Gravidute si mamici de Cluj - 81
Raspunsuri - Pagina 21
eladea2005 spune:
salutari si de la noi!
in primul rand LA MULTI ANI FERICITI CU SANATATE PENTRU SARBATORITII ZILEI: ANA, CARINA SI STEFAN!
n-am mai intrat de cateva zile, vad ca deja aveti subiecte serioase de discutat...
gen crese, bone... noi suntem inca mititei, doar 6 lunite, si oricum ma gandesc sa stau cu el cat de mult posibil, paote chiar 2 ani... sa vedem...cine stie, paote vine si bb2 si atunci...![]()
monicule, tu esti transanta si realista, ca intotdeauna...
gabriela, chiar ma gandeam la tine, nu te-am mai vazut pe forum... pupici sarei...
avem si noi pozici proaspete, cine doreste sa ne vada... cu paalcere va asteptam pe site-ul nostru!
![]()
acu recuperez din urma, mai pove!
pusici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anca.b spune:
Fetelor, multumim pentru urari.

Am incercat cu suculet/pireutz de mar. dupa ce s-a prins cum se inghite din linguritza a fost bine. a papat vreo 30 ml de pieutz ffff moale de mar. suculetz n-a vrut, l-a scuipat pe tot.
peste vreo jumate de ora ii dau lapticul. miine incercam iar.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
OanaAlina spune:
Buna dimineta si de la noi! Ne-a fost tare dor de voi! Noi suntem bine! inca nu ne putem lauda cu dintisori insa avem alte lucruri cu care ne putem lauda printre care ca stam in fundulet singurici cateva secunde bune!
LA MULTI ANI ANA, CARINA SI STEFAN!
Vai!!! Numai azi am vazut ca ati fost la papanasi ieri… ce pofta mi-ati facut…poate il corup pe sotu’……
Vroiam sa va intreb cum ati facut papanasi la bebei ca am vazut cateva retete insa nu stiu pe care sa o incerc... ahhhh.... si cum faceti branzica, cu calciu lactic, cu lamaie?
Monica – eu te consider o norocoasa! Personal, cu toate ca ai mare drepate cu imbolnavirea rapida ca sa zic asa, as prefera cresa decat o bona.... la cum ma stiu eu, as impanzi casa cu camere de filmat ca sa vad cum are grija de Maria... la noi e un pic mai simplu insa caci va sta bunica!
Eu am auzit ca bebeii se pot tunde la “zburlici” in manastur insa nu stiu pe unde e....
o zi frumoasa!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
mami_alexia spune:
Gabriela, imi place intotdeauna cat de frumos povestesti. 
Monica se referea cu siguranta la cresa de stat. Eu imi imaginez cum arata una particulara si cum se petrec acolo lucrurile. Ma bucur pentru cei care isi permit o astfel de cresa. Dar eu de exemplu nu imi permit. (apropos, nu ne spui si un tarif de cresa privata? Asa ca sa stiu...)Ar insemna ca la toamna eu sa imi gasesc de lucru. Unde? Cine ma angajeaza studenta in ultimul an? Pe marketing, economic, orice in domeniul asta. Si cand intreb cine ma angajeaza ma refer la faptul ca asa avea nevoie de un salariu de macar 15 milioane ca sa imi permit sa o tin pe Alexia la o astfel de cresa.Si daca ma angajez la o firma mica....nu primesc un astfel de salriu. Bancile..da, si ele angajeaza in domeniul asta..dar nu studenti. Am o colega, lucreaza full time, asistent manager...adica secretara. 8 milioane. Pai sa ma duc sa lucrez pe 8 milioane e ca si cum as face munca voluntara.Cam asta stau lucrurile la noi. Si sa o trimit pe Alexia la bunici, la Suceava...nu cred ca o sa pot.Concluzia...inca nu stiu. Dar cred ca nu voi putea niciodata sa o duc la o cresa de stat in care conditiile sunt asa cum le descria Monica.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Anca, daca tot esti prin zona, nu faci tu subiect nou? Eu am incercat o data, nu mi-a iesit asa ca nu ma mai bag. Felicitari pt reusita cu mancarea, e de ajuns cat a papat!
Ioana, mami de Sara, Sara mananca cirese? Ca printesa mea doar se joaca cu ele. Tot ce are coaja nu e prea bun. Tine cireasa in mana, o baga in gura, musca din ea, dar nu o mananca.In consecinta, ii fac pireu din fructe (pere, banane) si ii pun si cirese.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Victo spune:
poate ca nu toate cresele de stat sunt asa. cea pe care am vizitat-o eu e ok. intr-adevar nu prea este loc de joaca afara.insa il scot eu dupa-amiaza afara..deci vroiam sa iti zic adriana sa intri la o cresa sa vezi...si eu tot sper sa le conving pe bunici sa faca cu randul una o luna, alat doua..sa ajungem pana in iunie anul viitor cd termin eu scoala.
si mamicile din parculet..toate mi-au zis numa de bine de cresa asta...vin copiii de la particulare aici..problema e cu locurile deja e super plin, nu mai e niciun loc.noi dc ar fi sa intram, intram..asa..pe pile, sa zic.
cu imbolnavirea..da, cred ca toti copiii cd vor intra in colectivitate se vor imbolnavi, e drept.
oricum fiecare face cum se simte el mai linistit.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
adriana - insanatosire grabnica va dorim! sa va treaca cat mai repede febra!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
anca.b spune:
Hai ca ma apuc de facut capitol nou.
va anunt cind e gata
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
CAPITOL NOI AICI: