Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 18
Delidana spune:
Buna seara dragelor
Nici eu nu sint microbista dar vecinii mei sint asa ca a trebuit sa inchid geamul sa nu mai aud televizoarele date la maxim.
Mi-am luat portia de filme pe ziua de azi: www.imdb.com/title/tt0350261/" target="_blank">An Unfinished Life cu Morgan Freeman, Robert Redford si Jennifer Lopez si www.imdb.com/title/tt0457513/" target="_blank">Scoop, cu Hugh Jackman si Scarlett Johansson.
Primul mi-a placut mai mult, poate si din cauza peisajelor, ce-as vrea sa fiu si eu pe cimp, calare pe un cal...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
ce-as vrea sa fiu si eu pe cimp, calare pe un cal...
...si sa mergi spre nicaieri, ....
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Delidana spune:
Daaa....cu parul in vint, intr-o zi cu soare....
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Vand cal rasa tigrata. In timpul liber se da pisica. Doritorul sa sune la 0744.338...
Astept provincia.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Delidana spune:
No, mai Tzuni, daca ma sui pe "calu'" tau ramine fara suflare. Sigur nu mai ai nevoie de el?
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
No, mai Tzuni, daca ma sui pe "calu'" tau ramine fara suflare. Sigur nu mai ai nevoie de el?
Apoi pune mana si slabeste! Ca uite ce-ai ajuns: omori un cal daca te urci pe el!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Eftimie C. spune:
Hai Romania!
Pareri despre meci
Va salut la ceas de seara, super obosita, ca un om care a muncit azi
Meniu:
D - cafea
P - 2felii de paine cu 2felii de pastrama, 4 buc de cascaval si 1/2rosi (ca asta au decis colegii sa mancam)
C - ciorba de burta facuta de sotul meu "casnic" (planul meu era de o salata cu piept de pui la gratar )
+ apa multa
Merg sa din urma si revin.
tumpi spune:
Seara buna tuturor.
Eu nu am vazut meciul,in schimb ma uit la cel cu Italia, nu ca as fi microbita,dar al meu se uita si eu nu am de ales ca altfel nu imi mai face masaj la picioare.Asa ca m-am catarat in canapea cu laptopul in brate si imi primesc portia de masaj.
Cat despre meci e naspa ca daca ramane scorul asta , italienii se razbuna rau de tot pe noi vineri.
Sunt super incantata ca am reusit sa-mi iau parfumel, sa vedem daca sunt cumine poate mai primec unul la sf lunii.
Cat de meniul meu, hmm:dimineata cereale si mussli cu lapte, la pranz tot am mancat fructe, ins chimb cand am venit imi era foame si am papa o bucatica mica de iepure si pe lanaga niste dovlece cu sunca si parmesan la cuptor.
Astept sa se termine meciul si ma bag si eu in pat ca sunt cam varza.
O noapte buna va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Eftimie C. spune:
Opriti calul!
Zuzilici activitatea mea e la departamentul taransporturi, de unde nu pleaca nimic fara documentatie si semnatura mea.Sper sa fac fata si sa abtin si sarcinile suplimentare promise, care-mi vor mari si salariul
Deocamdata nu e cine stie ce si colegii par de gasca.
Mephala la capitala am fost pentru pleasure nu pentru angajare.
Mi-a placut tortul tau
Tzuni...."Diareea lui Bridget Jones"?????Hai sa-ti spun o chestie.Acum 3 ani cand te-am cunoscut, intamplator citeam cartea cu Bridget si crede-ma ca mereu ma gandeam la tine (deci si eu te regasesc in acest personaj) Acum, diferenta o face Meri
Anda tare-i dulcica fetita ta in costumul de fluturas.Si-mi place si parul ei lung
Ioana ma bucur ca Dodo nu-ti mai da batai de cap.
Delidana bafta la examene!
Tumpi chiar ca ai un bol de cristal Eu chiar eram pe strazi, ieri la ora aia.Nu erau cele ale Bucurestiului, dar m-ai nimerit cand am ajuns in zona Adjudului.
Gusta esti acasa, la Bacau?
Mamica dulce I mis you!
Criscosty sper sa nu te dezamagesc la concurs, dupa ciorbica de burta din seara asta
Yubi imi pare rau de sarcina pierduta si sper sa treci cu bine peste si sa aveti parte curand de un bb mic si dulce.Tu esti ok?
Salutari tuturor fetelor pe care nu le-am mentionat.
Eftimie C. spune:
Tumpi la scorul asta, italienii sunt tare umiliti si cu siguranta ne vor desfiinta vineri
Si mai mult, ne vor nimici si olandezii, ca se vede ca au valoare
Eu cred ca ma bag la nani, ca Edi e tare mofturos si cred ca de vina-i Mos Ene.
Noapte buna tuturor!