Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 3

prisi spune:
Danielle ce dulcica e
am facut si branzica, azi am facut-o cu smantana si lamaie ca nu mai aveam iaurt si a iesit super buna
de intalneala ce sa zic, as veni si eu daca ar fi mai tarziu pe la 3-4 sau sambata, chiar vreau sa va revad, dar nu pot pleca in miezul zilei, am tot ajuns tarziu in ultimele zile la birou si asa am program scurt...
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

cecilia L spune:
Alinus ce cuminte sta el acolo in cadita rosie......cam mica, dar se vede ca ii place.
Danielle, frumoasa adormita primeste multi de la Cristi.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

Roxana_G spune:
Greyeras, eu nu pot promite nimic legat de intalnire, nici ca ajung singura, d-apoi ca il iau pe Andrei. Asa ca nu contati pe mine.
Alinush, e un dulce Teo, ce fericit este el in vanita lui cu apa. Si intre flori...o minunatie.
Prisi, cand plecati in concediu? Nu stiu ce sa zic de mancare , poate e doar o perioada. Ai testat si ai vazut ca papa normala vrea si borcane nu? Andrei nu primeste altceva decat borcane, initial voiam sa insist sa il mai dau pe brazda, insa am realizat ca plecam prin concedii si nu are sens sa il dezvat de borcane. Mai incearca mai multe feluri de borcane. Si pana la urma daca nu mananca legume o saptamana ce o fi? Noi cand am fost cu Alex in Grecia nu am gasit carne. La restaurant aveau numai semipreparata, si nu am gasit o macelarie sau alimentara decenta in zona respectiva. Asa ca a mancat numai legumele cu cereale si legume cu ou. Pentru 7 zile nu a fost o tragedie. Poate gasiti si voi o varianta. Poate tot fructe sau ceva ce ii place.
Danielle, ai o frumusica de fata. E atat de scumpa cum doarme, si ce bine ii vine cu cercelusi. Sa stii ca e lungana!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Roxana_G spune:
Prisi, cand vorbesti de serviciu parca ma vad pe mine. Si eu ajung tarziu, pe la 10 in loc de 9. Si plec si la 4. In ultima vreme am stat pana la 4 jumate ca sa ma duc si la gradi sa iau fata, insa am mai iesit si in pauza. In general ma descurc cu timpul pentru ce am de lucru, dar la impresia generala nu da bine sa mai si plec.
Rox ,
Poze

Roxana_G spune:
Prisi, uitasem. M-am tot uitat si am admirat frumusetea de fata, ce sa spun, cred ca tot indragostit de ea este Andrei. Am vazut olita, din aceea ii luasem si Alexandrei. In afara ca a calarit-o asa o vreme, insa nici gand sa stea pe ea dezbracata sau sa faca ceva in ea, dupa o vreme o intorcea si o folosea pe post de palarie.
La voi cum e? Eu nici nu i-am luat olita lui Andrei, nici nu ma agit deocamdata.
Rox ,
Poze

cecilia L spune:
Prisi, poate este doar o faza legata de papa la borcanele.Cand plecati?
Noi avem deja o problemuta, de aproape 10zile refuza fructele, cu mare chin reusesc sa-i dau un sfert din cantitatea obisnuita, nu ar fi asta problema pana la urma, ci faptul ca iar facem kk greu sau deloc, in meniu nu am schimbat nimic(care sa-l constipe, am mare grija cu ce-i dau sa pape, stiu cat am tras cand era mititel).
Si daca tot vb de mancarica, a inceput sa pape si la pranz mai putin.....a mai patit cineva????????
merg langa Cristi, adica la nani....
noapte buna
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

Roxana_G spune:
Noapte buna!
Rox ,
Poze

sim_stoian spune:
Am intrat doar sa va spun noapte buna. Am reusit sa adorm cupilu, ma duc si eu la nani. Am avut o zi ffff plina, asa ca sunt rupta.
Marta, am vazut si eu olita, eu nu ii iau asa lui Stefan pt ca sunt sigura ca o foloseste drept calutz de joaca. O sa caut una mai simpla, poate, poate.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

ramonaiani spune:
Mie mi-a picat netul pana acu juma' de ora . Tragedieee ....
quote:
Originally posted by Roxana_G
Ramona, daca mai sunt si alte gradi mai incearca, multa bafta, tin pumnii.Nu te necaji cu bolile, indiferent ca scrie sau nu la intrare, ele sigur sunt. Roseola au facut o multime de bebelusi de pe forum si fara sa fie la gradi, scarlatina am inteles de la dr noastra ca nu se face pana la 2 ani.
Multam frumos pt incurajari. Aia cu orarul de la servici era de fapt trebuincioasa pt cresa

Apropos de sisteme sanitare

papanasha

luy spune:
Iaca la ceas de seara apar si eu, tot ca pasare de noapte ( bine macar ca nu ca o pasare de prada )
Trec sa semnez condica si sa va spun ca este proaspat preparata versiunea revizuita a clipului Dulcetzurilor si papanashilor
Am mai facut ceva sapaturi si am mai gasit poze de papanashi care trec mai rar pe la noi ( ma rog, mamicile lor )
As mai fi vrut sa o inscrie mami si pe Lisa in gashca vesela din film ( ca noi n-avem poze cu ea ), sa o avem si pe delicata Maria de tomasa...
Despre intalnire : cred ca e OK dupa-amiaza, nu vad de ce nu am putea sa ne vedem dupa ce papa toti papanashii masa de pranz, sa zicem dupa ora 16, ca atunci poate ajunge si Marta. Vreti saptamana "aviatoare" ?
Ma duc sa-mi incerc norocul cu apa calda, sa vad daca o mai prind
Daca nu mai intru, va zic Noapte buna !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts