Rahova sau apropiere (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ma pling si aici ca la topicul meu de mamici
Vladut al meu plinge in continuare cind il las la gradinita . Dar plinge mult timp, si repeta ca el vrea acasa cu mine. Educatoarea spune ca e totul ok la inot, copiii mai mari mi-au spus azi ca plinge cind trebuie sa intre in bazin Eu extrapolez si spun ca educatoarea spune ca totul e ok cind sta acolo dar el plinge probabil mult timp. Educatoarele se pling numai ca nu vrea sa manince deloc singur

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

VICKY rotilele le-am luat de la cora,aveau modele fff frumoase si destul de acceptabile ca pret
SIRIMIE eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el acasa si sa ii explici ca toti copii se duc la gradi ca sa invete sa coloreze sa numere,etc adica intr-un fel sa il pregatesti pt ceea ce urmeaza sa se intimple a 2a zi,la noi a functionat

fetelor dar VIO pe unde o fi? parca zicea ca in iulie pleaca in concediu....

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
Mire sa stapaneasca sanatos rotilele de-acum sa vezi ce mai alergi dupa el
Vicky sa ne zici ce praji bune ai luat pentru ziua ta ne mai inspiram si noi
Dory, cum mai este alexa/
Simona imi pare tare rau ca inca mai plange piticul...dar stai linistita ca se obisnuieste...
vioooo...pe unde esti/
noi suntem acasa puturoshim
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Mama mia ce calduraaaaaaaaa
Va invit pe toate la un cu o felie de lamaie si muuuuulta gheata.

Mire sa stapaneasca sanatos rolele si la cat mai putine julituri va doresc
Simona imi pare rau ca Vladut plange la gradi. Dar el de ce vrea acasa cu tine? Ce anume nu ii place la gradi? De ce anume ii este teama?

Piciul meu e bine. Ieri a avut doua scaune, astazi doua pana la ora asta. Toate au fost inchegata, nici urma de diaree. Sper sa fi trecut. Ii dau Biotics si Enterol si il mai tin la regim un picut.

Pup fetele si copilutii
O zi racoroasa va doresc

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Imi pare rau sa aud iar de copii bolnaviori. Multa sanatate tuturor!
Eu am avut un week-end prelungit pentru ca ieri, fiind ziua nationala a Luxemburgului, am avut liber. Am sperat ca ma voi odihni mai mult dar a fost un week-end de cosmar, cu nopti albe. Noi stam la mansarda si e cumplit de cald, iar Maria nu a putut dormi. Asa ca prima noapte am stat treji pana a inceput sa se lumineze afara si atunci am culcat-o cu forta. Dar n-a vrut sa adoarma si pana la urma am cedat si am luat-o langa noi in pat. 3 nopti numai asa am putut dormi. Ieri a venit nepotica noastra de 16 ani la noi, va sta o luna, si s-a jucat cu Maria, am iesit afara cu totii dupa-amiaza si Maria a mers pe jos mai mult decat de obicei, astfel ca azi noapte, in sfarsit, am dormit mai normal. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, daca o sa continuam asa cred ca ne imbolnavim.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna!
Fetelor, sa fiu sincera nici nu mai am chef de calc. pe canicula asta..., la Ac nu pot da drumul decat cat sta Alexa in dormitor, sau doarme, in rest cand iesim afara, cum il opim cum incepe sa dogorasca caldura...
Mirela, spor la alergat dupa Andy , o sa incarc si pozele cu voi probabil la noapte dupa ce o culc pe Al;exa ca se incarca destul de greu.
Lexi, pai daca ai vazut ca doarme mai bine pitica daca merge mai mult pe jos, plimbati-va mai mult cu ea, pe jos, nu o mai scoateti cu, carutul afara.
Alinutza, ma bucur ca Tudor este mai bine.
Simona, bafta multa cu baiatul, sa se obisnuiasca cat mai repede la gradi si sa nu mai planga.
Noi o sa lipsim din peisaj de vineri, vreo 2-3 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory, sa va distrati fain
Alinutza, ma buur ca sunteti bine
lexi mariutza rezistenta...auzi tu s-a culcat cand s-a luminat de ziua

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neatza!
Vad ca nu a facut nimeni cafeaua azi asa ca va servesc eu cu una caldutza .
Noi ne pregatim sa iesim mafara ca ne-am trezit mai devreme in dimineata asta si Alexa deja a papat, eu am terminat o supita asa ca fugim pana nu vine valul mare de caldura peste noi
Va pup si va doresc o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dory, pai nu tine mereu figura cu mersul pe jos. Ieri de exemplu am mers iar foarte mult pe jos, noi eram rupti de oboseala cand am ajuns, fii-mea n-avea nimic, era fresh . Si azi noapte s-a trezit de nu stiu cate ori... Asta e, n-am ce face, e un copil care cred ca nu oboseste niciodata.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu multumesc frumos pentru incurajari!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput