Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
Apropos de jocuri.. alinusho, ce s-a ales de satele tale? Sau esti inca latifundiara? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Off nu mai aruncati cu pietre in mine sunt de acord cu voi in ceea ce priveste Ro dar totusi parca inca mai sper ca lucrurile se vor indrepta.Copilasul meu e british si se va putea intoarce oricand aici daca treburile nu sunt bune in tara.Deocamdata eu consider ca e mai bine sa faca scoala in Ro.
teo
aniast72 spune:
Alinush, saru'mana de urari. N-am plecat la somn, inca mai bantuiam putin pe net.
Travian nu mai joc demult, dinainte sa nasc cand am cedat contul. Nu mai am timp de nimic, nu stiu cum voi reusiti sa mai scrieti pe forum...eu nici macar sa mai citesc din urma nu mai pot.
Noi ne petrecem ziua cam asa:
Ne trezim dimineata la 7.30 - 8, cu putina indulgenta din partea lui Vladi chiar la 8.30
Atunci bem un biberon mare, de 240 de ml de lapte Similac cu Fe, tare bun, Vladi l-a acceptat din prima si a si uitat ca a supt vreodata.
La 10 mancam masa de fruct (daca are copilu' chef), apoi pe la 11 somn de voie o ora si jumatate (dupa ceas), timp in care eu ii gatesc masa de pranz si dupa amiaza + sucurile de rigoare.
De cand se trezeste Vladi facem bagajele si iesim afara de unde ne intoarcem seara tarziu la baita, dupa care mai bem un biberon la fel de mare de laptic si copilu' cade frant pana a doua zi dimineata (fara pauze).
Asadar, timp de net mai am rareori dupa ce imi mai petrec putin din timpul ramas cu sotul meu.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
moldoveanca spune:
Si aici era mult mai bine dar acum a fost invazia de cand au intrat toate tarile astea in UE si treburile s-au stricat.Gata nu mai vreau sa vb despre asta ca imi da o stare tare proasta
teo
aniast72 spune:
Am trimis repede mesajul ca mi-e teama de reclama asta nemernica.
Gata, mai scriu.
aniast72 spune:
Am patit si necazuri, menajera mea "m-a parasit", fortata fiind de imprejurari, cand am prins-o ca ma fura din portofel. M-am enervat tare rau atunci ca efectiv am momit-o pt ca simteam de mai demult ca face asta. Noroc ca mi-am tinut copilul in brate ca altfel o pocneam pe nesimtita.
Acum am gasit pe cineva care a inlocuit-o, dupa mai bine de o luna. Sper sa nu mai patesc asa ceva dar acum sunt si eu mai grijulie.
alinus_25 spune:
Multumim ricea, greyeras, prisi, Cecilia, Rox, moldoveanca pentru aprecierile la adresa barbatushului. Ma bucur ca v-a placut baiatul meu, dar si peisajul, un lan de maci i-menssssss.
Cecilia in lighenasul din foto il spal de obicei la popo. L-am lasat pe tati sa-i schimbe scutecul si a trebuit sa spal baiatul tot, ca avea 'galbenush' pe spate, maini, calcaie.
CONSTIPATIA noi am rezolvat-o cu ECOFLORINA, dr ne-a recomandat. Contine flora saprofita, ceva in genu actimel. Teo facea 1 scaun la 2 zile .I-am dat 2 zile la rand cate un flacon. Tb de fapt sa-i dau 5 zile la rand, dar am intrerupt de la mine putere,
caci incepuse sa faca cate 5-6 scaune pe zi. Eu am socotit ca avea restante saracutzu. Acum s-a reglat la 2 scaune pe zi.
Rox, Teo e inebunit dupa apa. Desi tati ii cam pune apa in cap, il dushuie la greu, mai si inghite apa, mititelul nu a protestat niciodata, de si eu mai mereu eram cu gura pe tati.
Moldoveanca sa stii ca am luat-o ca pe o promisiune. Nu de alta, dar esti invitata, si vai si-amar sa ma amagesti. Teo, da, seamana leit cu tati cand era mic. De la mine are doar o buza, aia mai carnoasa.
Eu m-am tunsulit 'a la Cecilia' caci si mie imi pica rau de tot parul. Tu ce tratament urmezi?
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
aniast72 spune:
Vineri am petrecut tare frumos in Herastrau, la iarba verde alaturi de 2 mamici si 2 bebici de la Odiseea noastra (fotografii sunt deja pe net, nepostate inca de mine, dau un suc cui le descopera
) si inca 2 mamici de la ianuarie-februarie cu copiii din dotare.
Am citit ca s-ar stabili o intalnire...v-as propune (ca si Annisia mai demult) sa o facem la iarba verde, pe paturi. Loc ar fi in Herastrau pe langa Expo Flora, sunt locuri pt paturi, carucioare, copii si mamici.
Luy, am vazut videoclipul si m-am emotionat instantaneu...ai facut o treaba minunata si nu e prima data cand faci asta.
Toata admiratia din partea mea. 
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Apropos de jocuri.. alinusho, ce s-a ales de satele tale? Sau esti inca latifundiara?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Nici gand, m-am ruinat de mult.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)