Rahova sau apropiere (44)
Raspunsuri - Pagina 8
andre_ea spune:
Felicitari Mihnea pentru FB si coronita!
Bravo si lui Alex pentru lectia deschisa!
Io vreau acasa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
preda_vicky spune:
sa dau . Sunt prinsa pana peste cap la servici, aici e nebunie la inceput si sfarsit de an scolar.
Noi avem serbarea in seara asta la ora 18, nu stiu decat ca vor primi fiecare cate un premiu, ca fiecare a muncit. Nu stiu cati de B si FB are Dani, va povestesc maine mai multe. Imi pare rau ca ei nu vor avea coronite, nici carti, ca nu ne-a cerut d-na bani. Vor avea si ei sucuri si prajituri dupa serbare. Eu o sa-l duc pe Dani la Piticot dupa aceea, ca i-am promis ca rasplata pt. premiu. Vio? Nu veniti si voi? Mirela? Amatori de joaca si prajituri? Noi vom fi acolo in jur de 19.30.
Vio, felicitari pt Mihnea
Va , gata pauza mea...
http://community.webshots.com/user/viki39
MIRCLAU spune:
VICKY maine la 19.30 ziceai? poate ajungem si noi...dar mai este locul de joaca acolo la piticot? sper sa ajungem si noi...macar asa ne mai putem vedea si noi,daca stabiliti sigur sa-mi spune-ti si mie
MIRELA mami de andreas nazdravan
andre_ea spune:
Mi-am adus aminte. Eu ma mai intalnesc prin parc cu Andreap si Mariuca. Aseara am aflat ultimele ei planuri care m-au lasat . Sambata e nasa (la Pitesti), luni se duce sa nasca (inducere) si peste inca o saptamana vrea sa dea examenul de expert contabil.
Doamne cata energie! Da' am senzatia ca o sa-i reuseasca toate.
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Copilul meu, si deci implicit si noi, am dormit fix 5 ore jumate in noaptea asta. Eu sunt ferm hotarata sa merg sa consult un psiholog, efectiv sunt cu nervii la pamant si asta in primul rand de la oboseala. Nu mai spun ce-mi vine sa fac in situatii din astea ca o sa spuneti ca sunt mama denaturata. Eu va admir din tot sufletul pe cele cu doi copii sau mai multi, mie nu-mi mai trebuie altul nici daca as mai trai inca 100 de vieti
Monica, aparatul a ajuns la cos, a incercat sotul sa-l repare dar nu a reusit. Oricum episodul cu aparatul e deja uitat, are Maria grija de asta
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna tuturor.
Copilul meu, si deci implicit si noi, am dormit fix 5 ore jumate in noaptea asta. Eu sunt ferm hotarata sa merg sa consult un psiholog, efectiv sunt cu nervii la pamant si asta in primul rand de la oboseala. Nu mai spun ce-mi vine sa fac in situatii din astea ca o sa spuneti ca sunt mama denaturata. Eu va admir din tot sufletul pe cele cu doi copii sau mai multi, mie nu-mi mai trebuie altul nici daca as mai trai inca 100 de vieti
Monica, aparatul a ajuns la cos, a incercat sotul sa-l repare dar nu a reusit. Oricum episodul cu aparatul e deja uitat, are Maria grija de asta
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Lexi, tie iti trebuie un concediu in care sa te odihnesti. Sa stii ca te inteleg foarte bine. Si Tudor s-a trezit noaptea pana la 1,5 ani, si eu ma enervam teribil, si tot din cauza oboselii.
Nu poti sa-ti iei macar cateva zile libere?
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
MIRCLAU spune:
LEXI dar nu stii motivul pt care nu doarme bine noaptea? poate nu este destul de obosita,incercati sa o alergati ziua,sa mearga in parc,iar seara o baie prelungita cred ca ar rezolva problema
iti doresc succes si sper sa treci peste aceasta problemuta
iar ca sa te condamnam nu avem noi acest drept si in afara de asta si noi am trecut prin asa ceva si orice om poate avea iesiri mai mult sau mai putin placute,nu este de condamnat
MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vreau si eu la intalneala cu voi, ma primiti?
Mirela, da...e alergatura mare cu actele, macar ai terminat?
aici flautul este un fel de fluier la noi acasa dar asa ii zice...flaut
vicky si multam de cafelutza
andre-ea si sa o pupi si pe andreap din partea mea sa-i transmiti numai bine si sa-i dea DD putere sa indeplineasca tot ce si-a propus
lexi te inteleg perfect...alex 2 ani si jumatate nu a dormit ok noaptea...nu stiu de ce(ca-l alergam numai pe-afara il tineam, manca ok, etc)...dar dupa ce am nascut-o pe ruxi mi-am dat seama ca mai bine venea bb2 mai devreme tot ma trezeam pentru alex macar ma trezeam tot atunci si pentru ruxi numai ca ea mititica a dormit toata noaptea din prima ei zi de viata...e ca un fel de recompensa de la DD in schimb alex manca bine si ea m-a chinuit cu mancarea de mi-a iesit pe nas
Dory, p eunde esti?
Alinutza?
vio
noi suntem inca in casa ca-i friguletz...asteptam calduirca de la pranz
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dory232002 spune:
Andreea, vazut Tudorelu, e un dragalas, ce mare a crescut…transmite-I te rog andreeip numai bine din partea mea si multa putere.
Vio, felicitari pt. reusitele lui Mihnea de anul acesta..Da , ziceam sa nu ramai tu singura rahovista cu nasul in batista
Mire, merci de intrebare, suntem mai bine amandoua, sper sa fie pe trecute…
Vicky, as fi venit si eu maine la piticot dar plecam la tara si nu vom fi in bucuresti…felicitari si voua pt. reusitele scolare.
Lexi Alexa si acum la 2 ani si aproape 8 luni se mai trezeste noapte, dar eu ma-m obisnuit, sunt ca un robot, ea se trezeste acum ca sa-mi ceara la olita sau sa-mi ceara lapte pt. ca inca mai bea lapte si peste noaptea, eu te inteleg
Monica, lectie deschisa la inot si flaut?, ft. interesant, eu acum am reusit sa intru sa scriu ca dimineata Alexa se trezeste odata cu mine, eu ma apuc de facut una alta prin casa , ea vrea desene la calc., apoi iesim afara si acum la pranz cand doarme ea apuc si eu sa va mai scriu.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
monica-elizabet spune:
Dory, ma bucur ca sunteti aproape bine multa sanatate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post