Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 3
Alysh spune:
Poze noi cu Vlady si un filmulet cand zambeste
http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/
Alina cu iubirea noastra, Vlad
iulia83 spune:
neatza
cleo, iau eu aia cu lapte ultima zi si gata
maaaaaaaaa da harnicutze suntem azi! citesc si revin
Pozici Iulia AMR 1 Zi!!!!!!!!
Ariana Elena
Bag domnishoarele pt mine sa stiu eu sigur ca-s acolo
VINE GOGOSHIKAAAA
Praise God!!!”
melly23 spune:
iulia bagam noi si pentru tine!!!Asa sa se incalzeasca pana maine!!! dar si pentru lorich!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
iulia83 spune:
anca azi e ziua cea mare!!! nastere usoara, rapida ca pe banda si refacere si mai rapida! multumesc de majoretele in avans
melly hmmmm vad ca tot aici! si da! bebele misca din ce in ce mai putin spre sfarsit ca nu mai are loc saracutul...si vad ca ma strigi la apel sunt pe aici, scriu incet ca doarme sotul..azi se duce dupa-masa la serv. a venit tarziu aseara si dupa ce i-am pus/strans masa
avea chef de vorba ca bause cafea..deci pana la 2 am palavragit. de-aia am scuza ca ma trezii la ora asta.bine nu ma trezeam daca nu suna tel
ylari impac-o asa asa-mi place porcaria asta de smilye mi te si inchipui dand cu biciul in socrella
Ariana Elena
VINE GOGOSHIKAAAA
Praise God!!!”
Lorich spune:
Alysh suuuuuuper dulce si pozele si zambetul ala, de-ti venea sa papi tot.
Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
iulia83 spune:
iar am trimis inainte sa citesc tot
daniela o agitata si pt tine?
lorich bafta la control lasa sa vina...ce sa stea atata in burtica? ce-i prea mult strica
mai am otaraa si euuuu nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi fie frica
melly pai ce faci??? nasc inaintea ta?? sau ii facem in aceeasi zi noi doua? sa fie treaba treaba
Ariana Elena
VINE GOGOSHIKAAAA
Praise God!!!”
melly23 spune:
lasa ca nici eu nu am adormit pana pe la 2!!!am baut ieri cola aia!!!manca-o-ar frantzu!!!si da draga tot aici sunt!!!defapt suntem!!!
ce sa va mai zic de sotiorul meu!!!faza!!!el e derector de vanzari si merge cu agentii pe terendar in ultimele 2 saptamani nu a mai mers deloc de frica sa nu nasc!!!azi ma suna dimineata si ma intreaba cum ma simt!!!iar eu ii zic ca no cum foc, ca bine!!!si ma intreaba daca poate sa mearga cu un agent pe o zona de extern, ceva de gen 50 60 km de Baia Mare!!si zic ca Da, ce are nevoie de permisiune!!!s-o temut saracu sa nu nasc hapt azi cand pleaca !!!dar inainte sa plece o vb cu sefu lui ca totusi in caz ca nasc sa vina sa ma duca la spital!!!mama ce sotior grijuliu mai am!!!nici nu va dati seama cu ce morcov la fundulet so dus pe extern!!!
melly23 spune:
mai iulia mai, cine stie ,poate!!!ca si eu ma duc maine la doftor, si mai stii poate ma tine si pe mine acolo si nastem deodata!!!dar daca nasti tu inaintea mea!!!BAFTA!!!SI CURAJ!!!
chinabulina spune:
buna dimineata si de la noi!
cleo, multumesc de oferta cu laptele, mai am putin si ma mut in bucuresti, sa fiu aproape. in berceni zici ca stai? as avea cazare pe oltenitei, la brancoveanu, te bagi?
noi am fost de dimineata la medic. ma cam speriasem cu klebsiella aia, dar se pare ca nu e, totusi, ca s-ar fi manifestat urat, iar gogoasa mea e bine, merci. preventiv, pentru a distruge orice urma, ii voi da tratament 7 zile. cu greutatea stam tot aiurea, are 4460 g. si mananca la fel de aiurea. aseara mi-a mancat 30 ml de lapte, imi venea s-o tin cu forta. si dormea la san si se stramba cand vroiam sa-i bag iar sanul in gurita, de ziceai ca-i dau kk ... iar azi-noapte s-a trezit la 2 si a mancat 130 ml ... si nici c-a vrut sa mai adoarma pana pe la 5. eram varza cu nervii, am bocit de m-a luat naiba, imi venea sa plec unde vad cu ochii. iar tati, saracul, nu stia ce sa ne mai faca. mi-e mila de el, ca trebuie sa mearga la munca si conduce toata ziua; am o mare grija in plus
iar ma plang ca o baba. in loc sa le urez fetelor multa bafta : ancaurn, melly, iulia, hai, fetele, care mai doreste?
aaaaa, si mai vroiam sa mai zic ceva: gabitza, frumoasa data ti-ai ales sa nasti: 10 iunie . pe 10 iunie 2006 ne-am casatorit, eu si tati . sa fie cu noroc si pentru puiutul tau, ca noi spunem ca pentru noi a fost
si tot mai vroiam sa intreb ceva: fetele care dau si lapte de la san si completare, cum dati completarea? pregatiti un biberon intreg si il lasati sa pape cat vrea? le dati la fiecare masa? sau cum? (am fost azi la medic, dar degeaba, am uitat sa intreb )
fug, ca s-a trezit
maimutzica cu urzica
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by melly23
mai iulia mai, cine stie ,poate!!!ca si eu ma duc maine la doftor, si mai stii poate ma tine si pe mine acolo si nastem deodata!!!dar daca nasti tu inaintea mea!!!BAFTA!!!SI CURAJ!!!
lasa ca poate te opreste acolo si maine e ziua cea mare si pt tine.
o sa mor de curiozitate pana vin acasa sa-mi dai mesaj sa-mi zici daca ai nascut
am facut cafeluta aromata cu muuuulta frisca si acu sorb...ce-as bea si eu o cola la mine n-are efect. nu ma tine treaa nicicum..nici cafeaua cofeina nu functzioneste la mine
Ariana Elena
VINE GOGOSHIKAAAA
Praise God!!!”