Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut toate fetele!
Am ramas in urma cu vreo 4 capitole, din ce am reusit sa citesc vreau sa le raspund lui Ramonaiani si Moldovencei,Italia e superba si nu va aplecati ureche la barfe mai bine adresativa direct Mamicilor si gravidutelor din Italia"...sant cam suparati pe romi(tigani),dar si din cauza ca Italia s-a umplut intr-adevar de emigranti

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ieri a fost ziua meaaa,
Zi frumoasa ca mineee,
N-am primit ghiocei, nici urari, nici pupici,
Dar eu tot va iubesc!!!

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am probleme cu tastaura si am trimis mesajul mai incomplet

Noi am fost la mare, timpul nu a fost chiar excelent, dar aprofitat din plin facand multe plimbari pe malul mari...ptr fata ,dar si ptr balenuta esuata...pozici nu am mai facut ca eram suparata pe timp

Luy ai dreptate ...am neglijat si nu am trimis poza...dar in schimb ti-ai facut datoria si ne-ai infiltrat cu carut cu tot

pup toate fetele si o zi buna

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Vladimir
Gabriel Alexandru
Sara

Andreea, Vladi bine ati trecut pe aici. Hmmm, vasazica erati pe aproape gata-gata sa raspundeti urarilor noastre. Au trecut 9 luni, ai baiat mare, si tare serios.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Multumim Luy!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Roxali,sunt sigura ca Italia e superba si am avea multe de vazut doar ca poate nu e momentul acum de vizitat cu bebe mic.Iar de emigranti stiu ca s-a umplut,la fel ca si aici .Asta e traim si noi pe langa ei si incercam sa ne vedem de treaba noastra

teo

Mergi la inceput

Andreea ai plecat la somn... hai povesteste depre Vladi, despre tine. Cu ce va ocupati voi timpul? Ai reluat TRAVIAN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alinush,Teutzu e dulce foc.Acuma sincer in septembrie venim la Barlad si vreau sa ne intalnim.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Moldoveanco.. te uiti la stirile din Ro? Daca nu,(si bine faci).. afla ca nu numai acolo copiii se omoara unii pe altii... ci si in draga de Romania... ba chiar copii de 12 ani violeaza fetite de 6-7 si apoi le omoara...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Roxali somn usor. Sunt sigura ca arati bine dar te subapreciezi. A luat vacanta baietoiul?

Mergi la inceput