Gravidute si mamici de Cluj - 81

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Ioana, nu cu Alexia vorbea Base.Cu alaptatul....sa treaca sesiunea si mai vedem. Oricum , pana la toamna, GATA!

Fetelor, si pe mine m-ar tenta cresa dar sa nu fie costuri astronomice, asa cum a zis Lore. Alex, daca aflii tarifele, informeza-ne si pe noi.

Anca, si noi am fost la meci, dar pe Eroilor, pe terasa.

Va pup, am fugit, maine am examen..si am capul damburi...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare

si eu cred ca o sa il dau la cresa la toamna.inca nu e sigur.
bunicile nu imi garanteaza ca pot sta zi de zi cu el..asa ca nu am ce face.in bone parca nu am asa incredere...
da mai este vreme..
adriana, dc te gandesti serios la cresa, vezi ca inscrierile se fac de acum..eu am facut doar si deja suntem pe lista de rezerve..si cu interventii..etc etc..deci nu e sigur ca are loc..da tin sa fie totusi aproape de casa..

cele particulare cam ata costa, intre 6 si 9 mil pe luna.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Pffffuuuu!!!!!
Acuma am terminat de calcat hainele lui bebe.
Si m-a gindit ca inainte de a merge la dentist sa ma spal pe cap...zis si facut. si daca tot m-am spalat, zic sa incerc noua achizitie (un uscator Rowenta, cu placi ceramice) si mi-am intins si parul. arata f bine, mai fac, chiar daca ma dor un pic miinile...pacat ca nu am in casa nici fixativ, nici spuma, nici ceara, sa-mi finalizez coafura...da' imi cumpar, poate chiar azi.

Adriana, bafta la examen!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Victo, cit costa gradinita? e de stat? Oare pe al meu ar putea sa-l ia de la iarna? ca la toamna e prea devereme. vreau sa-l duc de prin ianuarie-februarie, cind va avea un an implinit

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, da e de stat cea la care am depus noi dosar.costa 5 lei pe zi, doar mancarea.eu doar de la 9 la 12 vreau sa il las, ca mai chiulesc eu de la practica ;).ii ia cam de pe la 10-11 luni

nu stiu dc il ia doar din iarna..eventual sa mergi atunci sa vb, prin dec, dc au locuri libere.dar la stat nu prea cred ca sunt sanse sa ramana liber.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA

MAGDA eu o sa merg in Babes ,vine si NICO ...cred ca merg dupa 4

haideti fetelor in parc mai tarziu

VICTO unde i cresa la care l ai inscris pe puiutz ?

LA MULTE LUNISOARE PT PUISORI

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Eu am intrat in criza de timp cu pregatirile pt concediu, asa multe lucruri am lasat pe ultima suta de metri. PLS nu stiti ceva croitorie prin manastur???? Si colac peste pupaza ne-au schimbat si zborul, nu mai e joi dupa-masa e joi dimineata, asa m-am enervat ieri cand ne-au anuntat, ca eu tocmai de-asta alesesem plecarea joia ca imi convenea orarul de zbor.
Anca La Multi Ani pt Ovidiu, cu intarziere!!!
Andreea multumim de aprecieri, asa ma minunez cateodata cum doarme ea ca un ingeras, e agitata ca un sifon si apoi dintr-odata adoarme asa frumos!
Fetelor si pe mine ma intereseaza cresa si am povestit cu o tipa la expo, era ceva cresa prin Gruia, dar am uitat cum se numea!

O zi minunata va doresc!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Offf,Beiuta asta a mea s-a trezit la 6 si pana la 11,15 a dormit 20 min...Si de 2 zile incoace,nu prea mai papa pireu,i-a cateva lingurite si isi sigileaza gura pur si simplu...Lapte papa cam 600 pe zi...macar bine ca papa ceva...si apa bea din greu...cred ca ii place mai mult apa decat laptele...
O sa incerc sa-i fac umpic de grisut,sa vad daca papa.Si mamaliga se poate da,nu???Ziceti voi,astia mai mari,ca eu nu stiu.

Ce m-as duce si eu in concediu undeva...Fratele meu isi i-a maine zborul spre Creta...Noi cred ca vom merge la cabana la Belis,dar daca nu vom prinde vreme buna,v-a trebui sa ne intoarcem inapoi...ca acolo e frig,si daca facem foc e prea cald...of...A zis mami ca sta cu fetita,isi i-a concediu,sa mergem noi undeva cateva zile,numai sa dormim si sa mancam...da Radu n-are timp,are mult de lucru,nici nu stie cand ar putea,in august merg ceilalti in concediu,in iulie avem 2 nunti unde suntem nanasi...da mi-ar fi dor de Beiuta,si nu cred ca as rezista...cred ca fac o mica depresie...si n-am rochie de nunta...si tre sa astept pana i-a Radu banii...si eu stresata ca nu imi gasesc marime mica...ca acum au fost banchetele si toate rochiile mici si faine s-au cumparat...si eu nu-mi gasesc rochie...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloooo,

Am intrat doar sa va salut si sa ii multumesc lui AncaB!Am rezolvat cu dr,am sunat-o pe dr Pop Baldi si e foarte de treaba,a si fost sa-l vada pe bebe care e bine!!!si merci mult!!!

Poze

Andreea , de Ericut puiut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fetelor, cam de la cat timp pot sa o pun pe Diana in carucior in pozitia semiculcat?
Noi am fost dimineata afara si pe la 11.30 am venit in casa ca deja era cald si am fost numai pe alei la umbra, ca la soare te coci nu alta!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput