Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 19
Mik spune:
Yubi, pe tine te pup prima, draga de tine. Hai nu-ti pierde speranta !
tlaura, ai grija si te alimenteaza cit ai treaba multa pe cap si mai ales bea apa. Sa fie cum vrei tu !
Gagici cu discutii despre filme, va admir si citesc pe pe margine.
Tumpi, ca tu le vezi pe toate.
Vik, hai fa-ma geloasa cu caldura pe care o ai. La mine a stat ploaia, a aparut si soarele citeva minute, sper sa se indrepte vremea. Am oprit soba.
Tzuni, daca calul tau (cacofonia e expres) mainca iarba, il iau la mine in gradina. Am zis.
Eu trec printr-o perioada mai dura, care se pare ca se calmeaza. Am peirdut jumatate de kil in 2 zile si m-am speriat, asa ca am bagat tartine cu unt si dulceata la micul dejun.
Va pup pe toate in grup si sa ne auzim miine la raport.
Va pup pe tooata gasca
Tzuni spune:
EftimieC ce sa zic? Ma regasesc in toate filmele cu personaje feminine peste 30 de ani pe care nici dracu nu le ia de neveste Adevarul e ca nici nu cred c-o s-o mai fac vreodata. Adica nu ma mai marit veci. Ca oricumn-am cu cine Ma axez pe Meri, sa-i gasesc ei un sot grozav si sa ma tina si pe mine la pensie hahhahhahaaa....
Mik, ai grija de sanatate! Daca te pot ajuta cu ceva, chiar si cu un umar, ma gasesti pe PM. "Calul" nu mananca decat bobitze Royal Canin si sunca de Praga. Il mai trimit in gradina ta?
Mephala, frumoase pozele, dar vezi ca la tort, patratelele nu erau egale!
Yubi, imi pare tare rau pentru durerea ta! Fii optimista! Si maine e o zi!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Tzuni spune:
Neata fetelor!
Hai, trezirea .
Am pregatit ceaiuri, lapte degresat, sucuri de fructe si apa plata! Haideti la o barfa de dimineata!
rolo spune:
Neatza Tzuni neatza gashca.
Tzuni, nu ai si niste cafea ca mare nevoie am. De vre-o 3 nopti mi se trezeste bestia si plange de scoala tot blocul. Nu stiu ce se intampla dar stau cate o ora cu ea in brate sa adoarma si deja mi s-au cam terminat bateriile. Azi la 12 mergem la vaccin si sper sa fie ok.
Ma duc sa imi fac o galeata de cafea si revin la barfa.
dordia2000 spune:
'Neatza si de la noi...adica de la mine ca baietii mei dorm de rup paturile. A dormit piticul de la 12 la 7 si a supt si doarme iar de la 7.30...iar flacaul al mai mare doarme de la 23.00 ...
Am facut ieri ce mi-am propus..si am papat tarta...si am pus 1 kg. Deci....trec pe salate din nou ca yb sa slabesc urgent. Partea proasta e ca tb sa pap pt laptic...ca altfel...nu mi-e foame...dar ma apuca seara o foame...de imi vine sa mananc si un cal (nu pe cel al lui Tzuni)
Ma duc sa ma uit la un ep din Lost...ultima serie...pana se scoala baietii si plecam la plimbarica.
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Tzuni spune:
Rolo...sorry! Uitasem de cafea!
Hopes, daca punem la socoteala si calul pe care l-ar manca Dordia, avem si ceva...solid!
Revin.
a! sa nu uit! sunt tot grasa!
yubi spune:
Buna dimineata !Va multumesc pt. cuvintele frumoase si pt. ca sunteti alaturi de mine.Inca nu stiu ,daca o sa am curajul sa mai trec prin chinurile unei noi sarcini.Este a treia sarcina pierduta si deja ,nu mai sunt optimista.Nu mai cred ca data viitoare ,o sa fie bine.Acum ,imi doresc ,doar ca fetita mea sa fie sanatoasa si sa ma bucur de ea.Ea m-a ajutat sa trec mai usor ,peste aceste pierderi.Toate cele 3 sarcini ,au fost extrem de toxice si am stat numai in spital ,pe perfuzii ,pana le-am pierdut.Mi s-a spus ca sunt un caz mai special ,pt. ca nu au mai intalnit o sarcina ,asa toxica si care sa nu raspunda la tratament.Acum sunt mai bine si incerc sa imi revin.O sa plec in concediu , la munte, sa ma relaxez si sa imi incarc bateriile.Deocamdata sunt ,inca in concediu medical ,pana la sfarsitul lunii.
yubi spune:
Azi cantarul imi arata 57.4 kg.La MD am mancat un bol de lapte (1.5%) cu cereale fitness.Inca nu stiu meniul de azi , dar incerc pe cat posibil sa ma inspir din cartea Mihaelei Bilic.
carina spune:
Neata,
Raport: 52.7kg, -300g.
Yubi: imi pare nespus de rau. Eu nu am trecut prin asta, dar am facut tratamente 2 ani ca sa pot ramane insarcinata si apoi toata sarcina a fost cu sufletul la gura si spitalizari ca sa putem ajunge la capat. Sper sa te odihnesti in concediu si incet incet sa mai treaca durerea.
Urmatorul capitol e al meu?
Meniu:
jeleu de iaurt cu miere, zmeura si mure, cateva capsuni
pangasius cu ghimbir si soia la cuptor si piureu de cartofi
omleta cu feta si salata de rosii
Va pupic si sper sa revin mai tarzior,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai