Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simona mi-era dor de tine! Exact asa-s si eu cu toaate insectele, fluturi, gandaci si toate dracoveniile, tip, fug, ma ascund pana vine salvatorul sa le ucida! Dar cand voi fi mama responsabila...s-a dus cu eschiva. Plus ca sotul meu imi zice mereu ca o sa invat copilul sa-i fie frica de ele si nu bun

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, eu pur si simplu nu ma pot abtine sa-mi fie scirba si frica, e ceva ce nu pot controla, fluturarile lor ma omoara...Brr Sa ma fi vazut cum l-am omorit, David statea mai aproape de fluture decit mine si ridea de se prapadea, eu mai mult aruncam papucul, de aia nici nu l-am omorit din prima ca stateam in capatul celalalt al camereiAaa, dupa aia am iesit afara cu copiii, sa nu mai vad oribilitatea care a ramas pe geam pina a venit tati si a curatat si spalat...nu am putut sa mai fac si asta,e ra prea mult...Uite si acum am pielea de gaina

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sis , caraghioaso!
l-ai distrat pe Dav...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Iulia, Inais, chiar ca nasteti in zi mare!!!

Sa va ajute Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by inais

Plec la spital..mi s-au rupt membranele! Contractii nu-s!

Hai bebe mic al lui mami, te asteptam cu tot dragul din lume...sa-mi tineti pumnii!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 2 saptamani!!

Hai vecina!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bau! Am aparut si eu tot burtoasa si cu incapatanatul mic la purtator
Maiintai sa bagam neste majoretecare stiu ce facpentru puiutii care vor aparea astaaaazi - nasteri usoare si scurte si copilasi sanatosi!!!!

Lorich am vazut ca n-ai mai prins-o pe dr,cred ca de astanu te-am vazut nici eu,.am ajuns pe la 13.20 si la si 40 eram internata. Darnimicnu e intamplator si pe pariu cane concentram noi si se intersecteaza totusi baieteii nostri pe-acolo cand or pofti ei

Mai fetelor sa va zic pe f scurt ce n-am mai auzit: col deschis la mine de 2 luni, griji peste griji ca pica bebe, ieri internat, emotii, clisma, iar de la 14.20 indus nastere cu perfuzie calciu si injectie-n burtica oxiton, contractii cam naspa ore-n sir la 3-2-1 min., col inca rigid, dilatatie tot doua deshte , trimis acasa pe la 19 ca bebe e capos si vrea tot la caldurica. End of story,macar mi-am amintit cum arata o contractie adevarata, am invatat ce e aia perfuzie si clisma...

Asa ca m-am reintors pe baricade si vreau sa ma tin tare macar pana marti la serbarea fiica-mii.

Astept azi sa vaz noile mamici Iulia si Inais , ieri ce-o fi facut Anca? Ca tare-mi place cand aud de nasteri normale si bebei sanatosi...

Simona tare dulce-aifostcu fluturele,eu mor cand vad un gandac,iar fluturii aia inchisi la culoare, mari si zburatacind prin camera la fel imi dau fiori.Ce-o fi zis David curajosul de mami lui hihihi

Eh, va pupacesc si va doresc o zi bunaaaaaaa

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andora, eu cred ca nu mai rezisti pana marti, sa stii ca toate chestiile astea care induc nasterea, chiar dc nu au efect imediat, incet incet contribuie la venirea lui bb mai devreme. Nu stiu dc mai stii ce am patit si eu cu ricinul, ziceam ca n-are efect, dar totusi a avut mai tirziu dar a avut.. eu zic ca azi miine ai sa nasti totusi...ti se rup membranele ia sa vedem dc am dreptate...Hai, ca abia te astept si pe tine in parc...cu amindoi puii, ca si David are nevoie de o partenera..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!

In primul rind pentru cele ce vor fi azi proaspetelor mamici: Inais si Iulia - nastere usoara va doresc si bebei mincaciosi!

Noi raportam o noapte aproape linistita - cu exceptia intervalului 5-5:30 cind bebe nu a vrut sa adoarma singurel cu niciun chip, cred ca avea colici ca tare se mai chinuia saracutzul...
Acum astept sa se scoale, sa-i dau sa pape si sa iesim afara - ziceau astia ca azi va fi mai cald decit ieri in Bucuresti...

Monik - deci l-ai sunat pe Badiu - si eu stiu ca Lioton Gel e bun pentru dezumflarea picioarelor - eu zic sa insisti cu el si sa stai si cu ele mai ridicate decit restul corpului. Pai cred ca la control nu prea are ce sa-ti faca - pentru lohii ti-au dat un medicament de stimulare a contractiilor uterine - ERGOMED - ? Stiu ca asta era bun pentru eliminarea mai rapida a lohiilor.

Alysh - abia acum am vazut mesajul tau - daca inca nu ai apucat sa cumperi de la farmacie recipiente pentru stocarea laptelui si daca vrei evident, iti pot vinde eu setul de la Avent - eu l-am trimis pe sot sa-mi cumpere in primele zile si setul asta de recipiente si pompa electrica de la Avent - din pacate eu nu am lapte de stocat - abia ii ajunge lui bebe la masa si mai maninca si supliment...Oricum, daca il vrei (eu nu am scos din el decit 2 recipiente pe care le-am sterilizat in speranta folosirii, restul e sigilat), da-mi un PM!

Simona - naspa faza cu fluturele - si eu am oroare de ei! Am patit si eu aseara una la fel - in timp ce-i dadeam sa manince lui bb pe la 4 dimineata, am vazut pe hol, iesind de la baie, un gindac din ala negru, imens! Zau daca stiu de unde vin astia, presupun ca de pe coloana de apa - nici nu am putut sa ma ridic sa-l omor si uite asa a scapat din nou in baie...

Ma duc sa-mi fac un suc pina se trezeste bebe...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neata!!!!

cleo unde e cafeluta aia cu laptic???

andora cred ca vei naste si tu intr-o zi asa mare!!!!

iulia, inais BAFTA fetelor!!!!

noi mergem azi la doftor!!!sa-i spunem ofurile!!!avand in vedere ca am depasit termenul cu 2 zile!!!ma rog azi e adoua zi!!! dar stiti ce vreau eu sa va intreb!!!daca io ii zic la dr. ca vreau inducere si nu mai vreau sa astept oare ce zice????asa dupa voi!!!binenteles bb e bine!!! ca tare as vrea saq nu mai astept!!!mai ales ca el din 11 iunie pleaca din tara!!!

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Andora, eu cred ca nu mai rezisti pana marti

Simo mama sa ai gura aurita de-a dreptul,catotamfoaia de internare gata facuta... si auzind bebeii acolo plangand asa mi s-a facut pofta de jumulit pitic mic si roz... ofofof. Si eu astept plimbaricile acelea, poate-o punem de-o incuscreala

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput