieni, cu pene, blanuri... am stat si ne-am uitat si acolo putin.
Avum trebuie sa , ca incepe serbarea la mine la scoala.
Va cu drag, sa aveti o zi minunata si un wk pe masura!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alinutzaa spune:
Vicky felicitari lui Dani pentru premiul I. Si sa va fie de bine distractia de ieri!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Monica, Maria doarme o singura data pe zi de pe la ora 12.30-13 pana pe la 15.00. Uneori, dar destul de rar, doarme si pana la ora 16, daca o culc la 13. Dupa aceea papa iar dupa ce mananca iesim afara si stam pana pe la ora 20 cand vine masa de seara. Dupa masa de seara are program de "misica" (muzica) pana pe la 22.15.
Aseara la baita am lasat-o sa se joace mai mult cu "maca-maca" (asa le zice ea la ratuste) si azi-noapte a dormit bine. Azi ma simt mai omeneste.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Felicitari scolareilor mici si mari premianti!
Andre_ea, ti-am vazut flacaul, Doamne ce mare s-a facut! Si ce bine seamana cu tine!
MIRCLAU spune:
buna ziua fetelor
LEXI ai vazut ca baita prelungita face minuni? eu stiu de la anducu meu,dupa ce ii faceam o baita prelungita dormea neintors,acum nu mai scap de el si vrea in fiecare zi vrea la baita
VICKY deci ai fost ieri la piticot pana la urma...
VIO gata a venit vacanta cu trenul din franta....
noi suntem relativ bine,cu muci dar nu multi si cu treburi pana peste cap,de multe ori ma intreb oare voi termina vreodata?
va pupic pe toate si va doresc un weekeend minunat
MIRELA mami de andreas nazdravan