Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Of Andreea, numai belele si griji cu menajere, de bone nu mai zic. Eu gasisem una pe aici in cartier,laudata de parinti nebuni. Femeia e o comunista si o militaroasa, nu mai spun mai mult
Timp de forum? nici eu nu prea am . Abia ce m-am reactivat de cateva zile, (de obicei doar citesc, rareori ma incumet sa postez) deci nu sunt de laudat.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by aniast72

Vineri am petrecut tare frumos in Herastrau, la iarba verde alaturi de 2 mamici si 2 bebici de la Odiseea noastra (fotografii sunt deja pe net, nepostate inca de mine, dau un suc cui le descopera ) si inca 2 mamici de la ianuarie-februarie cu copiii din dotare.

Hai ca m-ai pus pe jar si ma asteapta al meu in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Alinush, fugi la somn ca te striga sotul...lasa ca gasesti tu pozele.

Ma culc si eu ca maine ma ia Vladi de noua. Pupici si noapte buna.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR SI COPILUTILOR!!! Yupii, primul 1 iunie pt piticii nostri!!!

Sarbatoritilor zilei Sa fiti sanatosi, sa puteti rontzai si explora voiniceste!!!

Un special pt dulcetzurile Miruna si Lisa Maria, si unul pt papanasul Vlad al Anei!

Alinus, .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by luy

Iaca la ceas de seara apar si eu, tot ca pasare de noapte ( bine macar ca nu ca o pasare de prada )
Trec sa semnez condica si sa va spun ca este proaspat preparata versiunea revizuita a clipului Dulcetzurilor si papanashilor
Am mai facut ceva sapaturi si am mai gasit poze de papanashi care trec mai rar pe la noi ( ma rog, mamicile lor )
As mai fi vrut sa o inscrie mami si pe Lisa in gashca vesela din film ( ca noi n-avem poze cu ea ), sa o avem si pe delicata Maria de tomasa...
Despre intalnire : cred ca e OK dupa-amiaza, nu vad de ce nu am putea sa ne vedem dupa ce papa toti papanashii masa de pranz, sa zicem dupa ora 16, ca atunci poate ajunge si Marta. Vreti saptamana "aviatoare" ?
Ma duc sa-mi incerc norocul cu apa calda, sa vad daca o mai prind

Daca nu mai intru, va zic Noapte buna !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Luy, am reusit si eu sa citesc putin din urma. Am vazut clipul - superb!!! Si am pus poze cu Lisa, aici. Eventual poti alege una din cele 2 poze in care Lisa e in patut si, respectiv, in portacot, pe care crezi tu ca e mai potrivita. Ne bucuram sa facem parte din gasca de papanashi si dulcetzele care e cea mai tare !!!!! Multumim muuuult, esti CEA MAI TAREEEEEE!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

adiiiii, de mult vroiam sa spun.
zic repede, ca sunt prinsa rau cu trebi. deci dau copypaste dupa ce am scris nepoatei noatsre care are o fetota de 2 luni jumate si o tinea cu fata spre exterior in marsupiu asta

Baby bjorn e unul din cele mai proaste produse pe piata in materie de marsupii. si in general cam toate port bebeurile. La Sofia nu am stiut si am tinut-o asa, dar noroca ca era mai mare.
Insa la Gheorghe nu am mai cumparat o asemenea porcarie, desi oferta de port bebe industriale a fost extrem de diversificata si nu de bani am dus lipsa...
problema este ca atarnatul picioarelor duce in timp la spondiloza datorita presiunii pe sira spinarii.
uite, citeste si aici:

http://www.continuum-concept.org/reading/spinalStress.html

picioarele trebuie sa fie flectate, asta e rolul marsupiului, sa realizeze copilului pozitia din uter,. care este cea fiziologica.
cea mai buna solutie este ie sling-ul, fie wrap=ul.
uite metoda perfecta de a tine bebelusul:

http://www.wrapyourbaby.com/frontwrapcrosscarry.htm

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna
am ajuns si eu la serviciu, sunt cam obosita, Miru iar a facut febra 38, nu e mare , dar eu am dormit doar de la 1 la 5 jumate , offf nu ne mai trece ...

Aniastam vazut pozicile cu cei 3 muschetari si cu mamicile cochete

noi plecam pe 22 iunie si ne intoarcem pe 29, cat despre borcane , nu stiu ce sa zic, mananca doar 3-4 lingurite apoi da din cap ca nu si strange buzele, dar asa am zis si eu ca 7 zile nu o sa se intample nimik fara legume si carnita, eventual o sa mai incerc din cele de 6 luni poate merge asa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

intalnire saptamana viitoare, chiar si la iarba verde suna bine

poze

Mergi la inceput

Rox eu am noroc ca e sefu super de treaba , nu zice nik saracu' doar il anunt ca nu ajung sau ca plec, iar in pauza de masa fac cumparaturi, noi oricum oficial avem program de la 9 la 5 cu o ora pauza de masa, dar ne putem f bine face treaba pe telefon

Sim eu am ales modelul asta de oala ca era cea mai mica, dar si asa e mare si cade in ea, nu seamana fata cu mami la partea posterioara , oricum partea din fata e detasabila si ramane oala simpla

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Luy esti absolut o persoana minunata si in urma acestui video ca mi-a furat cateva lacrimi mi-ai intrat pentru totdeaua la suflet.
Maria este o norocoasa sa aibe o mamica ca tine.
Indraznesc sa-ti cer sa inlocuiesti si poza noasta cu aceasta:

http://good-times.webshots.com/photo/2662647230079224975iMHbxQ

Sper sa nu iti fie foarte greu.

Multumim din suflet.Erika zice ca te pupa si ea.:)

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput