Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 4
vikinga spune:
Ce faceti slabutelor!Am vorbit ieri cu mamica dulce care e de fapt tare tare dulce:) Totul e ok la ei, doar netul inca nu, asa o intirziere e iesita din comun! De slabit nu prea a mai slabit se invirte intre 73,8-74,2kg. Zuzi poti sa o treci cu stagnare. Are citeva examene in curind si pe urma cica se apuca de sala, neaparat:) Va saluta cu drag pe toate. O mai sun mai pe seara, asa ca de aveti mesaje pt ea ziceti tot Gabi ti-a zis deja Claudia? Dar da o fuga mai sa-l vezi sa-ti clatesti ochii cu niste pantofi si mai ales rochii de mireasa..! Felicitari pt pragul trecut! E mare lucru! Si zi de chipsuri ca al meu sot mai ciuguleste seara la tv asa ceva. Si mie-mi plac de mor, am sortimente preferate, m-am lasat de ei din cauza de cura, ca in rest as minca ohoo... Aoleooo poate ma prinde politia ca eu-s una din aia de fac stinga pe interzis, de obicei conduc in limite normale cum e toata lumea p'aici dar am o strada pe care nu ma pot abtine Cald tare p'aici, soare mult, fiind mai in nord ziua e mai lunga, ma ciripesc pasarele de la 4.30Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Gabrielama spune:
Vik, multumesc, da, mi-a zis Claudia ce si cum cu filmul. Acum stau "linistita" pana ajung eu sa-l vad.
Cat despre pragul de 63, am avut asa un sentiment placut cand am vazut cantarul... mai ales ca nu ma asteptam. Si mi-a dat "aripi" si sperante...
Pai sa-ti spun despre chipsuri:
- au foarte multi aditivi, dintre care cei mai multi din categoria celor periculosi;
- au un continut de zahar foarte ridicat, fiind considerati printre cele mai calorice alimente;
- combinatia de ingrediente/ zahar rafinat + procesul de prelucrare ii face ca, alaturi de mezeluri, sa fie considerati printre cele mai toxice mancaruri.
Si mie imi plac... dar - ca in cazul multor alte alimente - m-am educat sa nu mananc. Nu cumpar, nu gust, pur si simplu pentru mine nu exista. Pentru Mara "chipsuri" inseamna feliile de mar uscate...
Eftimie C, iti tin pumnii cu jobul, sa fie asa cum vrei tu!
Pai cu plangerea de la Politie... trebuie sa va spun ca eu sunt destul de "revolutionara" de felul meu; am scris si la primar (pe www.domnuleprimar.ro) despre Herastrau si halul in care este; am scris o scrisoare haioaso-semi-agresiva si, ei da, mi-a raspuns Chiliman (adica primarul de sector). Si - ca tot ziceam de Herastrau intr-unul dintre posturile de la inceputul saptamanii - le atrag atentia celor care arunca diverse gunoaie pe jos si, in special, celor care stau pe banca si mananca seminte, aruncand toate cojile sub ei. Ma apuca toate cele cand ii vad... Inca nu m-a batut nimeni...
Si mai si oblig pe toata lumea din jurul meu sa recicleze..
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
vikinga spune:
Gabi bravo! Ma bucur sa te cunosc virtual!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
dordia2000 spune:
Buna Dimineatza fetele..
Pot sa dau si eu raport intarziat? Am 95.6 ceea ce inseamna -2 kg...si ma buuuucuuuur enorm ca nu m-am chinuit deloc. Adica am papat si ciorbe, si cartofi prajiti cu salata si fripturica...si inghetata zilnic...deci...e ok.
Am votat subiectul ...si salut noua serifa!!![hi]
Tzuni... imi spui mie pe PM care lucreaza la fabrica de chipsuri??? Ma intereseaza rau!!!
Hai ca am inceput mesajul dimineatza...si abia acum il termin...offf!!!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
louisea spune:
Hop si eu
Am "auzit" c-ati intrebat de mine si zic sa intru sa va salut
Is ok da sesiunea asta ma tine ocupata. Am ultimul examen abia pe 23.
Am fost si un tur fff scurt in Ro si asa rau mi-a parut ca nu pot sta mai mult din cauza sesiunii
Scuze ca nu scriu mai mult.. Da am sa revin dupa
la fetele
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Eftimie C. spune:
Louisea ma bucur ca ti-ai reincarcat bateriile in tara, chiar si pentru scurt timp.Mult succes la examene (valabil si pentru Delidana, Mamica dulce si toate fetele studioase)
Dordia cred ca raspunsul complet al Gabrielei te-a lamurit cine lucreaza la chipsuri
Gabriela plec capul pentru acctiunile tale Bravo!
Vikinga multumim pentru vestile despre Mamica dulce.
Noi fugim afara ca are chef copilul de
Gabrielama spune:
Mey... io nu lucrez la cartofi prajiti! Pe bune! Sunt doar obsedata de mancarea sanatoasa - asa cum am mai spus! Tzuni, rezolva misterul!!
Vik, Eftimie.C, multumesc! Nu e greu... Poate o sa va povestesc odata despre proiectul "social" care imi este mie cel mai drag si de care sunt tare-tare mandra!
Gabi
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragutelor. Ce fac domniile foastre p eziua de azi?
Mephala nu pot sa-ti urez decat distractie placuta. si sa ne-arati poze cu tortul, ok?
Anda spor la rapoarte, am inteles ca asta ai sa faci azi. Apopos de intepaturiel de la anestezie pe care le simti, doctiora ta nu foloseste o solutie care sa anestezieze local pentru a-ti face injectia???
Vik multumesc. Spune-i Ancai de la mine ca e timpul sa ia taurul de coarne (co. de internet) si sa-si arate ochii pe subiect. Cat despre examenele pe care le are multa bafta ii uram.
Si pe cand poza cu tine in costum de baie?
Gabi tot respectul meu pentru ceea ce faci. Pesimista din mine spune ceva de genul: Cu o floare nu se face primavara! Dar sper sa-apara cat mai multe sesizari in toate orasele ca toate-s pline de lucruri "urate" care trebuiesc sesizate.
Tzuni hai elucidezi misterul? Sau mai bien o invit pe colega noastra de suferinta sa ia initiativa si s ane trimita cate un PM. Hai curaj, ca eu astept.
CarmenE sper sa ai vesti din cele mai bune atat pentru weekend cat si pentru slujba. Cum a fost afara cu ? Pedalezi si tu sau numai piticul?
Lou ce sa-ti zic : bafta la examene. Probabil ca de aceeasi bafta mai au nevoie si Delidana si Nastad si toate fetele care au examene in perioada aceasta.
Rolo si bine c-ai lamurit cum stau lucrurile. Nicimie nu-mi place sa fiu acuzata pe nedrept si ma lupt pana-n pinzele albe ca sa iasa adevarul la iveala.
revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Gabrielama spune:
Io m-am intors sa pun aici un "disclaimer" sa nu se inteleaga gresit - nu e nimic rau/gresit etc. sa lucrezi la o firma care produce chipsuri. Sa nu se inteleaga Doamne Fereste gresit postul meu. Am spus doar ca nu lucrez eu acolo, sa nu fie neintelegeri.
Iar pozitia mea fata de chipsuri e una personala, fiecare e hotaraste pentru sine.
Gata! Sa nu se supere nimeni!
Acum ma piaptana Maricia.... ce e in "capul" meu!!!
Gabi
anky spune:
Vik,toate cele bune Ancai si bafta la examene.
Anda,cum te simti azi?
Carmen,petrecere frumoasa si astept poze cu frumuseii tai.
Rolo,superbe pozele din Spania.
Louisea,bafta si tie la examene.
Zuzulici ,ce mai face Isabella?.Se simte mai bine soacra ta acum?
Mai,ce ma enerveaza reclama asta...
Anca, mami de Bianca si Cris