Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 12

nemary spune:
Sabina, hai ca nu asta a fost intentia mea, dar nu stiam cum sa ma exprim mai bine. Ideea este ca a fost ieri cu ea la doctor si i-a spus ca este foarte slaba pentru varsta ei, are doar 8,5kg. Vitamine nu a vrut sa-i dea, doar fier, de doua ori pe zi.
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

carpatina spune:
nemary.. si noi tot 8 luni si 8,5kg... da' noua nu ne zice nimeni ca suntem slabe.. deh, or avea astia la Beljica alte gusturi
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

carpatina spune:
Luy, la multi ani.. si toti fericiti!
Sa-ti fie viata tot o poveste cu gene lungi si zambet strengaresc!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

aniast72 spune:
Am venit si noi azi de la controlul de 9 luni cu 8.800 si 74 cm. Ma ingrijoreaza putin ca luna asta Vladi a luat doar 100 g in greutate, mai ales ca observ clar ca nu are chef sa manace mancare solida. Lapte papa la greu dar piureurile... sa nu le vada. Mi se pare surprinzator, nu e vorba ca nu-i plac, pt ca acelasi fel de mancare pe care-l manca cu placere acum nu-l mai mananca. De operatie n-o sa scapam, o sa-l mai vada doctorita pe la mijlocul lui august apoi, pana face 1 an, il operam.
Am tot vrut sa ma laud si eu cu o performanta a lui Vladi dar n-am apucat. Ce credeti ca face el aici?
Da, ati ghicit ... si nu e o intamplare. Fi'miu face intotdeauna kk dupa biberonul de dimineata, drept urmare nu ratez momentul si il pun pe olita. Intotdeauna a fost un succes iar eu il felicit tot timpul ca sa invete sa ceara olita si pe parcursul zilei.
Prisi, ai un suc din partea mea, ai fost pe faza cu muschetarii.
Rox, iti dai seama ce m-am mahnit si eu cu menajera...tocmai prin faptul ca eram foarte multumita de ea, chiar facea treaba buna...incontestabil...insa eu nu suport hotia si minciuna. Adica ea nu recunostea ca mi-a furat banii nici macar dupa ce i-am dovedit ca notasem seriile de la banii furati si ca am dovada clara. Mai mult de atat mi-a spus (si) in fatza ca nu trebuia sa ii inscenez asa ceva, ca daca vroiam sa nu mai vina la mine puteam sa-i spun direct, nu sa-i fac chestii de-astea. Sa zica merci ca n-am chemat politia, mai ales ca nu era prima oara...mi-a furat si din banii copilului primiti la botez.
Vis-a-vis de Cheile Gradistei, mergi cu incredere, e superb. Zici ca esti in alta tara..mie mi-a placut tare mult. Sa nu uiti sa va luati costume de baie, au si piscina.
Sabina, succes la compus. Pe unde esti, in Bucuresti sau la Busteni? Intr-unul din weekendurile astea cochetam si noi cu o iesire la Busteni, daca o sa fii prin zona mi-ar face mare placere sa ne vedem.
Luy, poate nu ti-am aratat niciodata, dar stii cat de mult te iubesc? Uite ca de ziua ta m-am apucat sa-ti fac declaratii
dar pe langa ele, iti urez un
din tot sufletul.
papanash, cu ce as putea sa-l momesc eu pe ghighi ca atunci cand e in actiune la trandafirul japonez (cel galben) sa-mi rupa si mie o crengutza? E altoit sau simplu? Altoit am mai avut dar visez de tare multa vreme la unul simplu....
rnico intalneala se preconizeaza saptamana viitoare. Eu am propus in Herastrau la iarba verde dar acum asteptam si decizia juriului...
Off, iar m-a apucat 1 noaptea si iar o sa fiu chiauna de cap maine dimineata.
Azi am patit o faza de imi venea sa ma iau singura la palme. Pe seara am iesit cu Vladi la plimbare. La un moment dat ne-am oprit la o bancuta, am imbracat copilul mai bine apoi am plecat la drum. La vreo 5 minute apare dupa mine o pustoaica la vreo 17-18 ani care imi intinde geanta copilului si ma intreaba: Nu cumva e a dumneavoastra? Am ramas muta, nu stiam ce sa mai zic. Nu era vorba de geanta, de hainute, pampers, servetele ci inauntru aveam portofelul cu toate actele, card si alte cele si aparatul foto pe care abia il cumparasem de vreo 2 saptamani, un www.ideall.ro/magazin/Camere-foto/Cyber-shot-DSC-T-300--cp2--p4389.aspx?" target="_blank">Sony T300 de care sunt indragostita. Off, sunt varza cu capul si nu stiu cand o sa-mi mai revin. Oricum pustoaica a fost fara cuvinte...ne-am mai intersectat apoi de cateva ori si de fiecare data ma opream si-i multumeam.
Asadar, ma bag la somn. Pupici si sa auzim de bine cu intalnirea de saptamana viitoare.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Happiness_4_us spune:
Iubita noastra Luy, sa iti dea Dumnezeu, multa, multa sanatate, sa poti fi mereu alaturi de Maria cea frumoasa si de cei dragi tie, sa le umpli viata numai de bucurii, asa cum stii numai tu sa o faci!
Sa fii iubita si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Te pupam dulce si te imbratisam cu multa dragoste!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

angipangi spune:
quote:fata mea cred ca tot atata va avea pe la 8 luni,daca nu si mai putin acum are 8100g.
Originally posted by nemary
Sabina, hai ca nu asta a fost intentia mea, dar nu stiam cum sa ma exprim mai bine. Ideea este ca a fost ieri cu ea la doctor si i-a spus ca este foarte slaba pentru varsta ei, are doar 8,5kg. Vitamine nu a vrut sa-i dea, doar fier, de doua ori pe zi.
Maride Daria Maria
sunt tot mai mare![]()
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Bee spune:
Buna fetele.
Noi total disparuti in ceata.
Ce de nemancaciosi prin zona! Cred ca e o faza. A trecut noutatea diversificarii si s-au plictisit copiii. Sunt curioasa daca si al meu va avea asa o faza, ca momentan in admiratie ingrozita fata de cat poate sa manance. Pt el nimic nu-i suficient. M-ar manca si pe mine cu totul. Si in conditiilea astea la aproape 8 luni, nu are inca 8.500? Sa ma ingrijorez, sa-i dau vitamine, fier sau calciu (parca si mie mi se pare ca inca nu sta prea stabil in picoare) ?Parol ca nu e slab pt varsta lui, ba e chiar zdravan si lung. Nu i-am dat eu nimic (in afara de vigantol si fier) fetei care nu manca nimic in afara de lapte......si a crescut? A crescut.
Ce sa va mai zic? Sta in fund, in 4 labe (se leagana si da sa se arunce in fata), se ridica in picioare (mai aproximativ, adica mai deloc), urla in nestire cand il las din brate, cand e flamand, cand ii e somn sau cand tocmai "s-a produs" si eu in marea mea lentoare nu l-am schimbat rapid. Cu alte cuvinte urla de nu mai am mult si cedez.
Cand e intalnirea, daca nu-s absolut singura cu ei ca in ultima vreme (dar cred ca si daca-s cu amandoi gramada), ne infiitam si noi indiferent de locatie. Deci Herastrau la iarba verde ar fi ok. Numai faceti-va mila de mine si trimiteti un mesaj daca nu-s pe faza (cu cititul mai din 2in 3).
Sabina, ce sa inteleg din fii-miu mancacios in nestire de fructe, legume........?CA mai si suge mereu zi si noapte. O fi vreo problema cu mine si laptele meu? Sau asha cere muschiul lui si tb sa-l las in pace? Cum estimez eu cat lapte bea? CA am si eu un stress: copilul musai sa bea lapte muuuult, ca e cel mai important. Sa-i fac eu proba suptului la varsta asta? fetele si noapte buna!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Bee spune:
Acum am vazut si eu, deci LUY LA MULTI ANI FERICITI! Sanatate, iubire si noroc.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Happiness_4_us spune:
Nemary, si Andrei avea la 8 luni, 8,700kg si nu mi-a zis nimeni niciodata ca e slab, ba din contra. Fiecare are ritmul lui.
Noi avem aici o Natalia frumusica, care are mult mai putine kg, desi este de varsta cu bebelusii nostri. Este sanatoasa si asta e cel mai important, insa are ritmul ei de crestere.
Asa ca, spune-i mamicii sa stea linistita si sa nu mai asculte in gura medicilor obisnuiti sa umfle copiii cu formula magica: mar+biscuite. Cum domne, nu maninca mar cu biscuite?
Carpatinule, Adevarat s-a inaltat! Mi-ai adus aminte ca nu am vopsit oua! Unde mi-o fi fost mintea? brrrrrrr.
Ma bag la somn ca sa uit!
Noapte buna!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!