Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 11

Roxana_G spune:
Sabina, succes la compus! Tin pumnii, nici nu te mai deranjez cu telefoanele. Nu te lasa.
Amar, e o scumpa Oana!
Ramona, de fapt asa ar fi ideal, sa iei toate masurile acelea. Dar pana la urma si o plimbare in parc cu caruciorul presupune tot o expunere. Sigur, nu e totdeauna apa sa reflecte, dar soarele e tot puternic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

prisi spune:
buna , am ajuns si eu acasa nu de prea mult timp ca azi am fost la chinurile slabirii, am ajuns acasa am dat tzitzi la fata si a adormit, nu cred ca doarme prea multdar era super maraita, am reusit sa pun si o masina de rufe, daca rusesc sa mai si calc ma declar multumita, asta dupa ce se culca Miru de tot
azi eram super obosita , dar parca dupa masaj m-am mai relaxat , oricum cred ca am adormit si la impachetari
Rox spaghetele sunt cam de juma de cm , dar sunt destul de bine fierte si le mai taiam cu lingurita daca mi se pareau prea mari, dar in rest sa stii ca nu stam f bine la capitolul asta, fructele le adora in diverse combinatii si accepta si combinatii noi, dar legumele le papa doar gatite intr-un singur fel, cu mici variatiuni, dar galuste , piure, ficat nici nu vrea sa guste, dar eu ma declar multumita ca papa ceva , o fi fata mai conservatoare , oricum zilele astea nu prea a mancat nimik...
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

gabitz78 spune:
salutare si de la noi.
luy -
si eu sunt pentru intalnire la iarba verde saptamana viitoare...in herastrau!
noutati n-am despre eliza, stefan a castigat un concurs de cultura generala.in rest....nimik deosebit.
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Roxana_G spune:
Gabitz, felicitari baiatului pentru concurs.
Prisi, o sa incerc si eu spaghetele alea, daca nu, macar cele de la Hipp ptr 8 luni. La fel si la noi cu fructele, mananca aproape orice, dar la legume cam greu. Desi borcanele papa destul de variat. Numai cele cu curcan nu ii plac, in rest vita si pui mananca cu diverse combinatii de legume. Cel mai fericit e cu cele cu orez si daca mai contin si rosii e si mai bine. Chiar ma gandeam sa ii gatesc un fel de ghiveci de legume cu sos de rosii poate asa mananca, dar nu mai stiu daca am voie sau nu sa ii dau asa. Deci si tu esti cu slabirile...eu incerc sa ma mobilizez dar nu reusesc. Tot gasesc altele de facut. Ma rog, sa scap si de disertatia asta ca sa nu mai am ce scuze sa inventez.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

cecilia L spune:
gabitz,felicitari baiatului,
Eu sunt tare obosita, tati plecat, Cristi este argint viu, nu sta locului un minut, trage tot ce prinde, ce ziceati de protectii pt prize, la noi trebuie panou de protectie, a smuls o priza(din perete), noroc ca eram prin preajma......nici nu pot sa va spun ce spaima am tras(singura priza vizibila) asa ca o sa intru tot mai rar pe aici....nu pot nici sa intorc capul ca tb sa faca ceva, sa-si traga un scaun peste el, sau orice alta prostiuta.....acum doarme, asa ca va urez noapte buna
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

cecilia L spune:
urasc reclama lui peste........chiar nu putem scapa de ea??????????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

gabitz78 spune:
cecilia - of, te inteleg...asa era si stef, dar am o veste buna...cand creste va fi cuminte!mai facem si haz de necaz, ca altfel....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

nemary spune:
Buna seara! vin si eu pe la voi cu o intrebare, am o nepotica de 8 luni si ceva care nu are pofta de mancare, este foarte activa, merge in picioare daca este tinuta si din aceasta cauza putinul pe care il mananca nu-i asigura nr.de calorii de care are nevoie. Voi le dati ceva puiutilor vostri pentru a le face pofta de mancare?
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Sabina spune:
quote:
Originally posted by nemary
Buna seara! vin si eu pe la voi cu o intrebare, am o nepotica de 8 luni si ceva care nu are pofta de mancare, este foarte activa, merge in picioare daca este tinuta si din aceasta cauza putinul pe care il mananca nu-i asigura nr.de calorii de care are nevoie. Voi le dati ceva puiutilor vostri pentru a le face pofta de mancare?
Maride Daria Maria
sunt tot mai mare![]()
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
asta cu nr de calorii m-a terminat:)
deci sfatul meu e sa lase copilul in pace:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,

Sabina spune:
Gabitz, felicitari!! Mai, da baitu tau rade toate premiile, bravaaa:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo