Gradinite despre care nu gasesc nimic
Stie cineva ceva, de bine sau de rau, despre vreuna dintre gradinitele urmatoare: Tom Degetel, Charlie's Angels, Casuta Piticilor.
Multumesc anticipat.
P.S. Din Bucuresti.
Raspunsuri
dana d spune:
Despre care Casuta Piticilor vorbesti? Fi mai explicit, spune si adresa sau daca sunt de stat sau private.
Eu cunosc o "Casuta Piticilor" de stat si stiu ca sunt mai multe.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
catale spune:
Dana, toate sunt particulare.
Casuta Piticilor are sediul in Piata Domenii. Tom Degetel este in Piata Charles de Gaulle, iar Charlie's Angels, in Piata Amzei, in scoala nr. 5 Corneliu Popescu.
dana d spune:
Pai fi cu ochii in patru si poate cunosti si ceva mamici daca te duci la o ora in care pleaca sau vin copiii. Iti spun ele ce si cum. Nici eu nu am gasit pe nimeni sa-mi dea relatii despre Crocodil Dandi, pana la urma am cunoscut intamplator o mamica de acolo. In concluzie alerg sa-mi inscriu fata la stat.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
alina2006 spune:
catale, eu am fetita la casuta piticilor! sunt foooarte multumita! intreaba-ma ce vrei sa stii!
bafta!
catale spune:
alina, cat ma bucur !:)
Ma intereseaza in special cat isi dau interesul educatoarele sa faca ceva cu copiii. In ce grupa ai copilul ? Care ar fi programul zilnic ?
Au si grupa pregatitoare ? Asta pentru anul urmator... Daca ai sesizat si lucruri care nu-ti plac, care sunt alea ?
Si cat de departe e de Pta 1 Mai ?
Multumesc muuuult.:):)
alina2006 spune:
buna din nou!
eu am fetita de la 1 martie si pana in prezent nu e nimic sa nu-mi placa deloc! au program de la 7.30 la 19.30. mancarea este facuta acolo, zilnic! fetita mea e la grupa baby, e mica, are doar 1 an si 10 luni dar de cand este acolo, a inceput sa vorbeasca, sa manance singura! au camere de supraveghere, poti sa urmaresti copilul, intr-adevar, nu au in fiecare incapere! este foarte curat! au tot felul de activitati, dansuri, limbi straine dar aici nu prea ma pricep pt ca iana e inca mica si nu prea stiu ce se intampla cu cei mai mari!
au program de somn, ii scot afara, in curte! au program si vara, se pleaca in tabere! nu am vazut pe numeni nemultumit pe acolo!
despre mancare: fata mea era tare sclifosita dar acum mananca foarte bine. ti-am spus, mancarea e facuta zilnic, pana si gemul este facut acolo!
gradinita este la 3 statii de tramvai si 4 cu autobuzul 300 de piata 1 mai.
sa stii ca nu-i fac reclama aiurea, eu chiar sunt multumita!
copii sunt cam 8-10 in grupa, salile nu sunt imense dar sunt suficient de mari. peronalul este dragut nu exagerat cat sa-ti pui intrebari!
mai tinem legatura!
pup!
catale spune:
Multumesc, Alina. O sa ma duc saptaman viitoare sa vad si gradinita asta. O sa mai apelez, probabil, la tine.
Alyna24 spune:
Eu stiu o Casuta Piticilor, gradi de stat in sectorul 4 pe Aleea Stupilor dc nu ma insel, langa scoala Avram Iancu nr 98.
Mie mi se pare ok.Nepotelul meu a facut gradi aici si cel putin dna MAriana este super.Eu imi voi da baietelul la anul tot aicila aceasta invatatoare super.
Ancussa spune:
Si eu sunt multumita de Casuta Piticilor de la Domenii!
Este exact cum spunea alina
Dar cel mai important este ca Puiul meu e multumit in conditiile in care el este un copil extrem de pretentios.
Si in plus imi place locatia
Despre celelalte nu stiu nimic!