Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

adeju, io n-am vazut nici un dinte negru, cred ca exagerezi :)).. e frumos motanschi de pica, buclele alea ma dau pe spate ... admirat elisa cea frumoasa si serbanel ... si plaja.... da' hai ca mai rezist pana vinerea viitoare [:]... da, ma stiam ca dandusa e cu intrebarea cu mirositul guritei, dar ce sa fac, m-a luat valul ;)
nenedent am si io in casa, nici nu stiam ca n-are fluor... da' parca mai stam fara pasta, ca n-am chef sa-si umple stomacul cu pasta de dinti, mai bine mancare ... ca nu stiu la altii cum e, dar la noi dc ne apucam de ceva (respectiv de periat cu pasta sau de spalat pe maini), pia noi o facem temeinic, adica nu ne oprim pana nu terminam toata pasta/tot sapunul :))
maifac si io sapaturi cu zymafluorul sa vad ce si cum... nu zic ca nu e ok tipa care a scris, doar ca poate nu e f ok sursa, sau mai stiu eu ce.... stii ca-s toma necredinciosul si verific tot

bey, asiza n-a ajuns????
porumbita n-a nascut???? bambo, nu mai stii nimic de porumbita?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

aaa.. de-astea se mananca la cura?? nu juma' de punga de cheerios, c-o banana maruntita amestecate cu juma' de sticla de lapte??? :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

dupa ce zice barbatu-meu, se pare ca si varianta asta e buna (si mai buna cu nesquick cica)... ca nu da rezultate, asta e partea a doua, dar buna e

Mergi la inceput

apropo de gradinite, azi mergem sa vizitam gradinita montessori (dc se trezeste oana in timp util)... detalii, descrieri, faze si figuri, la intoarcere ... si ac sa va zic ce in urma sunt, am o prietena care si-a inscris copilul (care e cu 2 luni mai mare ca oana) la gradinita montessori anul trecut in aprilie, ca cica se terminau locurile pe anu' asta ... faza tare e ca si-a inscris si nepotul, care a emigrat in state, asa ca poate ne strecuram pe locul lui, daca ne place, daca se poate, daca, daca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ee.. as vrea io sa fie doar o exagerare... dar ai dreptate, nu ai cum sa vezi dintii negri, ca ei de fapt nu-s negri :) negreala asta e un fel de cerculet, care inconjoara baza dintelui... o sa fac si-o poza de aproape, sa vedeti ca u e deloc o exagerare de-a mea (chit ca nu-mi face deloc placere sa va arat si-asa ceva :)) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

hai ca nu m-am dezmintit nici azi, am umplut o pagina
kikineataaaaaaaa, dormi?
ruxandra cum sunt baietii?
ma duc sa bag o cafea peste mazarea aia, xa-s cam nauca, daca tot am ratat somnul de frumusete de la pranz :))

Mergi la inceput

kikineata lady , ce faci bre?? ieri uitai sa raspunzi la postari, azi vaz c-ai uitat sa si intri :)) sau esti la shopping de palarii si dantelarii pt garga? :)) bre..gluma gluma, da' de mult vroiam sa zic.. pai dac-aveam fata....cre' ca si-n somn era imbracata in rochite si fundite, si camera ei ar fi fost predominant alcatuita din dulapuri :)))))) si asta pt ca io am fost cam tom-boy toata viata, si uneori regret ca n-am avut si io cosite de cosanzeana si rochite volanate si bentite colorate... ehhhh....

Mergi la inceput

adeju, hai sa te intreb ceva, daca tot numai noi bantuim pe-aici: merita sa dau 120 lei pe crocsi originali pt oana tinand cont ca mergem numai 10 zile la mare? ca nu ma prea vad incaltand-o in crocsi cand mergem in parc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

adeju, hai sa te intreb ceva, daca tot numai noi bantuim pe-aici: merita sa dau 120 lei pe crocsi originali pt oana tinand cont ca mergem numai 10 zile la mare? ca nu ma prea vad incaltand-o in crocsi cand mergem in parc...

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

bineinteles ca nu :))))) ti-am zis ca si mie mi-a tremurat mana cand am platit, chit ca na..eric nu prea se mai da jos din ei :))) da' sa stii ca noi ii folosim cu succes si-n parc, si la plimbari, si in vizite, si-n curand cred ca si-n pat... dragoste mare, dom'le :))) repet, nush cum naiba is facuti, da' pe bune ca nu transpira deloc in ei......
in alta ordine de idei, vezi ca s-ar putea sa gasesti si pe-acolo, si chiar originali, si chiar nitelus mai ieftini :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Prezent...mai tarziu ca Garga binevoieste sa se trezeasca pe la 10-11 s-adoarme mai tarziu.
A_dejule, fereasca-ma , pazeste-ma, ptiu piei...fata tu citesti ganduri de la distanta, nici sa gandesc ca merg la shopping nu mai pot...ma batea asa un gand sa trag o fuga, ca ii trebe ceva lu' Garga. Avem un botez s-o nunta weekend-urile astea. Da trebuia sa merg pe jos, Garga sa doarma pana acolo, acolo era zbenguita...io nu pre merg decat cand e si tati cu noi, asa ca m-am lasat pagubasa.
Garga n-are decat de astea de in, bumbac, bine nu ca as fi luat altfel dar sa arate mai nush cum.
A-deju personalitatea parintilor se reflecta mult in modul de a imbraca copilul. Mie pur si simplu imi mangaie sufletul ca mi-am dorit mult pre mult fetita si mor de drag s-a vad in fuste dar si aici cu bun simt si masura. Si-mi plac lucrurile colorate dar in combinatii fericite nu-mi displace negru, maro, bleumarin. Momentan garga e la mana mea, dar o simt asa de incantata, Poate ca-mi da si mie o stare de bine si ne-o transmitem reciproc.
In tinerete purtam f mult doar culori izbitoare, apoi m-am mai temperat dar ma simt minunat cu ceva excentric, apoi la birou am descoperit business casual si accesoriile cu masura imi fac zilele frumoase. Asta e pe unii ii inspira, pt altii e indiferent. Suntem asa diferiti...
Dc as putea as vb zile-ntregi e un subiect preferat mie insa cel mai important e ca omul sa fie curat, in rest...si a doua sau a douazecea la mana curand Garga isi va exprima opinia dc vrea asa sau altfel dar o simt feminina si delicata...nu exclud polul opus...dar dovada ieri o fetita era intr-o rochie de printesa saten cu voal si statea desculta cu fundul in nisip...am vb cu mama ei...mi-a zis ca fata a zis ori merge cu rochia de printesa in parc ori dezbracata.

scuzati. ma opresc

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Esentialul era altul A_dejule Tom-boy dar m-a luat valul...io nu-mi amintesc de tine decat cat de frumoasa erai in rochia aia la nunta dansand cu Mihaiul, sau in aia pe fotoliu...nu mai zic mai mult.

Asa...vaut poze...esti nesuferita, ultima poza cu marea ce cauta acolo? Bai ai un motan cu un botic de botic, sa se linga de laptic.
Io-s la cura da sa nu zici la nimeni

Si va jur am citit tot, dar tre sa recitesc.

A ba nu, Dandusa, du-te fara grija, relax, fa-i analize io consider un lucru exceptional sa faci asta anual. E ff usor cu punguta pediatrica, la noi.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput