Nou stil de viatza (211)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Am revenit asa cum am promis! of, si azi am o zi foarte incarcata! E stresu' pe mine cat malul, de aia si simt nevoia sa mananc intr-una!
Rolo, frumoase poze! Mai ales aia in rochie de spanioloaica !
Intr-una din poze erau cumva si colegele tale?
Gabi, sa sti ca de 2 zile nici mie nu imi mai apare reclama aia enervanta!
Hcclara, iti inteleg frustrarea cu tipatul altuia la copilul tau!
Si eu am patit asa odata (i-a spus una lui Andrei care se dusese la ei la banca "cara-te de aici") Eu nu am reactionat atunci, dar nu am dormit noapte de frustrare! Si nu stiu de ce nu am reactionat, ca de obicei nu-s asa, mai ales cand e vorba de Andrei!
dar ma mai intalnesc eu cu ea!
Ce oameni fara caracter; ma enerveaza cand cineva crede ca numai copilul lor e pe lume!
Gusta, cat stai in romania?
Daca nu ne mai auzim eu iti doresc drum bun, si sedere cat mai placuta!
Delia, bafta la examene!
Mephala, Carina, Hopes, Violeta, Vikinfa, Tzuni, Tumpi, Mik, Zuzi, Criscosty, Eftimie, pentru toate cate un !
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola gagici,
Azi am o stare de spirit chiar OK, desi m-am imbracxat in albastru
Gagici, io nu prea am inteles cum e cu sherifele, de ce faceti prin rotatie si de ce nu mai deschide Mephala capitolele stiu ca ar trebui sa citesc din urma dar prea e mult si sunt in criza acuta de timp. Asa ca daca aveti chef sa ma luminati please do
Oricum intrebarea mea mai importanta e: cine da Ca io ma obisnuisem cu Gusta, care are mana destul de usoara. (a propos, drum bun spre casa si te astept cu poze din calatorie)
Zuzi, din cate vaz tu esti shefa pe capitolul asta, te rog scoate-ma de la pauzate si trecema la "active" ca ma apuc iar de stil de viata sanatos. Incep de la 87 de kile
Azi:
MD: o cafea neagra, 100 gr telemea de oaie cu o rosie
p: salata de ton cu rosii si castraveti + 3 masline
C: 1/2 kg de cirese si capsuni
pe parcursul zilei 2l de apa si 1 ceai verde
jogging de la 8 la 8.30 seara.

Gagici, multu mult de complimente si incurajari.
Pup si revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Tlaura, in poze sunt si o parte din colegele mele insa problemele le am cu o parte din colegele ramase la servici nu cu cele cu care am fost in study visit. Cele ramase, probabil de ciuda ca am plecat eu s-au gandit sa dea vina pe mine pentru niste chestii pe care nu le-au facut si au spus ca eu trebuia sa le fac si nu le-am facut inainte de a pleca. Oricum s-a lamurit problema pentru ca am cerut sedinta cu tot compartimentul pentru a lamuri situatia si au picat destul de prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata fetele, stau cu voi la cafea si apoi ma apuc de treaba!

Carmen, multumesc, l-am trimis la gradinita azi, sper sa fie bine! faci tortul ala ce ni l-ai aratat atunci in poze?

Pai am fost cam socata cred si nu am putut reactiona, insa la mine se aduna si apoi cand rabufnesc sa o fereasca D-zeu!!! copii azi se cearta, maine se impaca, eu nu pot insa intelege atitudinea unor parinti care din cel mai mic fleac sunt pusi pe scandal! oare trebuia sa strig si eu la pitica ei de nici 2 ani saptamana trecuta cand a aruncat cu nisip in ai mei copii??? ce daca e numai jumate de an mai mica decat Luca? of, ca enervanti sunt unii!!!

rolo, m-am delectat si eu aseara cu pozele tale, ce fain! cat despre colege, gasesti peste tot din astea!!!bine c-ati lamurit-o!
Tzuni, m-ai distrat, si eu fac parte din categoria pudicelor, imi aduc aminte ce m-am certat cu al meu ca mi-a facut programare odata la un dr ginecolog, era dupa ce il nascusem pe Marc, aveam febra din cauza pieptului, dar eram asa suparata pe el ca ma trimisese la un barbat !! iar la nasteri am avut parte slava d-lui de doctorite, il tot amenintam ca daca sunt stundenti la practica ii dau afara ca eu nu nasc in fata lor! ce problema aveam si eu, in dureri si ma mai gandeam sa nu fie barbati pe acolo!!!
Anda, cum esti, te mai doare?

trebuie sa fac curatenie azi si sa calc!
va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragute!

sunt treaza de la ora 4, caci Mara a facut o indigestie si s-a trezit ca o durea burtica; asa ca pana am plecat am pazit-o si numarat de cate ori a mers la baie, am facut lapte fara lactoza, i-am promis luna de pe cer ca sa inghita un furazolidon, am facut orez ca sa aiba la pranz.... Asa ca daca aveti un patut mic si disponibil, pastrati-l va rog pentru mine ca vin repede si platesc bine!

Sper sa se faca bine repejor. Tare greu cand sunt copilasii bolnavi. Uf.

Anyway, m-am cantarit azi dimineata si URAAA!! am depasit pragul de 63 de kg la care ma intepenisem de o gramada de timp; aveam 62,7 si acum sunt tare bucuroasa si motivata. Sper sa cobor si sub 62!

Claudia, spune-mi te rooog pe PM daca se marita tanti aia cu Big, caci pana vad eu filmul ea o sa fie bunica!!!

Hai sa va povestesc ceva ce mi-a dat o urma de speranta - strada mea da intr-un bulevard mare din Bucuresti; la intersectia celor doua strazi, dinspre strada mea ai obligatoriu dreapta, dar 90% dintre soferi nu respecta acest lucru si o iau, pe contrasens, spre stanga.
Acum vreo 3 saptamani, cand o duceam pe Mara acasa, un berbec idiot care vroia evident sa o ia la stanga, nu m-a vazut ca vin si am evitat accidentul milimetric. M-am speriat, evident, dar si enervat, asa ca am facut plangere on-line pe site-ul politiei rutiere. Ei bine, ieri seara m-a sunat comisarul XYZ care mi-a spus ca in urma sesizarii mele au avut o brigada de politie in coltul strazii pentru cateva zile, au dat nu-stiu-cate amenzi, mi-a explicat ce se va intampla cu intersectia etc etc. Vreo 15 minute i-a mers gurita explicandu-mi cum o sa fie sistematizata circulatia in zona... Desi astfel de lucruri ar trebuie sa fie normale, la noi nu sunt... drept pentru care, intrucat de data asta s-a inatmplat asa (adica sa ma sune), am fost placut surprinsa!

Sa aveti o zi minunata! Revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Gabi, ti-am trimis pm...
Delia, am uitat sa iti urez bafta in sesiune, asa ca o fac acum! cate examene ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare frumoaselor,
Rolo: succes in noul stil de viata reloaded. Foarte faine pozele.
Claudia: ma deranjeaza doar intepaturile de la anestezii si tre sa imi fac iar curaj pentru maine seara. Deja ma simt ca intr-un film cu prosti.
Gabriela: imi pare rau ca aveti problemute cu burtica. Ce surprinzator ca au luat pozitie politistii. Mai ca ai impresia ca traim si noi in civilizatie.
Laura: spor la impachetat in continuare.
Meniul de azi:
salata din capsuni, cantalup si o pruna + un choux
scoici cu sos de vin si telina+ talgiatele bio fierte
ciuperci cu mozarela ca aseara nu am mai facut, pepene rosu si inghetata
Revin mai incolo ca acum am ceva de terminat si tre sa ii gasesc si la Carina costum la serbare.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Daca tot m-a intrebat Carmen aseara de ce prajitura fac, iata si reteta: http://andaoana.blogspot.com/2008/06/choux-la-crem.html

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna.
am iesit din bucatarie, am facut o mancare de fasole cu legume si niste bulete cu branza sarata.

Claudia, da, o sa incerc un tort sah, sa vedem ce-o sa iasa.

Anda, multumim de reteta, tare harnicutza esti!

Rolo, din lipsa de timp, am renuntat la serifie. L-am tinut cat am putut, adica vreo 2 ani si ceva... E mai usor si convenabil sa facem prin rotatie, mai multe fete.

Gabriela, sanatate Marei.

meniul:
-doua bulete cu o rosie
-mazare cu pui
-cirese, capsune, caise

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bonjour!
Eu sunt acasa si am o lene de ma doare.Astept raspunsul cuiva cu privire la week-end pe care am vrea sa-l petrecem la Brasov si astept un raspuns si cu privire la job-ul meu
Zuzilici serifa, multumim pentru capitol nou Votat!
Gusta in nu ai net? anticipat, in cazul in care nu vei avea cum sa citesti urarile noastre pe 15.
Rolo ma bucur ca ai luat atitudine in fata colegelor .Oricum cred ca sefii de cunosc destul de bine sa nu aplece urachea la barfa lor fara sa verifice cum sta treaba.
Despre poze: SUPERBE.E unul din marle mele vise, sa vad Spania Mi-ar fi placut si ceva comentarii.
Gabriela bravo pentru rutiera si mai ales tie care ai sesizat problema
Carmen te asteptam cu pozele copiilor frumosi si ale bunatatilor facute Spor la treburi si petrecere reusita!

Mergi la inceput