Cedez programare dr. Pop

Cedez programare dr. Pop | Autor: Nerantula

Link direct la acest mesaj

Parca as fi la concurenta cu Anaxena ... programarea mea e joi, 5 iunie.

toate burticile!

23+

Haiduc iubit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Eu sunt interesata de aceasta programare e exact ziua pe care o doream cand mi-am facut programarea eu... numai ca am prins abia pe 18 iunie!

Daca mai e valabila oferta!

Dau si un PM!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 22 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Nally daca cumva renunti la programarea de pe 18 iunie , te rog anunta-ma .Mi-ar prinde tare bine , eu as fi in 20 de saptamani atunci, si cum mi-a iesit triplu test pozitiv si mie frica de aminocenteza as vrea o ecografie cat mai curand.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Daca ajung maine la Pop cu cea mai mare placere Marioan!

Astept raspuns de la Nerantula.

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 22 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Scuze, e lantul slabiciunilor, eu am asteptat raspuns de la cineva care ma rugase inaintea ta ... ti-am raspuns pe PM, e valabila, o poti avea.
Multa bafta!

23+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Va multumesc mult la amandoua atunci astept maine dupa ce esti sigura sa-mi da-i mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nally a fost azi la echo dar n a putut sa intre ca dr Pop i a gasit colul scurtat 1.5 cm asa ca sta in pat pina miine dim cand se duce sa faca cerclaj.

Nerantula Nally iti multumeste din suflet, asa a putut sa afle de col mai devreme.

marioan, ti am trimis PM

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Imi pare rau de colul lui Nally, dar am incredere ca repausul si cerclajul o vor ajuta sa duca sarcina foarte bine pana la capat.
Ma bucur ca i-a prins bine, eu in aceasta idee mi-am facut din ianuarie programari la Pop in fiecare luna, ca la o adica sa nu umblu disperata dupa ecografist si sa pot actiona din timp daca e sa nu mearga ceva prea bine.

Multa bafta!

23+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Laura multumesc mult ti-am raspuns si eu pe PM. Acum vad ca de fapt la Nally sunt 2 bebei, multa multa sanatate si sper sa fie bine pana la capat. Dar neaparat sa stea cumintica.

Mergi la inceput