Rahova sau apropiere (44)
Raspunsuri - Pagina 7
Dory232002 spune:
Buna!
Andreea, vazut micuta samburica, sa fiti sanatosi cu totii.
Vio, multa sanatate!
Monica, Alex zic eu ca are destul de bine (inaltime- greutate), pt. varsta lui, mie una nu-mi plac copii grasi.
Vicky, , si bafta maine la serbare, sa iasa totul bine.
Noi am fost putin pe-afara, am intrat in casa si am facut cate ceva rapid de mancare, acum Alexa sa culcat caci sa trezit devreme si cred ca ma duc si eu langa ea ca ma luat si pe mine viroza asta ci nas infundat si muci
Va pup pe toate.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi abia ne-am trezit si am trimis baiatul la scoala...eu cu ruxi am ramas acasa si ne certam pe stiri si pe desene
Dory ai grija de tine...sanatate
viky bafta maine la serbare si spor la treaba la serv
fug ca am pus niste vinete la copt
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
andre_ea spune:
Fetelor va .
Am pus si 3 poze cu Tudor. Ia uitati ce bicicleta mare i-a luat ta-su.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
monica-elizabet spune:
andre-ea tudorelul frumos si ochios...mey dar vad ca desi e mai mare bicicleta se descurca de minune cu ea...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
andre-ea tudorelul frumos si ochios...mey dar vad ca desi e mai mare bicicleta se descurca de minune cu ea...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Se descurca ca are rotile ajutatoare. Bicicleta sta sprijinita pe ele. El ajunge pana jos la pedale si ii place, pedaleaza mama-mama. Spre deosebire de cea pe 3 roti.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
monica-elizabet spune:
cam liniste pe-aici...pe unde sunteti?
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
violeta69 spune:
va scriu si voua....
gata si noi cu serbarea!
maine au festivitatea de inchidere la ora 18 si se termin anul...
la serbare au avut cronite,diplome,cadouri(o carte si o enciclopedie),tort in forma de abecedar si sucuri..
le-a dat si carnetele de note,mihnea a terminat cu FB(ced ca toti aveau asa)....el a avut si 3 B,dar per ansamblu i-a iesit FB la toate...doamna ne-a spus ca de la anul nu o a-l mai ierte ca se asteapta sa fie si mai bun(adica mai atent!)
maine il trimit la scoala ca nu are cu cine sa stea acasa,si vineri sper sa poata ramane la semi....
Dory,sanatate multa...ziceai sa nu raman eu singura?!
eu nu mai bag in seama,cam asa tratez raceala asta
Monica,faci vinete?
mai luati un televizor ca sa nu va mai certati
Andreea,pupici la burtici si lui Tudor....
Mire?
Vicky?voi ati termiant cu scoala?
va pup pe toate,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
bravo vio pe mihnea si-l felicit pentru fb
da, am facut vinete murate o alta reteta ca mai facusem unele si acum vreo 2 sapt
mey 2 tv-uri avem dar unul merge numai pe dvd si unul numai pe cablu evident numai programe de desene animate
asa ca mie imi raman filmele pe dvd(care ruleaza pe leptop) si stirile date jos de pe net
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
aaaa....am uitat sa va spun ca astazi alex a avut cum ar veni la noi acasa "lectie deschisa" la innot si flaut de la after...super! jos palaria in fata profilor au facut lucruri minunate impreuna cu copilashii nostri
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor
am lipsit un pic pt ca am fost sa fac niste acte de succesiune si am tot umblat...suntem bine,andeas m-a innebunit ca vrea inghetat si ieri i-am luat una si azi noapte behaiaasa ca am avut ceva mustrari de constiinta....
VIO lui mihnea,ai vazut cum te-ai plans tu de el tot anul si acum ti-a demonstrat ce poate,felicitari
VICKY voi ce ati facut la serbare?povesteste-ne si tu...
MONICA felicitari copilasilor,alex stie sa cante la flaut?
DORY multa sanatate,cum te mai simti?alexa ce face?
ANDREEA burticuta si pe micutul biciclist
ALINUTZA tu ai disparut?ce mai face bebe strumf?tu?
va pupic pe toate si va doresc o zi buna,nu va las cafeluta ca eu nu o fac asa buna ca VICKYasa ca o asteptam pe ea sa dea
MIRELA mami de andreas nazdravan