Gravidute si mamici de Cluj - 81
Raspunsuri - Pagina 20
sara2007 spune:
imi pare tare rau adriana pt alexia....ce nasol cu febra asa dintr-odata.si la sara simt de azi dim ca e putin cam ragusita....oare poate avea rosu in gat?ca nu-i curge nasucul...nu tuseste...
adriana vrei s-o tunzi?sara primadata a marait putin...am tot povestit cu ea ,a trecut pana la urma.dra adoua oara parca cine stie ce i-am facut.primadata am tuns-o la coafor iar adoua oara acasa.toata era transpirata acasa.dar trebuia dac ama inceput.n-am putut-o lasa panchi
fetelor cum au fost papanasii?ati fost?
nu vreti niciuna sa mergem la strand la sun....e ieftin si putem sta ca in parc de fapt.pe o patura la umbra....ne mia racorim.si sunt hinti...ca in parc.ce mai?tare m-as duce...si 2 ore numai...numai mult.alex..lore....ce ziceti???
sara s-a facut tare prapadita..maraie si tipa daca-i trebe ceva.si tot m-a...m-a...a vazut punga de pufuleti a zis ma-ma pu-pu.
ii mortala..
v-am pupat si noapte buna sa aveti..
ioana
magdutza24 spune:
NEATZA
ce mai faceti fetelor,eu sunt moarta de somn ptr ca al meu pitic de doua nopti se trezeste pe la 4 si pana la 6-7 se joaca in patut si tot scoate sunete si evident ca eu nu pot dormi
cum au fost papanasii?
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
mami_alexia spune:
Neatza!
Da , e nasoala febra asta..nu face decat noaptea. Adica in noaptea asta n-a facut dar acum spre dimineata, cand nu mai avea efect nici o pastila asupra ei(ca noaptea nu ii pot da sirop nici sa o impusti, iese scandal)a facut. Acum are 37,7. In rest nimic...
Vrem sa o tundem , o sa incercam cu foarfeca sa vedem ce iese si daca e nevoie mergem la un coafor sa o tunda cu masina. Nu zero, asa, o lungime acceptabila.
Ioana, as veni eu dar...examenele, timpul asta.

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Neata!
Azi e ziua cea mare! Incepem diversificare! ce ziceti? cu ce sa incep? suculet de mar? sau suculet de morcov? sau supica?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Anca, cu orice ai incepe, va dorim succes!
MAMI(Adriana) &
anca.b spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi:
Ana, Carina si iubitul meu Stefan!
Sa cresteti mari si cuminti!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
LA MULTE LUNISOARE ANA ,CARINA SI BEBE STEFAN 
ANCA noi am inceput cu suc de mar si morcov succes mamico
IOANA(SARA)buna idee ,sunt de acord ,...sa iasa soarele asta odata
IERI la papanasi a fost super ,m am simntit f bine alaturi de mamici si bebei
ma duc sa mi fac treaba prin casa ,pana mi doarme piticutza
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, ANA, CARINA SI STEFAN!
MAMI(Adriana) &
magdutza24 spune:
LA MULTE LUNITZE ANA, CARINA SI STEFAN
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi! Remember us?
Am intrat sa va salutam, ca ne-a fost dor de voi, iata ca serveste si vremea asta urata la ceva, ca macar apuc sa intru si sa va salut!
Felicitari tuturor bebelusilor pt reusite, diplome, realizari si alte cele...Ce mai, niste campioni!
Pe mine targul de anul acesta m-a deceptionat profund. E drept ca am ajuns doar duminica la ora 3 jumate, dar nu ne-au mai lasat sa intram, desi programul era clar pana la 17.00. S-a postat in usa un bodyguard indolent si asta a fost.....Mi-am reamintit din nou ce trist e uneori sa locuiesti in Romania...in fine...inauntru n-am fost, asa ca nu ma pronunt.
Asa,espre noi, crestem frumos, foarte frumos, zicem mama, tata, gata, facem ta-tai, batem doua-doua, o pupam pe mami de multe ori si o imbratisam, ce mai...ma topesc. Ne-a iesit al treilea dintisor, iarasi avem scandal cu laptele, posibil din pricina dintilor. De mancat, papam cu placere orice. Cu maaaare placere!
Cautam de cateva zile papucei de umblat, dar nu prea gasim numar asa mic, 18 sau chiar 17 ne-ar trebui...Ceva sugestii???? Mergem de-a busilea, e mortala, abia isi urneste fundul, dar persevereaza...
Asa, am mai citit de cresa. Se intampla sa fim si noi in situatie. Eu am cantarit mult si am pus totul in balanta inainte de a lua o decizie.Noi nu avem bunici in Cluj, asa ca alternativele sunt: bona sau cresa. Eu ma voi intoarce la serviciu in primavara, cand Sara va avea 1 an jumate, si nu pentru ca as avea nevoie de timp liber, desi tare bine mi-ar prinde, dar pentru ca nu am de ales.
Eu sunt pentru varianta cresa. Dar nu una de stat. Una in care copilul sa fie tratat si ingrijit corespunzator, in care sa se simta bine si in siguranta, in care sa si invete lucruri noi. Am vizitat deja una privata, si credeti-ma nu seamana nici pe departe cu descrierea Monicai. Te salut, Monica draga!!!! Este un loc dragut, cochet, colorat, modern, curat, cu locuri de joaca afara, cu personal tanar. Acolo copiii erau veseli si deschisi, conmunicativi, aveau sortulete si pictau cand am vizitat noi cresa. A fost dragut! Sara a fost incantata si chiar a participat si ea la activitatea in curs. Costurile nu sunt mici, ce-i drept, dar pentr confortul meu psihic fac orice. Si mai ales pentru bunastarea ei. Cred si sunt convinsa ca ne va fi greu tuturor pana isi vor forma sisitemul imunitar, dar oricum va veni si vremea aceea. Mie i-e frica de ideea de bona. Poti avea norocul Monicai si a altor mame. Dar poti si sa o patesti. Gandul ca i s-ar putea intampla ceva copilului meu, gandul ca e prea mic sa-mi spuna, gandul ca nu am nici un fel de control ma sperie...Ma reconforteaza mai degraba ideea unui cadru institutionalizat, cu medici, nutritionisti, psihologi, cu alti copii si alti parinti in situatie...Dar asta e parerea mea, si asta va fi decizia mea! Sper din tot sufletul sa-i fie bine Sarei acolo, asa cum sper ca le va fi bine tuturor copilasilor nostri.
Avem si poze noi! Va pup cu drag,
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)