Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata!

Ieri doar v-am citit ca am avut de pregatit serbarea lui Danutz. Au avut o serbare foarte reusita piticii ieri. S-au si costumat pentru o sceneta - Danutz a fost veveritza. Nu-mi vine sa cred ca e asa mare, parca acu eram cu el in burtica...

Melly, Anca

Cleo si eu sunt de parere ca nu trebuie sa te ingrijorezi pentru Mara ca ea s-a nascut mare si se zice ca bebeii mai mari iau mai putin la inceput. Si daca e si vioaie si multumita si doarme bine, atunci totul e OK.

Eu iar ma razboiesc aici cu niste contractii de azi dimineatza devreme. Doar ca acum sunt diferite fata de cele de duminica dimineatza. Zici ca vin din strafundurile burticii si urca asa frumos in sus, cuprind spatele si nu ma lasa pana nu ma ia cu transpiratie. Le am de cateva ore bune dar arareori sunt mai dese de 10 minute. Felele care ati nascut, cum ati facut, ati asteptat pana au fost la 4-5 minute? Eu mai astept sa vad ce se mai intampla. Se opresc sau se intetesc?

tuturor.

38+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

quote:
Originally posted by YLARI

Fetelo, de la ce varsta esti sigura ca nu li se mai schimba culoarea okilor la bebelaci? Ca aia e culoarea definitiva? Ca asa niste oki de frumosi are bebeluna mea...

Sa stiti ca soacramea e suparate. De ieri de cand au plecat aia de la medicover... vai, nu mai pot, imi vine sa plang... cred ca ma duc la ea s-o impac...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Din cate stiu eu de pe la 6 luni. in ceea ce o priveste pe socrella-cruella, daca ai nevoie de ajutor, vin. Nasc si vin.

Poze
39+ 6 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AZI E ZIUA CEA MARE - AMR: OARE CATE ORE?

6 luuuuniiii????? Wow, asa de muuult???

Multumesc si ptr ajutor, dar te rog, pastreaza-ti fortele iubita, ai altceva mai important de facut, lasa-i pe nebuni, ca astia au mintea odihnita!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:

quote:
Originally posted by ancaurn

quote:

Fetelo, de la ce varsta esti sigura ca nu li se mai schimba culoarea okilor la bebelaci? Ca aia e culoarea definitiva? Ca asa niste oki de frumosi are bebeluna mea...

Sa stiti ca soacramea e suparate. De ieri de cand au plecat aia de la medicover... vai, nu mai pot, imi vine sa plang... cred ca ma duc la ea s-o impac...

YLARI

Din cate stiu eu de pe la 6 luni. in ceea ce o priveste pe socrella-cruella, daca ai nevoie de ajutor, vin. Nasc si vin.

Poze

6 luuuuniiii????? Wow, asa de muuult???

Multumesc si ptr ajutor, dar te rog, pastreaza-ti fortele iubita, ai altceva mai important de facut, lasa-i pe nebuni, ca astia au mintea odihnita!

YLARI

Daniela-sb uite si pt tine se pare ca se apropie momentul. Poate chiar mi-o iei inainte cu cateva ore.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

neata fetelor,

ieri nu am mai apucat sa intru ca am fost destul de obosita. mi-am luat de la medicul de familie trimiterea de internare, prenatalul pt luna iunie precum si adeverinta de la serv (noroc cu cleo). acum pot sa nasc linistita:) numai ca se pare ca nu vrea bebita.

dnp-ul nostru nu stiu sigur, sunt mai multe variante. prima oara cand am fost la eco in 6 sapt ne-a spus ca 1 iunie, pe urma la eco de 13 sap 6 iunie pe urma tot 6 iunie, 4 iunie, iar la ultima eo de 36 sap ne- a spus ca pe 9 iunie. aceste date sunt cele ecografic nu clinic, la clinic a fost todeauna 31 mai si nu mai stiu care este data probabila, eu am zis ca 6 iunie ca a aparut de mai multe ori si se pare ca si dr. tot data asta a luat-o in calcul, prin urmare mai avem un pic pana la 40 de sapt:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna, fetici cu burtici sau bebici!

Si eu mi-am luat ieri trimiterea pt spital si prenatalul de iunie. De fapt l-am trimis pe Costi, ca eu nu merg mai departe de cateva sute de metri de casa, ca simt ca-mi cade burta pe jos pina ajung inapoi!

Ylari, tu intrebai de ochisori? Undeva intre 6 si 9 luni cica se stabilizeaza culoarea lor.

Anutza, hai ca te trec pe lista cu 6 iunie, sa fie asa, ca punct de reper, pina nasti, cand o sa avem o data certa pentru lista de bebelushi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si de la mine,

Ca si cleo eu mereu zic ca-i ultima cana de cafea for a ong time, chiar daca zi de zi se pare ca nu e, asa ca pun un strop de cafea (virtual ca mi-e lene sa-mi fac) in laptele de la tine.

Pentru gasca mea de fete care asteapta azi-maine, azi-maine bebicii..

Azi am control si sunt super emotionata, nici nu stiu exact ce mi-as dori sa-mi spuna, ca vine bebe sau ca nu vine...

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor, sunt treaza cuc de la 5 dimineata, dar ma simt tare obosita... Bine ca s-a mai dus arsita. Cand si cand ma inteapa colul a contractie, dar cu 2 pe ora nu se face primavara, asa ca exerseaza, uterule, mama, sa nu-mi faci probleme la nastere

M-am apucat sa completez formularul pentru alocatia de parinti si deja dupa prima pagina ma doare capul...

Ah, voiam sa zic ca nici la mine bebe David nu mai misca de 2 ori la juma' de ora, ci sta linistit cateodata mai multe ore, apoi se foieste vreun sfert de ora, dupa care iar doarme ore bune... Daca si-ar pastra ritmul asta si dupa ce iese din burtica, ar fi ideal!

daniela_sb, eu zic ca a inceput travaliul si in locul tau nu as mai astepta, doar stii ca la a doua nastere merge totul mult mai repede... Sa nu ajungi ca una despre care ne povestea moasa ca venise la spital, statea la usa salilor de nastere cu picioarele stranse si striga: „Unde sa intru, ca trebuie deja sa imping???“

Cleo, bazeaza-te pe faptul ca potoroasa mica stie cel mai bine ce si cat ii trebuie, iar daca are nevoie de mai mult, o sa-ti ceara ea singura, ca doar e maricica si bine dezvoltata...

Care mai nasteti, care ati mai nascut intre timp?? Hai la raport!!

ancaurn, melly, Lorich –

Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, nu mai arunca lapticul ca-i pacat de el. Baga-l la frigider sau chiar congelator. LA congelator am inteles ca poate sta 3 luni. Unii spun ca si 6.
Despre greutate, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Vald a luat f putin in greutate in primele 3 saptamani cat a avut icter: a luat cate 150 gr/saptamana si in sapt 4 cand nu mai avea icterul a luat 250 iar saptamana trecuta 300. Deci e f important sa scape de icter, si eu ma ingrijorasem.
Cat despre adormit la san eu zic ca-i mai poti da cate un biberon de lapte muls de la tine, ca din ala trage mai repede si nu mai adoarme. Nu cred ca mai are de ce sa-ti fie frica sa nu se invete cu biberonul...la ora asta cred ca bebeii iubesc asa mult sanul ca n-ar renunta la el.

Cat despre stresul cu respiratul, l-am avut si eu la inceput, dar repede m-am hotarat sa nu dorm cu el in camera. Ma duc in sufragerie si dormim eu pe o canapea, tati pe alta si bebe in dormitor in patutul lui, langa care se afla si patul nostru maaaare care ne asteapta. Iar noi ne chinuim pe canapele. Dar macar dorm si nu mai stau cu urechea ciulita sa vad ce face. LA 5 cand se trezeste ma mut in patul mare si-l iau si pe el cu mine :).

Laurita, e imposibil sa cada din canapea deocamdata, plus ca eu stau cu el aici in cea mai mare parte a timpului. IN schimb aseara am tipat la tati: se dusese sa-l schimbe de caca si cand observ ca-l lasa pe masa de infasat care e inalta si destul de ingusta si se duce sa duca scutecul la gunoi. Si copilul singur acolo..vaaaaaaaai m-au apucat niste nervi....

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Anca, daniela_sb, melly, lorich? hai cu bebelusii!!!

L-am culcat pe Mircea - da, ziua dooooarme, iar eu nu pot dormi de santierul astora. Parca au bagat picamerul in urechea mea. Imi vine sa mor...ca blocurile astea care se contruiesc langa noi au cate 11 etaje...si sunt abia la primul bloc, nivelul 2...

Mamici, voi cam cat dormiti zi/noapte ca eu nu dorm mai mult de 3 ore pertotal si ma gandesc ca si asta afecteaza productia de lapte.

Si inca o intrebare. pe cutia NAN scrie 6/5 mese pe zi. ziua se socoteste de 24 de ore, nu?
noapte-zi- 5 mese. Eu ii fac 120 ml si tot nu se satura...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh si eu la fel ma cert cu Bogdan, nu-i tine capul cum trebuie, se joaca cu el parca ar fi o pisica - ce vrei? nu are experienta cu bbici asa mici. de fapt cu nici un fel de copii -, il cam bruscheaza.
El e bine intentionat, dar...
of...aud ca s-a sculat.

Ah, fetele, i-am luat aspirator electric nazal si l-am folosit aseara, dar nu a scos nimic... si totusi necheaza toata noaptea...din minut in minut si horcaie...mai mult noaptea in somn.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput