Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 11

CD27 spune:
babytza uite si aici un link de la un pozar
http://blog.photographik.ro/category/evenimente/
nu te speria de multele poze cu fete, mai jos sunt si de la o nunta
Eu sper sa vina sambata la mine la cununie si atunci va arat poze

alexa si mami spune:
la capitolul lichide si eu stau destul de bine, cu toate ca nu se vede
sunt innebunita dupa fructe si mai beau si 1.5l, chiar 2l de apa pe zi + o cafelutza mica. la noi in casa se bea un bidon de 5 l pe zi.
alexa si
mami

babytza spune:
Ai cununia sambata ? CE FRUMOS !!!!! CASA DE PIATRA !!!!
Distractie placuta la petrecere ... Valentina
21 +
Asa creste gandacelul nostru

ratonelu spune:
multumesc,burticoase,pentru parerile voastre
eu n-am mai intrat de dim...sunt sclava pe plantatie la serv astaabia acum am mancat de dim+pranz.
in juma d eora plec sa vad cum arata in Corbeanca....
offf...ca nu stiu ce sa fac....soata mea chiar vreaaaa
poate nu ne da banca credit,totusi.....
si inca...ceva....anca,parca tu ai scris....ori clau...nu mai stiu ca v-am citit acum repede...in leg cu sughitu bebelului....
io-s mai tutade unde stiti cand sughite?
ca eu sunt tuta...
300..unde esti?
ziceai ca-mi spui ceva de banci....
cred c-o sa plec....
mai e si ziua lu soata mea azi.....si am treaba mai tarziu...
pup toate burticoasele...
moamaaaa.....ce pofta am de socata....am sunat-o si io pe mama...doar doar gaseste pe undeva o floricica sa-mi fac asi mie...

Nerantula spune:
Iar in ce priveste apa plata, eu obisnuiam sa beau Borsec sau Dorna, insa am observat ca astea sunt cele mai 'bogate' in reziduuri! .. acum ma reprofilez pe Bucovina.
Pentru mine e foarte important sa beau lichide, am observat ca se diminueaza ritmul acumularii kilogramelor, mai ales daca reduc si sarea, ceea ce imi mai salta (in unele zile) moralul .. 23+
Haiduc iubit

ratonelu spune:
nerantula,bravo tie ca reduci sarea...
io zici ca sunt nebuna...
dulciuri sa nu vad.....
carne la fel...dar sare in manacare9adik in special salata ca asta mananc cel mai des)....pun cu pumnuuuuu
offffffffffffffff
fetelor ....voi mai aveti mijloc?
io nuuuuuuuuuuucarla 23+

clau_geo spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Clau_geo, pai din tickerul tau reiese ca a schimbat ieri semnatura
Fetelor, voi cata apa reusiti sa beti zilnic? Eu atat trag de mine sa ajung la 2l, dar nu-mi iese niciodata, insa mai suplimentez cu o cana de lapte dimineata si cat pot de multe fructe ... care insa ma cam baloneaza, mai ales ciresele
23+
Haiduc iubit
Asa e cu tickerul meu, cred ca din cauza ca am schimbat DPN-ul s-a modificat si saptamana

Se pare ca sunt in 25 + s yupiii

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea

CD27 spune:
Merci babytza, da sambata este evenimentul , am putine emotii
, dupa starea civila mergem la un restaurant cu toata lumea, dar nu va fi chiar petrecere
ratonelu, La Multi Ani sotzului si spor la cautari, sa gasiti ceva frumos si ieftin

clau_geo spune:
cat va invidiez ca beti multe lichide, eu inainte sa raman insarcinata beam in jur de 2,5-3 l de apa, ceai, suc de fructe. Acum cred ca abia beau 1,5 l pe zi ca simt ca ma sufoc. Noroc ca mai sunt fructele si mai ales pepenele din care imi iau apa destula.
CD CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!! si sa aveti o petrecere reusita de care sa va amintiti toata viata.24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea

babytza spune:
Si noi facem la fel. La starea civila si la rest dupa. Pe 1 august avem noi programat pentru ca atunci vine si soacra mea in tara. Dar totusi vreau poze...chiar daca nu facem si cununia religioasa... ca raman o viata... Valentina
21 +
Asa creste gandacelul nostru